469
Вершковий суп
р.
Горіховий крем, залишений після приготування мигдалю
брокколі,
томати,
огірки
цукіні
зелень,
шемале
Вирізати овочі і залити вершки, додати спеції за смаком і насолоджуватися вершковим супом :
Приготування сиру мигдалю:
Я помітив, що сир піднімає багато питань, тому я хочу показати вам крок за кроком, як зробити справжній сир з найпростішим рецептом. З цими інструкціями він не може!
Цей рецепт є основою, коли ви опануєте його, ви можете створити будь-яку варіацію, кожен раз дивно ваших смаків.
У той же час ви отримаєте мигдальне молоко і неймовірно смачний соус :
Я взяв цей рецепт.
2 склянки мигдалю (близько 250 грамів кожен) або будь-які інші горіхи, замочіть в водяній ночі
вода для мигдального молока - 2-3 склянки
спеції, приправи, сіль - за смаком
лимонний сік - 2 ст.л.
оливкова олія - 1-2 ст.л.
зелений
Давайте вперед і прочитайте інструкції для кожного кроку!
Крок #1: Змочіть мигдаль не менше 12 годин! До речі, можна замінити будь-який інший горіх.
Що робить сирний смак незвичайним?
Поверніть на блендер і калькуйте горіхи і воду до тих пір, поки не отримаєте горіхове молоко!
Окремий сир і молоко (кремовий)
Вичавити сир.
І це мигдальне молоко наш доданий бонус з цього рецепта:
Змішайте сир зі спеціями.
І ось він. !
Горіховий крем, залишений після приготування мигдалю
брокколі,
томати,
огірки
цукіні
зелень,
шемале
Вирізати овочі і залити вершки, додати спеції за смаком і насолоджуватися вершковим супом :
Приготування сиру мигдалю:
Я помітив, що сир піднімає багато питань, тому я хочу показати вам крок за кроком, як зробити справжній сир з найпростішим рецептом. З цими інструкціями він не може!
Цей рецепт є основою, коли ви опануєте його, ви можете створити будь-яку варіацію, кожен раз дивно ваших смаків.
У той же час ви отримаєте мигдальне молоко і неймовірно смачний соус :
Я взяв цей рецепт.
2 склянки мигдалю (близько 250 грамів кожен) або будь-які інші горіхи, замочіть в водяній ночі
вода для мигдального молока - 2-3 склянки
спеції, приправи, сіль - за смаком
лимонний сік - 2 ст.л.
оливкова олія - 1-2 ст.л.
зелений
Давайте вперед і прочитайте інструкції для кожного кроку!
Крок #1: Змочіть мигдаль не менше 12 годин! До речі, можна замінити будь-який інший горіх.
Що робить сирний смак незвичайним?
Поверніть на блендер і калькуйте горіхи і воду до тих пір, поки не отримаєте горіхове молоко!
Окремий сир і молоко (кремовий)
Вичавити сир.
І це мигдальне молоко наш доданий бонус з цього рецепта:
Змішайте сир зі спеціями.
І ось він. !