"МАСТЕР ФОТОГРАФИИ" ПИТЕР ЛИК.

Петро Лек – один з найвідоміших фотографів сучасності. Він широко відомий своїм нестандартним підходом до пейзажної фотографії. Петро не використовує фотошоп у своїй роботі. Ефект присутності в своїх роботах створюється за рахунок наполегливості автора, точного почуття моменту, коли потрібно взяти картину, і можливість використання можливостей сучасних фотопапірів і фільтрів у своїй роботі. Фотограф придумав свою технологію, яка складається з додавання частинок срібла на завершальному етапі обробки розпису, перед її загортанням в пластик. Срібло грає в світлі, створюючи живу палітру.

Самостійний фотограф Петро Лік отримав перше фото у віці 8. З тих пір камера стала невід'ємним супутником. Моє улюблене призначення - ландшафтна фотографія. Під час роботи над серією Америки він відвідав всі 50 штатів. Серед різноманітних пейзажів Петра особливо вражають каньйони. Грати з світлом трафіку, Пітер захопив ненависті форми, якби простір були в русі, і тільки заморожувати другий.

Є кілька фотографів, які не знають Пітер Леейк. Його робота приголомшлива своєю простотою і незалежністю. У програмі є вибір, але трохи відключиться. Це дає враження про наявність. І автор, незалежно від того. Це стан глядача, і є найвища вдячність майстрам фотографії Peter Leake.

Цей лідер фото світу отримав свою популярність за незвичайний підхід до пейзажної фотографії, а саме його картини, оскільки він не використовує фотошоп. Його техніка фотографії і її обробка - досить криється в здатності використовувати можливості сучасних фільтрів і фотопапірів, плюс його наполегливість, іноді протягом місяця, поза нашим розумінням самої професії. Не просто витягти тригер. Ми повинні знати час, і це те, що ми часто не маємо. Але ніякого глядача цих робіт не пошкодить час, щоб їх захопити.

За чверті століття Лік навчається природи захищених місць, шукаючи цікаві пейзажі, де іноді чекають на місяці, єдиний момент, який не станеться знову і який не може бути легко створений. Кращий творець – природа. Найкрасивіший милець - ти і мені. А наші погляди люди, які не вмирали в суєті життя. Люба

Петро Леейк почав свої ноги в Австралії. Він розширив своє бачення по всьому світу. Він не просто їздив і натискає кнопку. Він шукав саме те, що допомогло йому прийняти світ як це. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Ми не просто даємо наші очі відпочивати. Величезні панорамні фотографії дихають пейзажну картину, на якій вони були зроблені. Я можу побачити прямо, що це Ірландія. Я збираюся перетворити очі на іншу роботу, і я вже в Австралію, з його теплом і його неперевершеністю. Величезні панорамні фотографії пейзажів демонструють власні, малозабезпечені блискучі кольори. З своїм унікальним підходом, вони якось доторкнулися до нашого дитинства. І ми завжди хочемо повернутися до того, де є тепла мама, сестра і брат. Ці зображення говорять про себе і не залишають байдужими. Уважний спостерігач завжди оцінить силу мистецтва. Поки в галереї Peter Lik ви відчуєте природність свого способу життя, висвітлені екзотичними меблями і висококласними скульптурами. Ви вже хочете мати деякі з цих завдань. У галереї є можливість надати вам твори будь-якого розміру і відправити їх в будь-яку точку світу. Петро Лек – найбільш декорований фотограф в історії цього мистецтва. Його квест для досконалості ніколи не закінчується. Він досліджує цей світ, керований силою краси навколо нас. Його повага для неї - його сила і натхнення.

р.

р.

р.

Україна

Р

752165 р.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное