Яка система зробила Paul Bragg жити?

Система Paul Bragg була добре протестована і доведена самим!

р.

Павло Браг один сказав: "Що ви сьогодні, що ви будете завтра, що ви будете наступного тижня, що ви будете наступного місяця, і що ви будете десять років відтепер, залежить тільки від того, що ви їсти." Ви кількість їжі, які ви їсти. Як ви відчуваєте, як ви дивитеся, як ви відчуваєте про свій вік, залежить від того, що ви їсти. Кожна частина вашого тіла побудована з їжі – волосся на голові, очі, зуби, кістки, кров і м'якоть. Навіть експресія на обличчі складається з того, що ви їсти, адже здорова людина - щаслива людина.

Чудовий чоловік в усьому. Він живе з гідністю, приносить радість і користь собі і людям. Павло Браг жив яскраве, багате життя, як казковий Данко від мультфільму, який переніс серце з грудей і підсвічував шлях інших людей. Багато вдячних послідовників ще використовують систему Павла Брагга для покращення якості життя.

Що було так особливе про цей чоловік, що його слова носять заряд позитивності, життєздатності і впевненості, що людина може дійсно заробляти здоров'я самостійно! Після того, як, дійсно, на жаль, здоров'я не може бути придбаний або прийнята в подарунок від фея, вона може бути створена тільки власними болями роботи. Щоб досягти успіху в такому бізнесі, щоб поліпшити здоров'я, вам потрібна цілеспрямована система. Не можна стати здоровим і повноцінним життям. Це постійний процес, який вимагає наших зусиль і деяких жертв. Але що відмінний результат!

Павло Браг назвав себе здоровим мільйонером.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Пам'ятайте, що Стара казка: «Ігнор закону не звільняється від відповідальності»? Mankind вже побував у космосі, створених стільникових телефонів, комп'ютерів, занурених в глибокі зв'язки нашої Землі – мати.
Але люди стають здоровими і щасливими? Чи дійсно вони мають "Щасливий тіло"? В цілому це не так. Ось чому я захоплюю людей, які дійсно робили це маленьке диво! Чудо мого життя! Люди, як Павло Браг, є винятком правила.

І як це все почалося...

Павло народився фрахтової дитини, майже засуджений до смерті. Навіть веселі бесіди і дитячі ігри з однолітками не були доступні йому через серцеву хворобу. Для більшої радості до цього додано туберкульоз обох легенів, і він був лише 12 років!

Лікарі втратили надію на збереження життя. ...
І тільки д-р Rollier допоміг йому і від віку 16, Bragg абсолютно відновився, пройшов лікування в чудовому пансіонатному будинку в Швейцарії. Д-р Роллер допоміг хворим загоєти через спеціальне харчування і на відкритому повітрі. Павло Браг був таким щасливим, що він обіцяє присвятити весь життя ліки.
Він написав багато книг про різні сфери медицини. Ось один з них:

1921–1906 рр.

Павло Брег
? Я здоровий 365 днів на рік, я не маю ніяких болів, втоми, кишечника. І ви можете досягти тих же результатів! - Павло Браг
Чи можна ви уявити? Фантастика! Зміяти легко і радісно, жити кожен день без слабкості, стрибки тиску, без неприємних відчуттів, що зуби, нирки свербіж, і змійовик вичавлює неприємний оболонок болю під час магнітних штор і багато інших відхилень від активного, здорового стану. Великий

У той же час Павло Браг вважав, що людина не тільки може, але має все право і повинна жити до 120 років і більше!

Моя бабуся 82. Вона не згасила дивана в роки. Він спить навіть в одязі. Сидіння. Вона має проблеми з ногами, які жахливо набрякають. В той же час вона не перестає поглинати м'ясо, яйця, солодощі в великих кількостях і навіть не намагатися змінити все. Тому вона вважає, що це частина старого віку. І коли лікарі на самому початку проблем з ніжками сильно радять її не менше трохи, але прогулятися по квартирі, робити вправи, для неї мудрі вуха вона звучить так само, як блаземні вибухи. Свідомість визначає бути...

У той час як Павло Брагг у своїх 90-х роках щоденно зробив три – п'ятикілометрові жоги, пішли на гори, лебеді, навчалися, активно насолоджувалися серфінгом, танцювали, грали теніс! Ця дивовижна людина працювала 12 годин на добу, активно допомагаючи людям, провели медичну практику та наукову роботу. Він завжди був повним бажанням допомогти людям, оптимізмом, радості.

Тепер думають про старших людей ми бачимо на вулиці, в магазинах, в метро. Небезпечні очі, найчастіше, в яких не сяйво мудрості і доброти, але небезпечна в усьому світі. Це право, хвора людина нещастя. І, дійсно, хворий зуб здивує найсильніше позитивне ставлення. Звичайно, є винятки до кожного правила. С. Серафим Саров, наприклад, заспокоїти бур'янів на багато років і був хворим, а потім Вищі потужності приходили до його допомоги і допомогли йому зцілити. І ми, звичайні люди, часто звертаємо увагу на наш зовнішній вигляд, наш хутряний вихованець, а не єдиний і унікальний корпус.

І після того, що це в основному «меріт» суспільства, приймали обряди і конвенції, накладені на нас з дитинства.

Ви п'єте горілку з босом (або з'їсти торт з вашим менеджером) - ваша людина, і якщо у вас є інші звички харчування - дивний. Хлопець ходить з пляшечкою пива внизу вулиці, все нормально, людина втомилася і розслабляє після роботи, і якщо в Соломському парку літні жінки бігають босоніж з ранку - виглядають як божевільні. Вони звикли до цього часу, звичайно.

У своїх 90-х роках Павло Браг був гнучким і жорстким, мобільним, як молодий чоловік, і ми і багато молодих людей - як стебла, фальовані рослини. І дівчата люблять бутони яскравих кольорів, які не встигли цвісти і відразу почали цвітати. Сад.

Павло Браг був визначений, щоб жити щасливо коли-небудь після, в оточенні коханої сім'ї, онуків, великогабаритних і студентів. Якщо не для гігантської хвилі, яка вдарила йому від берега Флориди в грудні 1976 в той час як серфінг! Смерть приніс йому в цей момент! Тепер уявіть своїх грандіознихпарентів на ДСП! Чи працює він? Мені важко. Tragicomedy буде працювати...

У автопсії лікар заявив, що серце, судини та всі внутрішні органи були у відмінному стані! Як кажуть, я зроблю капелюх! (Чого тільки я був, я думав про це :)

Який секрет успіху Павла Браггі? Яка його формула для досконалості?

Система Paul Bragg.
Павло Браг побудував свою систему природного загоєння на стовпах:

- очищення голодації;

- раціональне харчування;

- фізичні вправи;

- загартування;

- правильне психічне ставлення.

Зауважте, що тільки після цього вся система оздоровчого здоров'я може допомогти вам відновити здоров'я.

Хороше харчування.
Пол Брагг бурить нас, щоб уникнути оброблених продуктів. Ваша їжа повинна бути натуральною, містити мінімум (або краще не на всіх) кухонної солі, синтетичних добавок і рафінованого цукру. І 60% Вашого раціону повинні бути овочі та фрукти, переважно сирі.

Не їсти м'ясо або їсти його не менше 3 до 4 разів на тиждень.

Вправа.
Павло Браг приділяв велику увагу заняттям здоров'я, загартуванню, фізичними рухами.

Ті, хто здоров'я сильно ослаблений, він радий почати з ходьби. Прогулянка є королева вправ, як він назвав його.

Важливі компоненти системи благоустрою Paul Bragg: можливість правильно відпочивати і тривалі прогулянки в свіжому повітрі.

Оздоровчий голод.
Bragg неодноразово вказує на величезну роль оздоровчого кріплення, під час якого можна пити тільки дистильовану воду. Під час голоду організм випускає велику кількість енергії, які раніше використовували для засвоювання їжі. За допомогою застібки здоров'я людина може очистити його тіло від токсинів і отруйок. Павло Браг консультує, щоб почати щотижневий швидкий протягом 24-36 годин і тільки потім поступово перемістити до більш швидкого.

Довгострокова чистка проводиться під наглядом лікаря, спеціаліста або особи, яка самостійно провела їх і добре суперечить цьому. Браг консультує під час медичного голоду тільки для відпочинку, сну. Однак, якщо у вас є потреба в русі, можна ходити, рухатися.

Це основні стовпи здоров'я, щоб говорити, формула досконалості цього мудрого чоловіка і чудовий лікар Paul Bragg.

Гроші можуть купити ліжко, але не спати; харчування, але не апетит; медицина але не здоров'я; будинок, але не вогнище; книги, але не розум; ювелірні вироби, але не краса; розкіш, але не культура; розваги, але не щастя; релігія, але не порятунку.

Павло Браг.