533
Знімання, коли ви прокинули світло на всіх боях.
Понад двадцять п'ять років життя, сповнена сором'язливості, тривожності та інтенсивної дискотеки суб'єкта, яку я назвав «ми себе», я увійшов до періоду депресії і хвороби.
Я звернувся на інтенсивний духовний квест, який тривав протягом декількох років, що призвело мене через всі світові релігії і духовні традиції. Все моє життя я був загартований атеїст, але страждання в кінцевому підсумку став настільки інтенсивним, що вступає в духовність здавалося б єдиним варіантом.
Я був звик до ідеї «сихого пробудження», відключений зі світу навколо мене, зануривши себе в медитації і дослідження моїх думок, постійно змінюючи і сумнівуючи мої системи вірування, читання буквально сотні духовних книг, і сидячи на години в саду, намагаючись бути «наче і зараз», чекаючи, що окреме само зникнути і страждання зупинитися.
Але я ніколи не знайшов, що я шукав, і мій розпад і розчарування досягла точки розбиття. А потім, в середині цього розпаду, щось відчинено. На жаль, вичерпаний життям, який намагається досягти непристойних цілей, згортання та глибокого релаксу.
Секрет був виявлений прямо в середині того, що я думав моє життя.
Духовний квест закінчився реалізацією, яка є тільки однією, що життя вже є повним і досконалим, і нероздільним з того, що я думав, що я був. У цьому доказі весь пошук має підпорядкований, залишаючи тільки чіткість і простота чого.
Я був шокований, щоб зрозуміти, що секрет духовного пробудження був з мене з самого початку, і я просто не міг бачити його, тому що я був так зайнятий, і так я відокремив його від себе. Але ця сепарація була ілюзією, і коли ілюзія розсіюється, правда виявилась, як ясно, як пучок в животі.
Правда була розкрита як крісло, квітка, дерево, руки, ноги, все інше. Відновлення Oneness відбувалося навколо мене, щоразу, але в моїй пошуку для того, що я міг виявити, я пропустив його повністю.
Шукаю в минулому, я бачу, що він розгортається ідеально. В житті пошуку і страждань потрібно пробудити мене від мрії про пошук і страждання. По суті, пошук і страждання завжди вказували на іншу можливість — вони завжди вказували шлях додому.
й Джефф Фостер
Українська
«Коли ми починаємо по-справжньому любити себе, хірурга критикувати інших і пережити інших автоматично зникне. Негативність інших людей враховує, що зайвий емоційний бруньок просто перестає дотримуватися нас.
Кожен відповідає за свій світ!
Знімання - коли ви прокинули світло на всіх ваших страхах, сумнівів, коли ви заповнюєте кожен куточок серця світлом любові до тих пір, поки немає місця для страху всередині вас, ви повністю приймаєте, що навіть ваші найгірші сторони люблять і світли.