Знаменита модель з синдромом внизу показала свого хлопця

Ця осінь синдром модель Medlin Стюарт стала зіркою New York Fashion Week. 18-річна дівчина виконала свою мрію і дефілувала в одному з найпрестижніших місць. Вона не залишила байдужим нікого - аудиторія, а журналісти вже давно обговорювали несподіване шоу. В один день дівчина стала відомою!

Нещодавно Медлін провів чергову радість з послідовниками в Instagram, демонструючи спільну фото з коханцем.

"Щасливий день народження до мого прекрасного дружбу", дівчина захопила картину.
На малюнку, Медлін вирізняється молодий чоловік, який сидить на столі поруч з свічками. Її дружба є Роббі, 20 років. І, мабуть, ця пара щаслива!

До речі, кар’єра Медліна продовжує отримувати імпульс. Після шоу в Нью-Йорку дівчина була запрошена на шоу в Австралії.
Як її мум Розанський розповів про щоденну пошту, її успіх дочки сприяє рівності.
"Я думаю, що суспільство буде розуміти, що люди з синдромом внизу можуть бути сексуальними і красивими", - сказала вона.

До речі, дівчина була номінована на премію Австралію року 2016 року. Бажаєте її удачі, вона заслуговує на неї!

р.

Медлін народився в Брісбені, Австралія. Вона піднялася однією матір'ю. Жінка повинна працювати 16 годин на добу, щоб забезпечити дитину. Як дитина, Медлін вирішив стати моделлю. Вона мала поставити багато зусиль до своєї мрії. Перша точка була втратою ваги. Медлін приймав фітнес, пішов в басейн п'яти разів на тиждень, що вболівальник і хіп-хоп. В кінці втратив більше 20 фунтів! Її історія підкорила першу соціальну мережу, а потім прес. Після ознайомлення з брендом Manifesta пропонує свій рекламний контракт.

: рибакі.net

Завантаження Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження