Наймолодші танці в історії, які самі діти

Ці підлітки змушені були відмовитися від відеоігор і познайомитись з вагами «сучасного світу». Помилки – чим раніше народження дитини, що перетворило життя

Сін Стюарт.

У січні 1998 р. історія 12-річної школи Sean Стюарта зустріла по всій Великобританії. Подруга і сусід Емма Вебстер народжували сина.
72675916

Емма вагітна в 15, Sean був тільки 11 в часі. Як вона пізніше прийнята до репортерів, вона не мала ідеї її дружби молодше. «Я думав, що він був однаковим, як мені, - сказав він. На день народження Еміани, керівник класу «Син» подарував підліткам день, щоб він міг би відвідати лікарню і підтримати свою другу половинку. Цього року Сін Стюарт став наймолодшим батьком Великобританії. Дитина названа Бен. Молода мама і батько вирішили зібрати дитину разом з допомогою і настановою батьків.

Проте, після трьох років підліток став холодним для дівчинки і дитини і просто припинив бачити їх. І через кілька років життя Сіна зійшло в горах: школярка зловила крадіжку і вирокувала кілька місяців в тюрмі. Ема не загинула на тривалий час про тріщину в відносинах і одружився. «Я не хочу говорити про нього». Це може завдати шкоди дитині. й

Alfie Патент.

13-річний хлопчик з лялькою-обличччю став батьком «за час» у віці 13 років тому таблетки британського школяра Альфія Патента назвали у 2009 році після того, як він став батьком. Дочка Maisie Хлопець був народився 15-річний подруга Chantal.

«Коли я дізнався про це, я думав, що у мене є проблеми з батьками. У мене немає ідеї, як тримати дитину. Я не маю власних грошей. Іноді мій батько дає мені £ 10 для кишенькових витрат. Коли мій мама дізнався про це, я впевнений, що ми були в неприємності. З одного боку, ми бажали цю дитину, але при цьому ми боїмося реакції інших, студент поділився своїми спогадами з журналістами. Коли дитина народилася, на відміну від вищезгаданого Sean Стюарт, Alfie показали максимальну відповідальність і з перших днів життя почала ретельно доглядати за нею. Батьки підлітків, в свою чергу, домовилися допомогти їм.

«Афлі не здавалося повністю зрозуміти серйозність ситуації. Але, незважаючи на те, що він спробував грати в роль доброго батька, згадує батько школяра Дениса. Тим не менш, хлопець ніколи не здався повністю освоїти роль папи. Через шість місяців, студентка присвятила новину, що дитина Майсе не дочка. Цей висновок було зроблено на основі ДНК-тесту, проведеного на наполягають батькам підлітків. «Оновлення цього, Альфія стала гістеричною. Він був дуже засмачений і довго кричав, запам'ятовує маму хлопчика Ніколя. Що стосується реального батька дівчини, за даними тесту ДНК, то це був ще один дружець Чантал – 14-річний Тилер Баркер.

805090р.

Після серйозної розмови з батьками підліток приймав, що з самого початку він знав про свою участь в вагітності дівчини, але вирішив не вийти з тіней, так як він боїться. «Я дуже жила ніч з цією дівчиною. І це було найгірше, що я коли-небудь зробив. Я дуже шкодую. Я хочу, що я ніколи не зустрівся з нею, Тюрлер сказав. Батько підлітка, в свою чергу, додав, що син його прийматиме деякий час, щоб реалізувати все і відновити. Після того, як така черга, юна мати Чантал і її батьки, які стали великопаранти так рано, приймали виховання маленького Майсея.

Миша Миколаїв.

У 2011 році 14-річному хлопчику з території Перм, Міша Миколаїв, мала сина Вадима, а сам Михайло був визнаний наймолодшим батьком в Росії. Мати дитини стала співусом школяра, 15-річною Настя.

Настя проживала протягом декількох років з її музинкою під одним дахом, в будинку її тітка.
р.

При навчанні вагітності підлітки відразу сказали дорослим. Рада сім'ї вирішила зберегти дитину. Однак після народження дитини студенти раптом припинили спілкування. Згідно з матір'ю і ступеню дівчини, ця ситуація розвивалася через небажання підлітка підняти Вадима. На даний момент Настя займається малюком разом з матір'ю і тітом. Миша продовжуємо брати участь у долі сина, для жінок залишається таємницею.

Нестя з дитиною, мати і тітка

Натан Рибберн.

У віці 14 років, як Міша Миколаїв, британська Наталя Рибабуря отримала відспівання у віці 14 років. На відміну від російської, він показав велику відповідальність. Роль матері виконано таким же віком як школяр – квітень Webster. Дівчина народила сина, Джем'я.

Натан і Квітень після пологів

"Для народження цього малюка не було заплановано, але я радий, що я стала матір'ю", - сказала школярка після появи Джамі. Дорогі друзі! «Найперше ми були шоковані, але потім прийняли його. І тепер ми дуже щасливі з дитиною, прийнятим матір'ю квітня.

Молодий мама Квітень з батьками і новонародженим сином

Як для молодого батька, школяр не відмовився від сина, навпаки, він допоміг своїй подругі в усьому при вагітності, а після пологів він обіцяє завжди бути там. «Я щасливий бути батьком. Я готовий зробити що-небудь для моєї дитини, сказав Натан.

Новини

Завантаження Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження

Tags

See also

New and interesting