СПАгеті з соусом песто моркви

Привіт друзі, сьогодні я хочу поділитися з вами дуже простий і дуже смачний рецепт, з якого я просто радий (і чоловік теж)! Мінімальні інгредієнти, максимальне задоволення!!! Мм-хмм. Це легко.

Цей рецепт також хороший, тому що він не вимагає ніяких екзотичних інгредієнтів. Морква, кабачки, волоські горіхи, часник все необхідне. Обов'язково спробуйте цей рецепт! Я, ймовірно, приготував його знову завтра. Я дуже сподобалося його.

Інгредієнт:

Морква, 250г.
Горіхи, 50-60г.
часник, 1-2 зубчики (або за смаком)
вода, 150 мл.
сіль
сік лимона, при бажанні

Для спагетті:

Зучині

Підготовка:

Замочити горіхи в воді протягом 2 годин (якщо немає часу, то цей етап можна пропустити).

Потім зливаємо воду, промиваємо її, перенесемо до блендера. Додайте моркву нарізати дрібними шматочками, а також часником і сіллю за смаком.

Залийте моркву і горіхи водою, і подрібніть до однорідного стану.

Наш соус песто готовий!

Тепер ми «всмоктуємо» спагетті зі сквошу або кабачків (який любить це більше).

Якщо немає спіралі, то кабачки можна натерти на тертці для «Кореянки моркви», або на звичайному великому тертці.

Соус спагетті і воля, наш обід готовий! При бажанні можна обприскувати лимонний сік. Смачного і без нього. Мій чоловік і я не вирішив, скільки краще. Коли ви їсти без додавання соку, його смак краще, і коли додаємо сік лимона, його смакують краще. Отже, будь ласка: коли ви спробуєте цей рецепт, напишіть плечу, як вам подобається.

Бон привіт!