104-річний карпатський шадж

р.

У Карпатах проживали життєрадісна та життєрадісна робота Андрія Воронова. Він не знав про існування мотиваційного навчання, не був життєвим тренером і не говорить на конференціях. Він був звичайним чоловіком, який жив за 104 років і, до речі, загинув не старіння, але від нещасного випадку в середині робочого дня. У старшому віці жили свої спеціальні, прості правила і всі його життя зробили ноти, писали всі важливі і цінні речі.

Після того, як ці записи впали в руки журналіста Мирослава Дочинецька, який пощастило познайомитися з Равеном (як він назвав себе), а в 2010 році було опубліковано книгу Багато літніх. Хороші літо. Команда 104-річного Андрія Равена – як жити довго в щастя і радості.

Ми в новинах. Веб-сайт Ми були здивовані, як просте і водночас глибоке розуміння правил життя цього чоловіка.

7 основних речей, які потрібно знати:
  • Знайти радість в цьому житті. Радість кожної хвилини ви отримаєте.
  • Принесіть радість іншим. Щоб бути людиною.
  • Ковані. Завжди. Всі, включаючи себе.
  • Помилки. І позбутися від них.
  • Лога. Обличчя та душа. Не варто брати людей і себе серйозно.
  • Дихати. Безкоштовно, глибоко і з задоволенням.
  • Сонце Я хотів би.

Поради щодо душі
  • Подаруйте собі внутрішній почуття радості і чарівності життя. Дізнайтеся, щоб побачити всі живі речі навколо вас і насолоджуватися нею – трава, дерево, птахи, тварини, земля, небо. Дивитися на них. з гарними очима і з уважним серцем.Ви дізнаєтеся речі, які ви не знайдете в книгах. І ви побачите в них, і поновите.
  • Будь-ласка і розглянуті людьми. Кожен з них навіть порожній, може дізнатися щось. Не робіть своїх ворогів або друзів.й А потім ви не отримаєте ніяких труднощів від них.
  • Що потрібно для вас. Досягнення дізнатися, щоб почекатий Що ви не повинні мати і не повинні чекати. Може душа бути світлом.
  • Коли ви відчуваєте себе погано, ви повинні пройти багато. Краще поле, ліс, над водою. Вода перенесе вашу сумність. Але пам'ятайте: Найкраща медицина для тіла і душі - фізична робота.
  • Не намагайтеся отримувати прибуток від усього, але спробувати самодопомогий Вино, що не віддаляє від народження, незабаром висохнуть.
  • Знайти час. для тиші, за спокій, самозагальнай Що це добре і що погано, нехай серце говорить, не людський ром.
  • Не хвилюйтеся про те, хто думає і каже, що про вас. Будьте власним суддею. в чистоті і гідності. Не бійтеся на людей. Не судити їх. Кожна людина, яку ви пробачте, доповнить вашу любов.
  • Не змагайтеся з кимось. До кожного себе. Не сперечатися.й Кожна людина має свою правду і власну репутацію. Не навчати людей жити або що робити. Я ніколи не навчаюся, тільки раджу порадувати вас порадами. Не думайте про себе як найрозумніші, ніж інші.
  • Погані не ті, хто мало, але ті, хто мало.й
  • Ні. не вдарив дітям І нехай на них. Інакше. рогоносецьй

Поради для тонкого тіла
  • Пити чистою водою.Де можна, дивнийй Не пити солодку і солону воду з пляшок. Перша з'їсть печінку, друга заблокувати судини.
  • Щодня На Вашому столі обов'язково повинні бути овочі.й У першому місці - буряк, немає кращого харчування на землі. Потім квасоля, гарбуз, ягоди, морква, помідори, перець, шпинат, салат, яблука, виноград, сливи.
  • Ви можете їсти м'ясо, якщо ви хочете.й Але рідко. Не їсти свинину, вона не відправила одну людину на наступний світ. Але тонка скибочка жиру буде добре. Але не курити його. Чому використовують тар? . .
  • Погана їжа - ковбаса, смажена картопля, печиво, солодощі, консервована їжа, маринади. Мої продукти харчування зернові, квасоля, зелень.й Додатор ate meat - ледь креветка, ледачий. На овесі весь день загинув кінь. Локуси харчуються травою - через міцність літати.
  • Добре вдається в зручний, але часто. Я пишу багато води. І компотує, харчуються грубою їжею і сирими овочами.
  • Не забудьте горіхи. Горіх схожий на наш мозок.й Це сила мозку. Добре споживати чайну ложку горіхової олії щодня.
  • Не пропустіть! Вішний здобич є більш хитрощами і в'язкою, ніж добре в'ялена людина. З часткою дат і скорботою вина, римські легені лякалися в повному боєприпасі 20 кілометрів, збитих на ворожі рани і боролися за півдня без переспів. І з сати і дебаучері патріархів Римська імперія впала.
  • Після вечері я прогуляю ще півгодини. сад.
  • Коли їсти, не пити його. Не пити до або після їжі.й
  • Ви не повинні пити чай. Для мене. Найкраща заварка - від молодих гілочок грушій Цей чай дуже ароматний і лікувальний. Знімає біль і запалення суглобів. А кава, чай, цукрові напої, пиво підмінюють серцем.
  • Гарячі страви варити тільки 1-2 разий Їжа повинна бути свіжим.
  • Коли настає ягідний сезон, Ви можете заперечувати будь-яку їжу, але ягоди.й Щодня не менше чашки. Якщо зірки - очі неба, ягоди - очі землі. Немає великих або не-основних потоків. Кожен буде наситити міцністю і здоров'ям - від вишні до кавуна.

Поради щодо здоров'я
  • Сидіння менше, але спати більше.й Здоровий сон - це цілюща сила, але потрібно щодня заробляти з деякими навантаженнями, зусиллями. Доброго дня, щоб кров освіжає голову і обличчя. Поганий сон після їжіТому що після того, як кров стає густим і жировим відкладенням на судинах.
  • Шукайте момент. водою. Знімає втому, очищає думки.й Намагайтеся бути більш відкритим. Вчити себе жити в прохолодному приміщенні. Досить, Зберігати ноги і руки теплі.Але голова охолоне. Тіло з'єднувачів і віків з підігрівом.
  • Зміцнюють слабкий, filthy body з травами. Рука трави, ягоди, листя, смородина гілки, малина, полуниця парова з окропом і пити весь день. Зима Ви зможете значно користуватися.
  • Перемістити більше. Камінь, що рулони не ростуть мохів. Не боїться почати навчання нового бізнесу.- освіжити себе.
  • Я ніколи не був в курорті, і я лежав в неділю. Моя відпустка – зміна професії.й Нервовий відпочинок при роботі рук. Корпус будує міцність при роботі голови.
  • Для того щоб не піти з дитиною в лікарні і аптеках, дати йому в руки природи. З молодого віку вчиться ходити босоніж на землі. Це найсильніший темп. Дитина спалюється на сонці - це принесе користь, трохи бувапа або ант - також добре, втрачаючи кропиви, вішали в прохолодній воді, подряпини з гілочками, ate скашеня в саду - потім він став загартований від недуг, став міцним тілом, міцним духом.
  • Якщо втомилися, є слабкість, біль, просто подаруйте тіло іншим. Зробіть свою їжу простіше.й Для цього необхідно їсти одну страву протягом дня. Наступний день, інше блюдо. принаймні на тиждень або два.
  • Коли ви відчуваєте, що тіло Він швидко набридає, що все дратує.Як кажуть, робота випадає з руки. Так ви повинні взяти моркву. два-три рази в день. Ось як ви відновлюєте.
  • Так ви не отримуєте холоду, Не промийте себе гарячою водою, їсти горіхи і часник щодняПішохідні босоніжки на сковороді на підлозі і спати багато.
  • Ви хочете залишатися молодим і жити довго? РРДодайте мускатний горіх на тиждень. Зробіть 8 яблук і 8 горіхів вранці. Про кожну 2:00 з'їсти одне яблуко і горіх. Тримайте живіт вдень.

7 основних речей, які запам'ятовують:
  • Якщо ви не знаєте, що робити, ви можете.
  • Якщо ви боїтеся робити, не робити, але якщо ви робите, не боятися.
  • Не існує такої речі, як «поганий», без використання, порожня робота.
  • Якщо ви не знаєте, що робити, діють за бажанням серця, але не порушують заходи.
  • Не всі заперечення. Але все обіймає наполегливість.
  • Ніщо неможливе для вас, поки ви живете безкоштовно.

На основі: ruslekar
Фотозвіт: moiarussia

через moiarussia.ru/zhizn/pritchi/