10 Старих дідів Хто Got онуки Дуже рано

Останнім часом в інтернеті випадково з'явилася інформація про те, що Румунська Рифка Станеску стала бабуся на 23 роки. Так, у нас є матері не всі стають віком від 23, але тут. Ця думка не виходила з мого розуму протягом тривалого часу. Я почав копати глибше в це питання і дізнався, що вона виходить, що багато відомих особистостей також стала онуками в досить юному віці - до 45 років.

Більшість всіх, звичайно, застряг Whoopi Goldberg – це неперевершена чорна актриса отримала онука на 34 роки. Alla Pugacheva, Pierce Brosnan, Alena Babenko і багато інших - в сучасному підборі

Альона Бабенко

Чи можна сказати, що чарівна акторка – бабуся? У вересні 2015 року поповнено сім’ю зірки – сина Микити став батьком. Альена Бабенко стала бабусям у віці 43 років.

Марія Шукшина

Марія була 46, коли її перший онук був народився. Сьогодні успішна 48-річна акторка відмінно вдається з'являтися на екранах і підняти її молодших близнюків, Томаса і Фока, які тільки 9 років старше акторського онука.

Актор стверджує, що вона піднімає дітей строго, як і її батьки робили. «Діти все для мене. Я жити для них, подбати про себе, роботу, розвивати так, щоб вони не соромилися мене.

Світлана Бондарчук

Дружина відомого актора і режисера Феодора Бондарчука, моделі, телеведуча та редактора відомого видання вперше спробувала на статус бабуся на 44 роки. І син його мав дочку Маргарита. Через два роки, в 2014 році Світлана стала грандіозною.

р.

Тетяна Овсієнко

У 1998 році співак прийняв учня дитячого будинку Ігоря. Хлопці потрібно пересадити серце, і не перебільшуючи сказати, що знайомство з Тетяною врятував життя дитини. У 2015 році 19-річний Ігор став батьком: він і його Бразильська дружина мала сина Олександра.

Кеопі Goldberg

Ви не вірите, але знаменита чорна актриса вперше стала грандіозною на 34 роки. Тоді її 16-річну дочку подарували хлопчикові. Хтоопі є зоряним бабуся-рекордсменом, адже від 50 років вона мала три онуки. До переправлення порогу 60-ї річниці, які навіть змогли стати великим

Ірина Алєгрова

У віці 43 Алєгрова стала грандіозною онукою Олександра. Тепер вони часто виконують разом на одному етапі, виконуючи хіт «Мати моєї матері».

Снооп Доггг.

Коли ви подивитеся на цей американський рапер, немає ніякого способу, він більше 40, і це правда. А ще кілька місяців тому співак став дідом і відразу поділився цими новинами з шанувальниками на своєму блозі.

р.

Джим Каррі

Ви подивитеся на цю дівчинку з великим посміханням і дивом: чи може він бути дідом? Джим мав цей статус з 2010 року. Тоді його 22-річну дочку дав світовий син.

Пірс Броснань

Голлівудська краса стала дідом в 44 році, коли його прийнята дочка Шарлотта подарувала дівчатам. Запевняє, що його стильна кар’єра статусу діда не завдає шкоди.

Алла Пугачєва

Не перестає дивуватися. Вона стала бабуся вперше у віці 42, коли Крістіна Орбакаїт і Володимир Пресняков Єр. мав сина Микита. І 22 роки пізніше, у віці 64, Алла Борисівна і Максим Галкін за допомогою сурогатної матері стали батьки близнюків.

:

Завантаження Завантаження Завантаження

Як це? Поділитися з друзями

Завантаження Завантаження