«Марідж регулюється законом і не є словом про любов. й

Ілюстратор і блогер Яна Френк переклали інтерв'ю з видатним юристом з розлучення з Німеччини. Підхід до шлюбу з умовами суху літеру закону і німецьку менталію виявився дуже цікавим. Веб-сайт Публікує посаду Яна від її LiveJournal. Я послухав в ніч на інтерв'ю з відомим адвокатом розлучення. Вона, безумовно, має щось сказати на предметі. Про те, що люди мали на увазі і що сталося. Визначені найбільш популярні причини розлучення. Ми всі знаємо, що ми всі чули. Зміна умов, зміни умов життя. До бізнесу, догляд, діти, фінансові обов'язки. Зменшена романтика, пристрасть і бродіння. І любов дивиться. Ілюзії. Звичайно.

А потім вони просять її, добре, що точка шлюбу?

Я пішов, викопавши цю інтерв'ю онлайн, і перекласти кілька штук для вас. Я думаю, що це дуже цікаво.

Так, яка точка одружитися? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. І шлюб є договором. Це значно економічне питання. Живіть разом, на тій же території, мати одну пральну машину, одну машину, вкласти в будинок, в виховання дітей. Легко, легко.

Ви можете жити разом і орендувати квартиру без шлюбу. В рамках договору оренди зареєстровано тільки одну особу. Друга людина в основному ніхто не знає, ви можете приклеїти її в п'ять хвилин, якщо вам потрібно.

Чи може бути як в угоді? Що робити без шлюбу – це не рекомендується. Якщо два особи з грубо рівними даними, як підписати договір, а потім один захоче інший залишити – практично нічого не може бути зроблено. Ви не можете просто записати іншу половину договору. Тільки смерть допоможе. І якщо вони одружені, то вони можуть висохнути, розлучення, і суд вирішить, хто вирушає з.

У цьому сенсі шлюб можна порівняти з гарним парком, з плоскими алеями. Життя разом без шлюбу – це примор’я. Найвищі виграші. І найчастіше це людина.

Ви думаєте, що причина розлучення, якщо два люди не люблять один одного? Але тільки якщо вони добре живуть після розлучення. Якщо розлучення призводить до великих фінансових проблем, голоду та холоду та дітей, позбавлених важливих речей, то я думаю, що це не так важливо, щоб любов був схожим на перший день. Я не вірю, що шлюб має право існувати тільки якщо він відмінно щасливий. Про любов не існує. Закон не вимагає людей, які люблять один одного, щоб одружитися. Люди не маррі, тому що вони люблять один одного.

Дійсно? Я думаю, що кожен думає, що вони одружилися для любові. Для того, щоб любити один одного, не потрібно маррі. Шлюб - договір. Якщо люди зареєструвалися для спільного проекту - це як початок спільного бізнесу. Не відомо, як довго він прослужить, можливо для життя. Але якщо він закінчується якось, він регулюється законом. Для того, щоб укласти спільну справу, усвідомивши, що всі юридично діляться навпіл всіх прибутку і всю відповідальність. Якщо вам подобається особа. Але не варто забувати про шлюб і проживати. Так само любов і симпатія не є передумовою для успішного бізнесу.

Так, шлюб надає, що партнери мають право використовувати один одного статеві органи.

Як часто ви бачите гіркоту і жорстокість з обох сторін, коли мова йде про розлучення? Найчастіше під час розлучення люди просто хочуть швидко виправити. Оскільки війна коштує багато грошей і енергії. Найгірші люди роблять один одному перед розлученням. Тут є дійсно неприпустимо. Я дивлюсь. Найстрашніші і жорстокі речі один до одного роблять ті, хто спочатку мав особливо гарячу любов і дуже бурхливе еротичне з'єднання.

Я дивлюсь чому. Чи є це тому, що вони настільки розчаровані? травень. У той факт, що вони мають особливо сильний бажання помсти.

Наприкінці інтерв’ю вона попросила, як вона могла вірити в роботу шлюбу. Вона має чоловіка і дітей, вони разом протягом 30 років. Вона сказала, що Потрібні бути в шлюбі І зрозуміти, що це не буде багато веселощів і романтики, але багато труднощів. До тих пір, як ви піднімаєте дітей, ви заробите гроші, ви збудете будинок. Це робота і серйозний, величезний спільний проект, який повинен бути вкладено і намальований.

Тим не менш, це може бути дуже надихає – ви можете побудувати краще життя разом, ніж один. Щоб створити блок суспільства, в якому кожен комфортний, кожен відчуває себе захищеним, отримує підтримку і тепло. А якщо ви розумно інвестуєте спільні ресурси разом з Вашим поліпшенням, ви можете дозволити більше разом, ніж кожна людина може. Не тільки через гроші, але і через загальний внесок сил, часу, мотивації.

miumau.livejournal.com/2095111.html