ЗНИЖКА КОНФІЛІКІВ.

Присутність до конфлікту – це смак, вкладення до певних вражень та результатів, ознайомлення з подіями. Тому, перш за все, потрібно знайти смак, який приваблює конфлікт (часто з тими людьми) знову і знову: бажання відчувати себе правильно, важливість, прагнення до влади, бажання маніпулювати – отримати те, що потрібно, прагнення привернути увагу до себе, прагнення контролювати ситуацію, прагнення відчувати себе більш впевненим, бажання чути, бажання змінити, «провити» ще і т.д.

Чому не з'ясуйте, що наші первинні потреби і спілкуйтеся безпосередньо, сердечно-сердя з коханою людиною замість шаутінгу і відродження?
По-друге, у нас є такі «уроки», які приваблюють кварелі та «збільшення»: наш тон, певні фрази запам’ятовуються «за віком» нашим розумом, що болить емоції нашого співрозмовника, позбавляння, жести, вирази обличчя тощо. Як правило, після того, як наша «оппозиція» вважає: «Дуже, це розпочато!» Хоча ми ... не сказали нічого ще! Тому, спостерігаючи за нашим виступом, іноді буває, що ми не знали про нашу «конфліктогенів»!

«Я і конфлікт».

Рівень один - Я розумію, коли все вже сталося (великий, скандал і т.д.). Це щось!

Рівень 2. Я знаю, що я конфліктую, я знаю себе в рамках програми - щоб говорити онлайн. Це новий запис. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Рівень 3. “Катденд” себе на “свіжих” думках і я відчуваю себе, як я збуджусь. Але я не входжу в конфлікт, але вирішив все в самому, я не пригнію, але трансформую енергію в більш позитивну: усвідомлення і творчість, наприклад.

По-четверте, не є непоганим. Це енергія, яка або знищує або може призвести до нового рівня обізнаності, до нового рівня відносин, глибокого розуміння основних потреб і потреб співрозмовника. Ця енергія не повинна бути спрямована на агресію, вона може бути відреставрована в серце-сердну розмову. І це буде ласощі, компроміс, миромові розмови, поінформовані розмови, переговори, щире відкриття один одному, спілкування двох сердець.

П'ятий, свобода вибору. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Учора, ми були «підготовлені» певними фразами, емоціями, поведінкою співрозмовника, і сьогодні ми вже намагаємось гуморувати себе, спокійно реагувати, поважати почуття і думки нашого сусіда. Не поганий?

По-шосте, у нас є тенденція до конфлікту, щоб висловити свою небезпеку. Якщо ми приступили до цієї хвилі, хтось, хто не знає, як контролювати себе, знайде нас. Але якщо ми навчимося бачити в собі і в інших лицях особистості - яскраві, добро, свідомі, мудрі, люблячі, прагнучи бачити позитив, то в нас буде видно однаковий лик. Легко перевірити.

Отже, дивлячись на душу в наших сусідах, ми сподіваємося на розвиток, борошнистий, розкриваємо і зміцнюємо нашу сильну позитивну, «креативну» якості особистості, знайдемо нові ресурси в собі, познайомимося з незнайомцями - звільняється від контролю за небезпекою в нашому житті.

Не завжди складно, це цікаво! І найголовніше, це можливо!

Щиро дякую!