Створіть новий світ.

1 лютого 2016 Асенded Майстри, Мехідек

Привіт, шановні душі на межі вознесіння! Це повідомлення буде для тих, хто вже нарешті зрозумів, що він не відключить дорогу, що веде до Fifth Size.

Я можу побачити, наскільки важко для вас, хто жив у третій щільності світу так багато століть, щоб прийняти, що ви можете створити життя з силою ваших думок.

І ми бачимо, що навіть найвищі душі, готові жити в новому світі, і хто приїжджає сюди на волі, діють відповідно до довгострокових стереотипів, тобто вони намагаються будувати третій густини світу тут, хоча це не більше про свідомість, але про матеріальні речі і предмети повсякденного життя.

Так я спробую пояснити вам, що ми очікуємо від вас у світі п'ятої щільності і що вам потрібно зробити, щоб почати зміни вашого сприйняття життя і ваших потреб зараз, поки ще в подвійному світі.

Але єдиним обмеженням є дайвінг. Що це таке? Все, що ви створюєте з вашими думками і побажаннями, повинні відповідати моральному коду Всесвіту: для піднятого доброго. Ваша свідомість повинна підходити до рівня розуміння законності та повноти, що говорить про те, що кожна частинка Всесвіту повинна діяти на користь всіх інших частинок.

І тепер він доступний. Якщо кожен з вас починає думати, як це вже в подвійному світі, то ваше життя почне змінюватися до очей, і ви будете розуміти, що велике щастя, це жити за користь себе і всіх на цій планеті, що дає вам сотні разів більше!

Дізнайтеся, дорогі, зараз! Що я хочу розповісти вам сьогодні, ваша нездатність думати з вашим серцем. Так, ви знаєте, як відчувати себе з серцем, щоб відчути себе співчуттям, щоб любити, дати тепла до серця - ви навіть можете сказати, що ви вже знаєте, як жити з серцем, але ви ще не знаєте, як думати з серцем.

«Що таке різниця?» ви запитаєте. Відмінність полягає в тому, що ви повинні навчитися жити з серцем.

І я розповім, як це зробити. Уявіть себе в Fifth Size, де ви можете контролювати все. Перш за все, ви втратите, і ваш розум почне битися з звички в пошуках найкращого, найкрасивішого, найзручніший - в людському розумінні.

Насолоджуйтеся своїм серцем, а не перетворюйте своє серце. Почуття нагріву в ній, як він реагує на бажання почути його. Ця тепла буде поширюватися над тілом, і ви скоро почуєте серцебиття в голову.

Так, ви відчуєте, що ваш мозок пульсує: поб'ється до бити серця. І коли це відбувається, спробуйте попросити ваше серце, як ви хотіли б бачити цей або той об'єкт, це або ця структура, засоби транспорту, одяг - що-небудь.

І найголовніше, нехай твій розум вийде в цей момент.

Я не буду особливо давати вам точну відчуження або будь-які ідеї, щоб не накладати свої «стереотипи», адже кожен повинен мати свій унікальний досвід.

І я вірю, мої дорогі, що в той час, коли ваша уява і ваша творчість досягне таких безпрецедентних висот, які ви будете здивовані, як вузька ваш старий світ був, як поганий уяві.

Не обмежуйте себе!

Ми завжди можемо допомогти вам і підтримувати вас. Зв'язатися з нами Ми завжди почуємо вас!

Владика Меленек виступила з вами від імені всіх Світлих істот, які чекають вас у світі Fifth Size.