312
Одеса – найромантичніший місто світу
Про неповторний гумор і відомий сланцев Одеси мешкає легенди і пишу книжки. А Одеса – місто життєрадісних романів, здатних до будь-яких подвигів заради своїх половинок.
Веб-сайт Він захоплює житність мешканців цього південного міста і вважає, що вони чудово здатні поєднувати любов і гумор в одній пляшці.
- - Реббе, люди кажуть, що ви навчите свою дружину Сара, як грати покер.
- Я, ї. Я не шкодую. Він завоював половину зарплати вчора! - Чилі одягають на нову сукню і спинає навколо дзеркала:
- Fima, як я?
- Трохи втомлений ... Немає! - - Ізя, я не збираюся кудись з вами!
Роза, чому ви одягнете і одягнете?
до І так що кожен може бачити те, що красива жінка не ходила в будь-якій точці світу!
- - Привіт, Фіма, ми будемо в Ізраїлі найближчим часом.
- Шов Wi говорить! Коли ви приїжджаєте?
- Fima, я люблю фольгу? Ми хочемо, щоб ви в домашніх умовах. - до Як ви відсвяткувати День народження у вашій родині?
- День народження Сарочка в ресторані і день народження в червоному олівці. - Ви їсти так багато, як ви вже одружені.
- Роза, що вам подобається отримати подарунок на день народження?
до Ох, Семі, Я не дбаю. Головне, що хутро точно відображається в алмазних сережках! - до О, Фимочка, ви занурилися, і ви не одружені!
- Тітка Sima, я бажати вас, хтось повинен бути народився, щоб бути щасливим! - - Сарочка, дарлінг! Не так мовчить на мене!
- - Курка! Два пельмені на виделку необрізається.
до Що робити, Роза Мойсевська? Ви можете порізати на три! - - Рабинович Чи одружився твій батько?
- Ні!
до І так?
до О, вона занадто розумна, щоб маррі, що idiot, щоб маррі її!
- - Мама, зупинити покриття мене з ковдрою вночі!
- Син, ви можете зловити холод...
до Але ви покажете дружину! - - Міанія, що ви повинні зробити, якщо ви йдете з дівчиною, і вона була змочена бульйонами?
- Шов?
- Запуск! І пам'ятайте: є багато красивих дівчат, і у вас є тільки одна мама!
номінальний #image5971810