467
Альцгей Сирий кафе в Убуді
Вперше ми виїхали на сироварну кав’ярню Alchemy в Убуді (закриваємо в Пенестанан), хоча чули про це довго і багато хороших речей. В цілому, в Убуді досить просто бути сирим кормом, веганом, вегетаріанським і просто чудово їсти. Все сприяє цьому. У багатьох модних закладах ви можете знайти написи Gluten Free або Sugar Free. Тому що тут модно дотримуватися дієти, тіла і духу. Дуже класно, коли навіть місце проживання дихає своїх цінностей.
Так, Алхімія вражала нас. І смачні страви, і свіжі сучасні інтер'єри і ідея сервісу - ви збираєте з різних стійки, які ви будете їсти (але не ходити з величезним лотком, все доведено вам, ви просто прогуляєте і покажете пальця, що подарувати), сидите, де вам подобається, і сплачуєте всю цю радість в самому кінці.
Дехто дивиться на звичний транспорт харчування або послуги шведського столу, але ось так, як якщо острови розкидані навколо різних куточків кафе: є острів салатів і різних продуктів харчування, є барна стійка з соками і напоями, і є вишнені десерти під склом! Ви йдете, ви обираєте, ви попросите...
Моя дитяча науково-дослідна частина, яка звучала в цій ідеї (для себе я зауважив, що просто сидячи і замовлення в меню, не дивлячись на страви і його компоненти, дійсно нудно:) Ми любимо! Ми відвідаємо і проконсультуємо друзів!
С ***
Салат сад. Від такого вибору добавок до листя салату, очі йдуть в різних напрямках. Крім того, вони не всі прості, і такі мікси присутні, що це не відразу приходять до розуму, що це може бути будь-яким сирим!
Це всі сировинні десерти! Вони насправді роблять шоколад на какао. Моя мама робить сирі десерти замість какао! Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що Математика буде здоровіше. Але факт, що важко відчистити вітер, це правда. В той час як я був дослідження сайту з їх солодкими alchemybali.com/raw-chocolaterie/, відро протікання слини.
Tacos на хрусткі овочі з соусом кешью. Єдина небезпека в кав’ярні – їсти! Не думайте, що вона може загрожувати нас. Ми приймали 2 страви, салат (відвертається до величезного), такоси і суші. Вони були настільки зайнятими, що вони могли б покинути кафе. Виявляється, що горіхові соуси можуть бути дуже поживними. Зроблено!
Каліфорнійський рулет з червоною ложкою (всі сирі!) і божественно смачним соєвим соусом. Задоволення. Всередині рулону є тільки овочі, але замість рису ми вгадували, натертим діконом з насінням, як кунжут. В цілому начинка рулонів залишилася загадкою до мене.
У цих пляшках багато думати! Але це насправді все пробіотичних соків - ще одна модна тема тут. Бартендери знають багато рецептів здоров'я! Слово «алькохол» напевно не чув від початку відкриття, і це навіть може вважатися матом і грубістю в цих органічних стінах.
Всі сорти коктейлів для здоров'я - кокосова вода з пробіотиками, місцеве варення Добре, здорові бульбашки.
Є також стійка з маслами, трав'яними гілочками і всілякими добавками корисні ... Я не знаю, як ювелірні вироби на верхній полиці асоціюється з здоровим життям, ймовірно, апетит покращує загальний настрій, який сприяє обміну речовин.
, Україна
Тут є холодильник з органічними продуктами і здоровими косметичними засобами, всі органічні в кращих традиціях. Все, що ви хочете, спочатку їсти, потім випікати, і навіть додому, що смачно поїсти :)
р
Підготовка для розрахунків, коли відвідувачі ate, прогулялися, пропущені і вирішили подивитися на суму чека.
Підготовка для розрахунків, коли відвідувачі ate, прогулялися, пропущені і вирішили подивитися на суму чека.