393
Демі Мур: Приголомшливе тіло на 51 Пілатес, сира їжа та йога.
Приголомшливе тіло Demi Moore на 51 є наслідком веганської сирої дієти харчування та регулярного йога та пілатесу.
Джерела повідомляють, що Демі переважно їсти сиру веганську їжу, яка включає органічні овочі, фрукти, зелені соки, пюре і супи. Сирі їдалки вважають, що зелень, горіхи і насіння не нагріваються вище 118 градусів Фахренеїт зберігає вітаміни і мінерали.
Овочі, багаті антиоксидантами та припинення старіння
Supermodel Carol Alt, автор “Проста і приваблива сировина” заявив, що сире харчування сприяє зниженню ваги і сповільнює процес старіння. Це тому, що овочі та фрукти містять флавоноїди і каротиноїди, антиоксиданти рослин, які борються з вільними радикалями, які викликають старіння.
"Я ніколи не їхати голодом, мій тіло знаходиться в відмінному стані", - говорить Альт, який залишається красивим і тонким на 53. Оскільки сира їжа дуже поживна, вона заповнює живіт. Здорова їжа все. й
Мур, який приймав її обсесію з стрункістю і молоддю, що використовується для виконання кожного дня, її програма включала щоденні шістдесяти пробігів, довгостійкі велосипедні атракціони і вантажопідйомні ваги протягом двох годин щодня. Залізно, Демі стала більш тонким і придатним для зменшення інтенсивності тренувань після 40 років.
На сьогоднішній день тренування Демі не залучають важких вантажів і переважно складаються з Пілатса і йога. Пілатес є великим анти-старим тренуванням, тому що він сприяє росту м'язів, дає силу і знімає стрес, говорить Brooke Siler, автор книги Pilates Body.
Краса і краса не зробили мене щасливими.
Незважаючи на те, що кожен захопився своїм зовнішнім виглядом, Мур визнав, що вона не схожа на її тіло. «Я любив і ненав'язав своє тіло», - розповіла Харпер Базаар. Я відчуваю себе набагато краще про мій організм сьогодні. Це не просто про мій вага, але всі зміни. й
За роки підрахунку, що Мур витрачав більше 500 000 доларів на пластикові операції, від маніфтів до операцій з грудями, ліпосакція і втулки з колінами. Демі послідовно відхилено цих чуток.
«Для того, щоб говорити про пластичну операцію, як називаються іменами в школі, вона дуже боляче», - каже вона. - Може бути один день, я підбираюся під ножем. Про те, скільки я провів на пластичні операції.
Після десятиліть страждання і невротична обсесія з її привабливістю, Мур нарешті зрозумів, що краса і тонкість не роблять її щасливою.
"Я був абсолютно обв'язаний з тілом", - говорить зірка. - Це був кінець самі. Я спробував її замкнути і я змогла, я змінив своє ставлення і знову. Але це ніколи не тривало, даючи мені тільки тимчасове щастя. й