513
Безпека – це правильне використання енергії.
Основою для відновлення та зміцнення здоров’я, досягнення соціального успіху є бездоганність – мистецтво збереження оптимальних енергетичних відносин з світом та з собою в усіх обставинах. Ідеально підходить для використання енергії. Немає нічого спільного з моральністю і моральністю. У мене є енергія і що робить мене вразливими. Щоб зрозуміти це, потрібно накопичувати достатню кількість енергії самостійно.
Нездатність – це найкраще, що ви можете в будь-який час.
- Я намагаюся жити порадами весь час. Мапа Я не роблю все, але я зробив все, що я можу. Чи можете ви зателефонувати, що ідеально?
- Ноп. Ви повинні зробити щось більше.
Ви повинні постійно перекручувати себе.
Неприємний воїн не повинен бути під керівництвом когось. Це тільки шляхом економії енергії, що він здатний досягати себе, все, що Seeers досягають.
Все, що він потребує, мінімум удачі. Це просто те, що він повинен дізнатися про можливості людини, які відкриваються Seeers.
І все починається з однієї дії, яка повинна бути цілеспрямованою, точною і проводитися з невідповідністю. Повторюючи таку дію досить довго, людина набуває неперевершеного наміру. Як тільки це зроблено, шлях вільний. Кожний крок тягне за собою наступну, і тому буде до повного потенціалу воїна.
Неприємний воїн дає іншим особам самі і підтримує їх в яких питаннях найбільше до них.
І якщо вони не є неприпустимими воїнами, то це Ваш обов'язок бути бездоганним і не скажеш слово.
Найважче в світі для воїна, щоб залишити інших собі.
Урочисті воїни дуже прості, але тонкощі, з якими вони працюють, повинні бути незрівняні. Воїн отримує рідкісну можливість, реальний шанс бути неправомірним, УВАГА ГІС ФЕЛІНГ. Я омолоджу і поновлю мій сюрприз зі світом. І як вирішуються магії?
- ніхто не вирішує нічого. Дух вирішує нам або ні. Якщо так, саркер знаходить себе в чарівному світі, не знаючи чого.
Саме тому я завжди наполягав, що Ізмаїлість є єдиною, яка підраховує. Магія живе бездоганне життя - і що приваблює рішення.
Чому? Не знає.
В ідеалі тільки нагадує моральність. Perfection - найкращий рівень енергії.
Природно, це вимагає невагомості, сутності, простоти і моральної чистоти, але перш за все, має на увазі відсутність самовіддачності. І хоча це нагадує вимирання з монастиря чартеру, це не так.
до Воєн проводить стратегічний інвентар. Він робить список всіх, хто робить. А потім вирішить, що з вищезазначеного слід змінити, щоб дати собі розбиття в витратах енергії.
Виживання і благополуччя підлягають стратегічному інвентарю. У стратегічному списку воїнів самоімпортантність з’являється як найбільш енергетично-інтенсивний фактор, отже, їх зусилля для її усунення.
до Перше завдання воїна – звільнити цю енергію, щоб він міг його зустрітися з Невідомим. Нездатність – це саме те, що відбувається перерозподіл енергії.
Основні принципи бездоганності
Виготовлений у криї йога (рузі психічної, моральної та фізичної гігієни – Яма та Няма). Їх дотримання необхідно для всіх, хто згорнув на шляху духовного розвитку. П'ять обмежень
1,1 км Ахімса – це відмова від насильства від усього, включаючи себе і природне замовлення речей у світі – у думках, словах і знебоях. Це також стосується показу контемпту для іншої людини, антипатії або преюдії.
Захищаючи себе або інші, виконуючи один обов'язок, один дотик, належить до природного порядку речей у світі.
й Ахімса – зброя сильних, слабких не може практикувати її. Нерезистентність – це лише тоді, коли є сили протистояти.
Практика ахіми допомагає відмовитися від почуття самоімпортності, основного споживача життєвої енергії. Розвиваючи самоконтролю і терпіння, можна спокійно реагувати на репрокси і образи, управління себем і ситуацією в цілому.
2. Сая правдивість, відхилення брехні і самовідчуття. Подумайте, що слово та виснаження повинні бути в угоді між собою. Людина не може бути здоровим, якщо він вимушений лежати, якщо він не може бути природним.
Коли ви сказали правду, ваша свідомість очищається.
Збережіть свої обіцянки. Неупередженість, самоконтроль, скромність, стійкість, доброта, самоденність, широта є різновидами правди. Правда є правдою, правда є правдою. Якщо ви перебуваєте в правді, ви отримаєте подарунок профетичного слова – що б ви сказали, це станеться.
3. У Астія – це визнання бажання мати те, що не належить до нас.
Це стосується не тільки речей, які ви не можете «красти» когось іншого часу, зайняти «порожні» розмови та ін.
4. У Брагмахаря – контроль над почуттями і побажаннями, абстиненція, відмова від образу пристрасті і слабкості. Відведення всіх непотрібних, без яких можна зробити, від дій, які призводять до нерегульованих витрат енергії.
Спостереження брахмахарії дає величезну енергію і силу волі. Особиста влада не тільки концентрація енергії в енергетичній структурі.
Особиста влада в першу чергу контролює – вміння свідомо керувати процесами перерозподілу енергії в системі. Без контролю, енергія не стає силою.
(Андрей Садерський) "По-третє відкриття сили"
5. Умань Aparigraha – це відмова від подарунків, які роблять нас непристойними, або що дарувальник вважає, що ми не будемо забувати. Подарунок залежний, ослаблення особистості людини. (Виставка, де, на перший погляд, берез є майстером ситуації, є фактом порушення цього і всіх вищезазначених принципів, з усіма наслідками, які слідують)
Aparigraha ліквідує тривогу, страх від втрати, вкладення, розчарування, турботи та турботи. Він приносить спокій і спокій.
П'ять правил (NIYAMA)
Відповідність внутрішньої та зовнішньої чистоти. Чисті лінії тіла, розум і навколишнє середовище важливі для гармонізації енергії. До сміття притягують нижні особи. При очистці настає здоров'я, хороший настрій, концентрація, підпорядкування почуттів і вміння самореалізації.
Сприяння і прийняття всіх, як це приносить щастя і мир.
Постійна і вірна робота над собою, аскетизмом (сама обмеження). Для того, щоб бути майстером моєї «ваги» і «не хочу» завершити свої зобов’язання. З практикою аскетизму настає вищі потужності, сиддіс.
Самостуди, прагнучи заглиблювати самодосвідомість в напрямку злиття з однією. Ми можемо самі бачити Бога.
Самовдосконалення та прийняття одного як джерела обізнаності людини.
Через самовипробування надсвідомий стан самади.
Відповідність принципів доброчесності не залежить від позиції в суспільстві, місця, часу або можливості. Не варто шукати звичок, щоб уникнути їх.
й Концепція бездоганності
(Зроблено на роботах Карлос Кастанда)