Використання квіткового та бджолиного пилку в косметології.

Відомі переваги бджільництва та квіткового пилка. Він багатий білками, вітамінами, амінокислотами, а також має дивовижні цілющі властивості. Половина живить, тонує шкіру. І крім того, він підтримує імунітет, значно покращує самопочуття. Він може зміцнити структуру волосся і зберегти вас від посічених кінчиків.

Саме тому пилок широко використовується в косметології. Поговоримо про цей чудовий продукт бджільництва.

Переваги Квітки і Бе

Оздоровчі властивості пилку ще не були повністю вивчені, але ви обов'язково відчуєте переваги і ефективність його використання. Наприклад, він буде регулювати обмін речовин в організмі. Деякі навіть сперечають, що через його компоненти можна впоратися з певними захворюваннями.

Корисні властивості пилку:

покращує апетит, краще їсти
корисний для схуднення, може поліпшити стан вашого тіла;
допоможе впоратися з захворюваннями шлунково-кишкового тракту;
підвищення імунітету, оскільки має противірусну дію;
поліпшення психічного здоров'я, боротьби з безсонням;
відновить фізичну силу;
поліпшити стан шкіри, він стане гладким і здоровим;
приберемо різні запалення на шкірі, запобігає їх появі;
Він зміцнить і прискорить ріст волосся.
Допомога при простаті, атеросклерозі і т.д.; Переваги квітки і Bee Pollenlen
І це не все, але ви можете бачити переваги. Поллен є відмінним біостимулятором. Тому безпечно доглядати за шкірою, зробити маски з пилкою в домашніх умовах. І ось деякі рецепти.

Рецепти для квіткових масок

Рецепт 1: Маска проти зморшок.

Візьміть половину чайної ложки пилки, перемішайте з 1 таблицею рідкого меду. Потім додайте 2 столові ложки борошна і яєчного білого кольору.

Застосування: мазок на обличчі, тримати трохи і добре промивати після процедури. Маска підходить для жінок у віці «любителя», тобто коли у вас зморшки. Допомагає розгладити їх.

Рецепт 2: Їжа для шкіри

Візьміть 5 г бджолики, змішайте з 6 г квіткового пилка. Додайте 25 грам рослинної олії і 5 грам гліцеролу до суміші. Все перемішати до однорідної консистенції і отримати відмінну харчову маску.

Застосування: нанести масажні рухи на шкіру обличчя. Вологий рушник і залишити на всю ніч. Дуже багата і дуже поживна маска, я спробувала себе - Я дуже сподобалося. Рецепти для квіткових масок

Рецепт 3: для ніжності і пружності шкіри.

Візьміть 1 столову ложку вершкового масла, пом'якшіть її. Додайте до нього половину чайної ложки бджіл. До суміші потрібно додати пару крапель лимонного соку, перемішати все добре. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Рецепт 4: Крем для сухої шкіри.

Основні інгредієнти: 0,5 ч.л. квітковий пилок, 1 ч. аміаку, 3 ст. гліцеролу і половина склянки теплої води. Змішувати пилок, аміаку, гліцерол і залити водою, ретельно перемішати всі компоненти до утворення однорідної маси.

Перед застосуванням цього косметичного засобу, добре промийте його. Спосіб застосування є таким же, що з регулярного крему. Регулярне використання крему з пилкою дозволить усунути сухість і пілінг шкіри, пом'якшити його, зробити його приємним і ніжним.

Це не всі рецепти кремів з квітковими або бджолиними пилками, але вони дуже загоєння і недорогі. Ви можете легко приготувати їх в домашніх умовах. Що таке Ваше бажання.

Рецепт маски для жирної шкіри

Половина чайної ложки бджолиного пилка додайте до 1 столової ложки рідкого меду (свіжі). І 1 чайна ложка золи, якщо це можливо - використовуйте свіжовичавлений. Потім ефект буде більш значним.

Наносити маску на чисту шкіру і залишити на 15-20 хвилин. Потім змиваємо теплою водою. Ця маска чудово підходить для жирної шкіри, вона здатна звужувати пори.

Квітковий пилок в домашньому милі

Я хочу сказати вам про чудовий рецепт, який мій бабуся сказав мені. Він стане своєрідним ароматним милом з квітковим пилком. Приготування мила бджільництва:

Візьміть 150-200 грам найпоширенішого дитячого мила.
Додайте 150 мл окропу;
Змішайте ретельно, додайте 2 чайні ложки меду;
А близько 3 ст.л. глини.
Ще 2 чайні ложки маку і 10-11 крапель будь-якої ефірної олії (на ваш смак).
І в кінці перемішайте все до 2 ст.л. нашого степового бджільництва в цій статті - бджільництво.
Все добре змішати і формувати у вигляді мила.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.

Квітковий пилок проти звареності

І ще одне цікаве використання пилка для косметичних цілей: проти звареності і розщеплення кінців.

Застосування:

Застосовувати квітковий пилок для вологого волосся.
10 хвилин.
Потім промийте шампунем.
Під час лікування можна навіть відмовитися від різних бальзамів. Поллен поліпшить стан волосся і волосся.