403
Одна з причин заборонено відпочивати.
Натяг, натяг, натяг... Здатність, стрес, нездатність відпочивати, безсоння, конфлікти, невдачі. Тіло і психіки повинні відновити після втрати життєдіяльності і енергії, і вона не виходить, щоб зняти напругу - є заборони в підсвідомому. Що робити? Спочатку потрібно зрозуміти причини. Адже що таке діагноз - така терапія.
Одна з цих причин пригнічує емоції.
Якщо людина приховує (в тому числі від себе) все, що він відчуває, відчуває, сприймає, як він реагує на світ навколо нього з його подіями, уроками і випробуваннями, його психіку перебуває під стресом. І це означає, що тіло в часі відпочинку не зможе повністю розслабитися: думки, думки, досвід, все обпалюється, все в рядку, нічого неможливо зробити.
Іноді виходить емоційно очищається від снів (якщо ви керуєте гасінням, а навіть тоді ці сни в основному напружені, кошмари або неприємні епізоди, в яких нам доводиться жити репресовані негативні емоції), іноді через «розчини» (наприклад, кажуть: «краса з нуля»), іноді через хворобу.
Отже, якщо наша причина полягає в тому, що ми маємо заборону на емоції, важливо знайти спосіб пошуку зв'язку з вашим почуттям само, з вашими державами. Важливо задати питання протягом дня: Як я відчуваю? Що я хвилююсь? Чому я відчуваю, що зараз? Наприклад, тривожність, тривожність, щось інше. З усвідомленням цього емоційного фону зникнуть або зникнуть
До речі, обсесивні думки є відчуттами: що ми не пустили, не прийняли в якості наших почуттів і досвіду, не дали їм належного часу і уваги, не зрозумілий наш емоційний простір, і тепер він нагадує нам хоча б деякі психологічні «генетичне очищення».
Отже, розслабляє організм і психіку (за ознакою розгляду) прийняття своїх емоцій, спостереження, усвідомлення, самозавдання, висновки, даваючи йти думки. Коли проводиться невеликий аналіз і результати підсумуються, можна відпустити «фонові» емоції і обсесивні думки досить легко і з вдячністю.
Чи знаєте ви, що звук другого може змінити настрій протягом всього дня?
БОЛЕЗНЬ ПОД НАЗВАНИЕМ «Я ЗАНЯТ».