Як досягти досконалості в професії

Ресторан Jiro Ono має лише 10 місць, і багато відомих людей черги за місяць. Джиро вважається кращим майстром суші, його шлях є прикладом мудрості і терпіння, але він доступний всім, хто прагне розвивати.

Афіша Веб-сайт Я думав, що я розповім,

Яйро Ono радіостанція, що звучить тихим, але проникає в серце. Він отримав 85 років, щоб досягти максимального впливу. Але як це зробити?

Роджер Іберт, під час роботи над Суші Сни, ділиться своїм розумінням його:

«Для свого стенду, Джиро помітить багато речей. Деякі відвідувачі мають право на використання. Це допомагає визначити, де хочуть сидіти. Коли він пропонує суші, він дивує їх їсти. Він знає всю історію цього виробу, і до того, як він служив, він дав своєму помічнику завдання приготування восьминогу на 45 хвилин, не на півгодини. Тіро уважно стежить за гаслом замовника, щоб визначити, чи любить він або потребує зміни. Але те, що достатньо для підтримки бренду тризіркового ресторану Michelin. І Jiro розуміє, що не буде чотири зірки (Роджер Іберт, 2012).

Він є чоловіком, який не цікавиться грошима, харчуванням або полум'ям, його єдина мета полягає в тому, щоб зробити красиві суші. Якщо він послухав натовп, він може прийняти інший шлях. Але шлях Jiro не є добре дорожною дорогою – він повинен відкрити його і прагнути до високої якості.

Відеоспостереження. Це один з високоякісних джерел і схожий на налаштування радіо. Ваш сигнал вимагає отримання зворотного зв'язку, щоб ви могли знати ефект, який ви робите. Вам необхідно зробити багато невеликих спостережень і постійно збирати цей відгук. Це спілкування відбувається на дуже глибокому рівні. Яро не говорить багато, але він у постійному спілкуванні та експериментуванні з клієнтами.

Знання. Суші є дуже довгою історією в Японії, тому щоб стати визнаним професіоналом, потрібно знати його і одночасно створити щось нове. Відповідність тут. Бажання якості не має верхнього ліміту, ви можете переходити до нього невизначено. І чим далі, тим складніше пересуватися перед. Це як космічне дослідження. Ви повинні знати, що було зроблено перед вами. Таким чином, ви будете отримувати користь і заощадити час. Тоді візьміть те, що вам потрібно і спробуйте трохи далі, ніж будь-який інший. Спробуйте щось нове, що ніхто не зробив. Почати з чистого шиферу і зробити ваші відкриття.

Повторити. Всі майстри використовують повторення, перетворюючи його в нескінченний цикл випробувань і помилки. Для підвищення якості, оскільки це навички та навички. Крім того, він також допомагає формувати сигнал з зворотним зв'язком. Сучасна наука побудована на процесі повторення і строгого тестування. Майстри мистецтва також повторюють до приїзду в потрібний результат. Це шлях, який може об'єднати нас

Інтенсивний. Дуже важливо зрозуміти, чому ми робимо повторення, іншими словами, що наша мета. «Я не буду відпочивати до тих пір, поки я не доставлю найбільш досконалу суші на планеті. й

Спостереження, знання, повторення є інструментами Jiro Ono використовує кожен день у своїй практиці. Всі переваги його способу можна відчути на собі. Але є одна важлива точка: якщо мета не дуже висока, то нічого не допоможе.

Кредит: А.Г.Чу
Переклад Веб-сайт
Перегляд фото Кубо Шунман

www.artnet.com/artists/kubo-shunman/past-auction-results