Не ювілей, але запис. Найпопулярніші ігри актор

Актор Володимир Зелендін, який перетворив 101 середу, традиційно святкує День народження на сцені.
«Я зіграю в гру Танцю з викладачем, який спеціально заснував для мене режисером Юлі Гусманом для мого 95-го дня народження», - сказав Володимир Зелендін.

Це реперторійна вистава театру російської армії, в якій Зельдін грає 71 років.
У театрі армії Зельдін грає в трьох п'єс. Це виробництво довгого Аго, Людина Ла Манча та Танцююча з викладачем.
Актор також займається виставою «Донечко».

З вівчарки Мусаїб дон Кіксот

Володимир Михайлович Зелдін – найстаріший народний артист СРСР і найстаріший актор світу.

Народився в 1915 році в царській Росії, в сім'ї музиканта та вчителя. Його дитинство і молодь пройшли в роки революції і НЕП, він пережили Велику Вітчизняну війну, щелепу, застою, перстройка.

У якості дитини він мріяв про кар’єру в балеті, потім зіграв в оркестрі на трубі. У 30-х рр. вступив до в.о. продакшн-семінару на Театрі МГС (який у 1938 р. став основою театру Моссовета).

У 1940 році Зелдін отримав запрошення на зірку у комедії свині та вівчарстві, він грав у Дагестанському вівчарстві Мусаїб Гатуєв, його партнер у фільмі була актриса Марина Година. Перша велика роль у фільмі Zeldin дуже популярна.

У Військовому театрі (колишній Центральний театр радянської армії), Зельдін грає з 1945 року.

У своєму улюбленому театрі актор має основну роль у музиці The Man від Lamancha, роль до Кіксоту, а також головна роль у грі Танцю з викладачем.

Комедія Лоп де Вегас Учитель танцю Зельдін взяв на себе стадію як Альдемаро понад 30 років.

Ваш текст за посиланням. й