Як вести переговори з вами і, нарешті, почати діяти

Сила... Нарешті час роботи тихо. Але раптом ви отримуєте ідею, що ви можете працювати в годину. Тексти пісень, а це означає: А потім це занадто пізно, і ви просто повинні відкинути його до завтрашнього дня. На жаль, ця історія знайома з багатьма. Злом є руйнівний внутрішній діалог.

Веб-сайт Я знайшов статтю, яка чітко пояснює, як зробити це дуже «згодою» роботою для себе.

Коли я намагаюся зосередитися на моїй роботі, внутрішній діалог приходить в гру. Чим більше потрібно зробити, тим більш шкідливим і стійким він стає. Іноді це буває 30 разів на добу.

Для багатьох нас феномен внутрішнього діалогу може бути руйнівним. Він може повністю дискурувати бажання зробити щось і зменшити продуктивність. Ми також маємо багато способів її вирішення.

Що таке внутрішній діалог? Коли ви були дитиною, якщо ви голосували «думи ваших іграшок», або якщо ви коли-небудь думали, що це був внутрішній діалог. Ми починаємо вивчати це приблизно 3-5 років. Ми знаємо, що ми будемо говорити про себе, коли ми виростимо.

Внутрішня діалог поповнює день і ніч, несе відповідальність за такі важливі аспекти, як самодосвідомість і саморегуляція, тому вам потрібно дізнатися, як правильно його використовувати.

Відповідає за дві області мозку – Брока і Вернікке, які названі науковцями, які виявили їх. Площа Broca пов'язана з відтворенням мови, а площа Wernicke контролює передачу інформації.

Яка проблема? Проблема не має цього діалогу на с., але який діалог нашої мозку взаємодіє з. Якщо діалог є деструктивним і шкідливим, він називається пізнавальним спотворенням: мозок робить людину вірним, що це не вірно. Це може застосувати до ідеї людини про себе або світу навколо нього.

Як розпізнати та видаляти найбільш поширені відступи Всій Цей тип мислення характерний для максимізму, які намагаються зробити чітку лінію між білими та чорними, при цьому заперечення існування чогось між собою.

Приклад: «Я зробив помилку, весь проект є катастрофою. й

Що робити: Подивіться на ситуацію і попросіть себе, якщо ви говорите вірно. Ви дійсно не в змозі перевірити повністю або ви просто робите кілька помилок?

Загальні положення. Ми віримо, що з ладу від минулого буде в майбутньому.

На прикладі думи: «Останній час я зробив поганий виступ у громадському житті, тому не варто спробувати знову. й

Що робити: Стоп, коли ви зловите себе узагальнення знову. Поставити себе, є справедливим, щоб прогнозувати щось на основі одного або двох шкідливих досвіду? Після цього часу ви можете змінити.

Прогнозування позитивних аспектів. Вимкніть всі хороші і фокусуються тільки на негативних аспектах.

Приклад думки: «Так сказав, що вони люблять свою роботу, але швидше за все, вони просто не хочуть боляче своїх почуттів. й

Що робити: Подумайте про те, що ви будете щасливими. Що потрібно стати так, щоб ви могли прийняти щось позитивне? Намагайтеся погодитися з людьми, коли вони оцінять вас.

Емоційний контроль. Якщо ви починаєте фіксувати свої емоції і вибираючи, як відчувати себе. Оскільки наші емоції є суб’єктивними, вони пригнічують нашу здатність судити речі об’єктивно.

Приклад: «Я відчуваю себе безцінним, тому я не знаю. й

Що робити: Якщо ви ловите себе мислення, зупинитися і попросіть собі кілька питань. Як, чому ви відчуваєте це? Чи є це розумно? Допомога друга в такій ситуації, як краще, допоможе зрозуміти ситуацію і подивитися на все самотньо.

Присутність взяти занадто багато. Це відбувається, коли ви відмовляєтеся від того, що ви навіть не будете вини.

Приклад: «Якщо тільки я зробив це, проект може стати успішним. й

Що робити: Визначте, які конкретні почуття ви відчуваєте в цьому моменті. Ви дійсно несете відповідальність за невідповідність вашого друга? Іноді в таких ситуаціях корисно нагадувати себе, що це ніхто не ваш бізнес. Зосередьтеся про те, що ви дійсно можете керувати.

Так, пам'ятайте 3 простих кроків, які врятують вас від стиснених думок:
  • Визначте негативне ставлення.
Уміння помітити початок внутрішнього діалогу допоможе здійснити контроль над ним. Коли ви скажете, «Що не завадить мене», визначте, що думки призвели до цього висновку. Визнання інсталяцій є першим кроком, щоб позбутися від них.

• Переглянути внутрішню мову.
Виберіть слова, які ви використовуєте свідомо. Уникайте суворих і надмірно емоційних слів. «Я не люблю». Це допоможе вам думати більш об'єктивно.

• Зміна розуму.
Коли ваш внутрішній діалог приносить нічого, але розчарування і розчарування, змінити своє мислення. Запитайте більше питань. Замість «Я ніколи не закінчую це завдання», запитайте «Як я можу закінчити це завдання?» Це поверне вас від пасивного хостування до когось, хто контролює все в житті, від думок до дій.

Пам'ятайте, що ви не повинні поставитися до болючого та шкідливого внутрішнього діалогу. Позбутися від зайвих бар'єрів і страхів і жити щасливо коли-небудь після!

Кредит Андреа Айрес
Переклад та адаптація Веб-сайт
Кредит на зображення: Сатин Багатий

через sabinerich.deviantart.com/art/Relaxing-Panda-152315150