Старовинні зірки

До природи, я м'ясний eater. Обмеження мого старіння без шматка м'яса становить два дні.

Тому всі можливі дієти, які я спробував були зроблені з очей до цього нагородження потреб мого тіла (припустимо, інакше я став сердитися і нервувати, і ніхто з моїх близьких не ризикувати в цьому моменті, щоб бути біля мене).

Ні, я не проти вегетаріанства, веганізму, фректоралізму та інших харчових систем, які я не зовсім розумію (мої власний тато, живаючи до 55 років, раптом став вегетаріанським і відчуває себе чудово.

У моєму випадку, без м'яса, я повністю дисфункційний блок. Хоча періодично я насолоджуюсь кріпильні дні для себе, і вони виявляються сировиною.

Сира їжа, виходить, досить популярний спосіб тримати себе у формі. На основі повного або часткового відчуження від Вашого раціону харчування, що перенесли термічну і хімічну обробку (не тільки варене, смажене, запечене і копчене, але навіть запарене!), а також без бродіння. Допускається тільки сушені і сушені вироби.

Багато VIP або строго дотримуватися сирої їжі, або періодично (як мені) включають його в їх раціон.

Наприклад, актриса Alicia Silverstone, яка навіть випустила власну книгу, The Good Diet: Керівництво по почуттю, втраті ваги і економії планет

Досвід сирої їжі Demi Moore - близько 7 років. Улюблена страва – томатний коктейль з 10 помідорів. І замість цукерок, винахідливий Demi заморожує вишневий сік без цукру, а потім збиває себе невеликими кубиками солодкого льоду.

Uma Thurman говорить про таку харчову систему: В першу чергу існує процес залежності. Не завжди йде гладко. Але в кінці цього ви стаєте міцним прихильником сирої їжі!

Костянтин Раїкін також періодично влаштовує себе «витягнуті» дні.

Кевін Бакон і його дружина Кеїра Седгвік стала таким чином переповненою ідеєю сирої їжі, що вони навіть взяли участь у Веганській Революції.

до 1 2 3 4 5+

Червоний Гаряча Chili Peppers soloist Anthony Kiedis також перейшов на вегетаріанство і сире харчування після перегляду документального ногу сільськогосподарських тварин, приготованих на забій (до речі, мій батько став вегетаріанським після подібного інциденту).

Деякі дієтологи, які не є життєздатними прихильниками суворої сирої дієти, вірять, що це, в принципі, підходить всім тимчасовим раціоном. І якщо ви визначені і хочете дотримуватися всіх правил, краще почати практикувати сиру їжу у віці 30 років.

Як ви відчуваєте про сиру їжу?