5 смаків салату ARCOBALENO

Багато людей знають, що арробаленно є веселкою в італійці, але будь ласка, не поспішайте до висновків. Ми не будемо говорити про колірну гамму цього салату, але про універсальність смаку. Я встановив для підключення всіх 5, особливо після роботи на смак umami.

Тема серіалу «Ми всі їдемо її сто разів, але не знали, що це називається. й

Розмова про п'ятий смак мами може бути безкінечно, але я спробую дисертацію. Umami можна знайти в 3 способи: (a) в сумці позначений "флавурний підсилювач", але не про це сьогодні, (b) в деяких натуральних і натурально ферментованих продуктів, (c) в поєднанні (змішуванні) аромати певних продуктів.

Приклади: який смак дозрівання і кращих томатів? Це право, солодкий з більш-менш кислою. Що про соління? Тут є новий смак, а не солодко-солодкий, але новий, вже важко описати, але загальний смак продукту, безумовно, стане яскравішим! Що робити, якщо помідори добре в сонці? І ароматні трави! Смак стає ще більш яскравим, так як якщо посилюється, і знову відрізняється. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! З тієї ж причини, сир-сушений Парма шинка яскравіше, ніж найкраща сира карпаччо. Це також пояснює феномен суші і рулонів - umami в норі багаторазово підсилює оригінальні смаки продуктів, що використовуються, і занурення в соєвому соусі (природно ферментовані) "перекладає нас на лопатках" нарешті і безперечно!

Пармезан (як і всі витримані сири) є справжнім магазином юмі – після того, як кристали цього сиру, які хрусткі на зубах нічого не більше «п'ятого смаку» практично чистої форми. Те ж саме відноситься до висушених тон для ромашки і багатьох інших продуктів. Умима також присутній в небросовісних продуктах - горіхах (особливо горіхи), винограді, брокколі, гриби (особливо шайбу), устриці, водоростей і багатьох спецій, які не мають власного яскравого смаку, але змінюють смак кінцевого продукту.

До речі, хоча омами часто називають «солодкий смак», в свіжому м’ясному м’ясному м’ясці присутні менші, але в ферментованих, звичайно, багато разів більше.

Судієвий клейтамат (розширений зі смаком амі) виглядає як сіль і виготовляється з ряду продуктів, зокрема пшеничного клейковини, а отже, добре засвоюються паростки цієї крупи також продуктом амі. Однак не тільки пшениця має цей чарівний п'ятий смак - будь-які паростки і молоді пагони, розкажуть звичайні продукти, які свіжі і незрівнянно смачні, крім байдужостей про рослинні білки і здорове харчування.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Так, салат Аркобалено! Є багато інгредієнтів, і якщо ви читаєте вище, то відразу зрозуміти, який продукт, який з п'яти ароматів відповідає за. Давайте йти...
Ось що мені потрібно:

- мікс салатів хрустки - 1 зручний,

- фенхель - 1/8 шт,

- Груша, 1⁄2.

- авокадо, 1⁄2.

Заправка:

- Кумін - 1 коф. .

- Оливкова олія (ОМ) часник - 2 ст.л.,

- Соєвий соус - 1 ст.л.,

- варення від молодих соснових конусів - 3 ч.л.,

- сік вапняний - 1⁄4 шт,

- великі шліфувальні перці - пара фліктів млина

Для подачі:

- конуси молодого сосни (з варення) - 3 шт,

- Каштани - 2 шт,

Дитячі помідори плюс 5 шт,

- фенол зелень,

- пшеничні проростки 2 дні - 1 ст.

По-перше, виготовлена заправка, вона повинна бути дуже яскравою за смаком і стати зіркою салату. Я потерти кубину в розчині і ретельно перемішати його з іншими інгредієнтами, спробувавши його. Ог! Джем з шишок, звичайно, для аматора - солодкий гіркий і дуже терпкий, я не люблю його в чистому вигляді, але для соусів і заправок це те, що вам потрібно!

Потім я відправив на сухі каштани, зрізану за допомогою чоловічої влади разом з оболонкою на 4 частини...

Потім частина салату зеленню викласти на велику пластину, а частина змішати з пелюстками-лобами фенелю, грушками, авокадо і м'якими мініатюрними бамперами (вони також є своєрідними пагонами). Заправка ...

Відразу після цього були підготовлені мої каштани, вони були легко очищені і виготовили невеликий вишуканий горіховий аромат. Вони також нарізають скибочки і прогрівають до основної продукції.

Час, щоб зробити все разом! Суміш основних виробів акуратно викладають зверху хрусткий зеленню вистилають на пластину. На вершині мугів томатів, каштанових скибочок і пшеничних паростків ...

Наприкінці я посипаний фенел з рубаною зеленню і я посипаний лимонним соком, щоб зміцнити кислі ноти. Ось такий помірний салат з характером я виявився, що спочатку шокував мої рецептори, але удар швидко дав шлях до молодості і бурового аплазу...