518
Заморожені місця.
Ось де починається число 9.
Або ж, "999." Це наше гніздо.
Я. Заморожені місця. Не збереження або заморожування. Назвіть, заморожування, ідентичне положення живої істоти перед стрибком. Як ми описуємо поточний стан нашої реальності.
Де це йде від, ми будемо обговорювати пізніше, і зараз про Парад.
Ну, як ми можемо обходити такий метелик, що формує початкову точку для нових подій?
Хто хоче щось нове?
Отримати його...
Проксимус
З інформаційних ресурсів ми знаємо, що в Параді планет січень-лютого 2016 р. беремо участь Меркурій, Венери, Марс, Юпітер, Сатурн – так званий невеликий парад. Формування цих планет в одній лінії можна побачити тільки з Землі. І ця подія стосується лише нас, земляки.
1. Юпітер. До Паради, Юпітер був активний. Раніше було зауважено, що через це відкриття контрактів на залік Землі. Він, Юпітер, брат Сонце, і старший брат, вступає в себе. Або повернути їх на новий рівень.
Якщо Ра заповнюється жовтою і золотою речовиною, то Юпітер заповнюється персиком, мідними тонами.
Ще до нашого умовного свята Нового року 2016, Юпітер і Сонце створили єдиний ряд підлімації між ними, на якому об'єкти, що беруть участь в Параді, були втомлені.
Ми повинні порівнювати цей візерунок до шампунів і планет, які втрачають на ньому. Це порівняння приймається з причини. Справа в тому, що елементи «кебабів» вигорли в об’єднаному вогонь «дві брати» і покрили «чарковальною» скоринкою. Кришка не повинна відпадати і розчинити як дим. Що відбувається зараз. Саме тому ми відчуваємо в повній прострозі ці дні, або згортаємо з короткочасним гнівом, накладеним на відчуття бездії. До того, як скоринка планет розчиняється, ми залишимо в цьому стані.
Але під ним вже простежуються абсолютно нові частоти поділів планет.
Чому і чому побудована підлімація?
Його роль полягає в тому, щоб переосмислити принцип існування нашої цивілізації на основі перших і других харків (сухів, ..., прокреації), за принципом творчої співпраці і єдності третього і четвертого хапа. Нерозумні і невибагливі страхи є перехідом до цього принципу існування.
Юпітер другий сонце. Ми вже говорили про це в релізах (посилання) Це дає нам можливість відчути розширення в собі, щоб дізнатися про наш досвід, заздалегідь.
Якщо Юпітер був раніше розглянутий «плант», який сприяє розвитку і точок шляху, тепер будь-який духовний виклад, який ми отримали з розумом (мінім і лише розумом, незалежно від того, хто каже, що він зробив великий прогрес у своїй роботі) несе плоди у відкритті печаток цих викладаннях. Це означає, що ми підходимо до «часів» відкривання печаток і комбінацій ключів. Це велика тема, про ущільнення і ключі. І ми повернулися до неї...
І.
Якщо Юпітер закрив таку структуру, як піраміда, ви знаєте, що домінантний візерунок чекає нас зараз.
Це кулька, це сфера.
Яйця в кулі, сфера, сфера...
2. Сатурн. У зв'язку з тим, що старі контракти з Сатурн закриваються (кара, доля), видаються дипломи та повідомлення. Це означає, що кордони і кордони рухаються окремо, і ті, хто
Вони намагаються не мати їх на всіх. Надійність не буде контролюватися цією планетою. Тепер стабільність припаде до динаміки в рівновагі поза часом. Ми навіть готові винести цю фразу: З динамікою рівноправності з’явиться довговічність. Час.
Хтось вже спробував протистояти кільцям Сатурна. Успішно протистояти. Примітка, на обертанні кільця Сатурна.
Чому?
І тому, що це можливо для тих, хто має місце і відчуває себе поза часом.
Все, що було компресовано, тепер розширюється.
Атмосферний вплив закінчується, що означає, що роль його «адміністраторів» закінчується.
Так, хто у нас є «це з полями»?
Я збираюся.
3. У Меркурій. Він нарешті отримує багато більш активних. Я хочу сказати, "Це час..."
Швидкість обертання даного об'єкта повинна бути збільшена. Чи підключено центральний комп'ютер до фази N? Але це одна з причин невибагливих збоїв у дихання, мови та мозку працюють з кишечником прямо зараз ... Я не хочу відлякати всіх, але збої погіршиться ...
Ах Меркурій, Меркурій, Тексти пісень, а це означає: Чи можна виїхати з Місяця? Для Гермесу, відбиття якого ви зараз, піднімається в інший спосіб у світі.
4 000 р. Венера. Не зовсім не зловживати. Натюрморт рожевий і фіолетовий. Незважаючи на підвищену температуру, він ніжний і підніжний. У зв'язку з тим, як закрити контракти Сатурні, Венера буде брати участь. І почнеться дружба, співпраця, партнерство.
На початку переформатування цієї планети земляки вже мають думки: «Що це важливо, хто це людина?» Ось тут, ми разом, і це достатньо. Це, вона буде йти і оцінка, порівняння буде йти. Крім того, більше і більше людей нададуть можливість комфортному, затишному живому середовищі. Всі об'єкти стають більш жіночними.
5. Умань Марс. Робота на Марсі - турбулент. Незважаючи на те, що минулі провокації не є успішними, через цю планету старі схеми і керівництво намагаються приховати. Вони самі покривають реструктуризацію сценаріїв на «старому відході». Зовні все виглядає, як вони досягають успіху.
Чоловічі енергії в дисарейних і шахових умовах. Якщо жінка тримається, завдяки традиційній закріпленню - материнство, то чоловік часто загубився, так як його запалюють, опікують і опікують.
В цілому, зараз досить критичний момент «просудження» – «не успіх». Прогулянка по краю. Це факт. І нова адміністрація цієї планети не виявить себе.
Чи можу я змінити її?
Або це блаземія?
6. Жнівень Сонце. Як повідомлялося раніше, це «необхідний» його «старший брат» і почала родинне визнання. Про сонце, яке визначило його ритм. Можливо, хтось вже відчуває несправність в ритмі серця - він відновлює. Ось чому ми відчуваємо наш хребт дуже, дуже багато чого і як наш серця болить.
Сонце більше не єдиний центр, хоча це головний пункт для відкриття центру серця.
Небо батько дарував кожному подарунок у вигляді червоної коробки, прикрашеної червоною і золотою стрічкою, прямо зараз. І сонце у вигляді золотої молоді допомагає відкрити її і роздягати вузол.
Подаруйте подарунки, друзі!
Зараз зрозуміло, що під час параду відпрацьовуються аспекти, для яких ведуться планети Параду. Вони працюють над створенням конгломерату знань.
Ми не будемо говорити про Землю в цей час.
Ми будемо потрібні відомості про це в наступному випуску...
Ой, yeah. Ми майже забули звітувати важливий момент.
Юпітер і Сонце тепер присвоєно третій об'єкт.
Не має фізичного виразу як планета.
Має фізичний вираз у вигляді людини.
Цей об'єкт приводиться до двох сонячних променів.
Цей об'єкт почав свій бізнес.
Він прямий і веселий.
Він буде залити і містити два сонце.
Його "Фаце" змінить все.
О, враховуючи наші реалії, незалежно від того, як ця краса не зникає.
Ми завжди знаємо, що збирався.
І мимоволі можемо сказати, що має поверхневу пам'ять.
Чи є це обличчя синої енергії?
Флеш в ніч
Як снів підійшов,
Всі мої надії почали здаватися так патологічним.
Напередодні сміху...
Світло виливає темряву і
Моя відчайдушність була відхилена.
Ледь помітно відрізняє обличчя.
І Тіні в Blue ...
І спалах в ніч... Оновлений Всесвіт. Бюлетень Сонячної системи.
Випуск 9. 3.02.2016.
3 лютого 2016 р.