507
Приголомшливо Delicious Сирий Eating Borsh
Я хочу поділитися з вами рецептом дуже смачного борщу, який я звик. Дуже смачно їсти його майже щодня.
Намагайтеся варити його принаймні один раз і я впевнений, що ви будете варити його знову і знову.
Інгредієнт:
Капуста пеня, 1/2 кочан
Беети, 1 шт.
3 морква.
кріп, 1 фт
Мандарін, 3 одиниці.
Апельсин, 1 шт.
сік лимона
вода, 600-700 мл.
сіль
Для сметани:
Сесум, 50г.
насіння соняшника, 50 грам.
lim.juice, 1 ложка
сіль за смаком ( 1/4 ч.л.)
вода (приблизно 11-12 ст.)
Підготовка:
Пісочні паростки пришивають, засолюють, а обтирають руками так, щоб вона стає більш м'яким і пускає сік.
Подрібніть моркву і буряк на великій тертці.
р.
Помаранчеві і гнівні очистити від шкірки, якщо є кістки - зняти. Поставте в блендер, додайте сік 1/2 лимона, і збийте до однорідного стану.
Одержаний соус сезон овочів, додати 600-700 мл води.
Вирізати кропу дрібно (або не дуже),
І додати в борщ. Ви можете взяти будь-яку зелену.
Стирайте, якщо борщ не солоний - сіль, і воля - борщ готовий!
Тепер ми готуємо «метану».
Сусам і насінням (сумка) подрібнюють в борошно, додають воду, сік лимона і сіль, і ретельно перемішують в блендері.
Я взяв кунжуту і насіння соняшнику в рівних пропорціях, але можна взяти одну річ, наприклад, тільки кунжуту або тільки насіння. Або різні пропорції, в залежності від ваших вподобань смаку.
У вигляді «чорного» сметана не дуже добре смакує, адже кунжут трохи гіркий. Але в борщу, це право. Це смачно!
Сметана сирої дії дуже відрізняється від звичайного, і навіть сметани важко його назвати. Більше подобається кунжутна паста, не сметана. Але має свій смак. І з борщом, він йде дуже добре.
Як я заливив борщ на мій пластину, моя маленька дочка, яка становить 2 роки і 7 місяців, прийшла до мене і сказав, що вона хотіла спробувати її.
Після того, як намагатися, вона відійшов як ложку і пластину від мене, і вона почала їсти себе, кажучи: kuvusnoo ... як kuvusnoo ...
Це моя найвища похвала.
Намагайтеся варити його принаймні один раз і я впевнений, що ви будете варити його знову і знову.
Інгредієнт:
Капуста пеня, 1/2 кочан
Беети, 1 шт.
3 морква.
кріп, 1 фт
Мандарін, 3 одиниці.
Апельсин, 1 шт.
сік лимона
вода, 600-700 мл.
сіль
Для сметани:
Сесум, 50г.
насіння соняшника, 50 грам.
lim.juice, 1 ложка
сіль за смаком ( 1/4 ч.л.)
вода (приблизно 11-12 ст.)
Підготовка:
Пісочні паростки пришивають, засолюють, а обтирають руками так, щоб вона стає більш м'яким і пускає сік.
Подрібніть моркву і буряк на великій тертці.
р.
Помаранчеві і гнівні очистити від шкірки, якщо є кістки - зняти. Поставте в блендер, додайте сік 1/2 лимона, і збийте до однорідного стану.
Одержаний соус сезон овочів, додати 600-700 мл води.
Вирізати кропу дрібно (або не дуже),
І додати в борщ. Ви можете взяти будь-яку зелену.
Стирайте, якщо борщ не солоний - сіль, і воля - борщ готовий!
Тепер ми готуємо «метану».
Сусам і насінням (сумка) подрібнюють в борошно, додають воду, сік лимона і сіль, і ретельно перемішують в блендері.
Я взяв кунжуту і насіння соняшнику в рівних пропорціях, але можна взяти одну річ, наприклад, тільки кунжуту або тільки насіння. Або різні пропорції, в залежності від ваших вподобань смаку.
У вигляді «чорного» сметана не дуже добре смакує, адже кунжут трохи гіркий. Але в борщу, це право. Це смачно!
Сметана сирої дії дуже відрізняється від звичайного, і навіть сметани важко його назвати. Більше подобається кунжутна паста, не сметана. Але має свій смак. І з борщом, він йде дуже добре.
Як я заливив борщ на мій пластину, моя маленька дочка, яка становить 2 роки і 7 місяців, прийшла до мене і сказав, що вона хотіла спробувати її.
Після того, як намагатися, вона відійшов як ложку і пластину від мене, і вона почала їсти себе, кажучи: kuvusnoo ... як kuvusnoo ...
Це моя найвища похвала.