Крісті Бринклі.

Вегетаріанство, любов життя і позитивний погляд на світ, регулярні вправи! Звуки, як керівництво до дії, враховуючи, наскільки розкішно модель зберігає свою форму.

У лютому супермодель Christie Brinkley перетворив 60. Агра, вона дивує дивовижну! Для своєї краси і молоді Бринклі вдячний за свою вегетаріанську дієту і вправу.

Christie Brinkley, мати трьох, є об'єктом катання на лижах, танці та велоспорті, а також йога, силові тренування та природні прогулянки. Вона була вегетаріанською з 12 років.

Відразу після прокидання, Крісті починає зарядку.

«Я намагаюся зробити 100 штовхаків щодня», - говорить Крісті. - Не важко. Отримання йога килимка з під ліжком. Перед тим як перейти в душову кабіну, я до 30 штовхач. Потім ще 20 штовхаків перед висиханням волосся. Зараз є 50. Після того, як я висихати волосся, я зроблю решту п'ятдесят.

«Що я повинен дати мені інтерес і радість», - говорить Крісті.

Як керувати супермоделями у великій формі?

Перший в час безсмертний з актором Chuck Norris. Вона породжує його абс, руки і ноги. Інша фосцинація Brinkley - йога. Модель вправ протягом півгодини в день і, крім асан, виконує 15-хвилинний набір вправ, які вона розробила самостійно. Christie також avid athlete: вона loves рафтинг, kayaking і серфінг. І на пляжі він зазвичай пролягає вздовж берега, роблячи рухи своїми руками - якби він був плаванням. "У моменти, як це, я шукаю stupid, але я не подбаю, - каже вона.

Christie Brinkley поєднує в собі акторські та рекламні заходи з улюбленою окупацією: вона розміщує фотографії та ілюстрації, зроблені особисто в престижних глянцевих виданнях. Навколо, професійно, Крісті Бринклі веде бізнес на ринку нерухомості, в першу чергу, вона виступає власником нерухомості, більшість з яких знаходиться в Гамптонах, робочому капіталі в цій сфері діяльності Крісті Бріннклі є «загальним» за $ 80 млн.

Фото: з дочкою.