353
Горіхи м'ячі
Я довго думав про створення сирих м’ясників, але якось не було мотивації. А після приголомшливо смаженого м'яса в ресторані Crucina в Мадриді я вирішив дати йому спробувати.
Основи рецепта були затребувані в книзі Rainbow Green Live-Food Cuisine, яка має кілька варіацій м'ясних яблук. Я дуже люблю пеканів в цих рецептах, але де їх важко отримати, можна змащувати їх сумішшю волоських горіхів і мигдалю, близько 50/50. Автор цієї книги не використовує цибулю і часник з причин Аюрведи. Я додав їх. Замість курей можна додати інші приправи - практично будь-який.
1,5 склянки пеканів
1/2 склянки насіння льону
3 стеблане селери
1/2 чашки капуста
1/3 склянки свіжої петрушки
1 ч.л. приправи
1/2 ч.л. морської солі
2сп лимонний сік
1 ч.л. оливкової олії
1,1 км Миємо горіхи на 6-8 годин, добре промиваємо.
2,2 км У комбайні з лопаткою S (меатний шліфувальний верстат), подрібнюють горіхи якомога простіше, після чого додають овочі, приправи, льону і подрібнити і перемішати все до однорідної консистенції. Додайте сіль і спеції за смаком.
3. У Рол в кулі. В основному ви можете їсти їх, як це. Але мені подобається висихати їх трохи.
4. У Поставте на сушарку, висушіть 2-6 годин на 45 градусів Цельсієм або 115 Fahrenheit. Після двох годин фрикадельки вже можна їсти, але чим довше вони сушені, тим більше вони висихають зовні і прогрівають.
Добре зберігати до 4 діб в холодильнику.