487
Свобода від страху.
Ми часто запобігли від руху вперед страхом. Що таке страх? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Цей конструктор працює над нами до тих пір, поки ми перетворимо його в щось більш свідоме, вища частота.
Зростання прагне збільшити «енергетичну» – «гора має великі очі» – завдяки нашим перебільшенням, інтерпретаціям, ігноруванням певних питань.
Ми не знаємо. Решта «закінчена» фантазії.
Ми не знаємо, що там немає. Що нам не вистачає знань, щоб перетворити цей страх у виклик, щоб зробити наше життя більш ефективним і ефективним. І так з усіма, абсолютно всі, страхи.
Груша називається «пошукові знання». й
Приклад. Ми їдемо в темний номер. На щастя, в кутку наших очей ми помітили щось величезний, високий, страшний. Вагінація «звернулася» форму привиду! Поки, ми рубаємо! Ми захотіли покинути серце, наші очі відкрили з терором. Але ми все ще вирішили повертати на вогні і подивитися, що на матерії! Нешкідливий стілець. Ми думали! Так, завдяки знанням (або спробам дізнатися), ми можемо впоратися з будь-яким страхом.
Як перетворити страх психічно?
Крок 1. Копіювати. Конфесія: «Так, я боїтеся темним» (приріст, старість, вода, певні люди, початок бізнесу, самотності та ін.)
Крок 2. Ім'я та обґрунтування. Наприклад, страх темного, бо я не знаю, що може бути прихованим там, раптом це небезпечно.
Крок 3. Користь того страху. Все це для того, щоб не боротися з ним, не годувати його ще більшою енергією. Наприклад, цей страх захищає мене від несподіваного нападу, попереджає мене бути більш обережними.
Крок 4. Що проблема? Наприклад, цей страх зберігає мене, коли я проходжу через темряву. Моє тіло і психіки страждають від нього, дуже часто страх незрівняний. Етк.
Крок 5. Трансформація енергії в знання. Розчин: Я людина, яка хоче знати, що в темряві, тому я завжди буду перевірити з ліхтарем, щось світиться. Я хочу знати темряву, щоб дізнатися свою мову, її ознаки, її допомогу, хочу дізнатися її. Той факт, що ви прогуляєте всюди з ліхтарем, не є ознакою слабкості або зданого страху, це ознака дослідника, мандрівника, студента. Що пишаються звуки! З часом можна навчитися відчувати темряву без зовнішнього освітлення.
В результаті трансформації страху в знання ми випускаємо нашу енергію, попередньо заблокували цю форму думки, і направимо її на наш розсуд, наприклад, для здоров'я, підвищуємо рівень енергії, ентузіазму.
Ми хочемо, щоб ми зрозуміли, що ми просто повинні знати більше про це питання, а не фантазії про це.
Побоюючись, які перетворюються досвідом та діями. Як і страх води. Неважливо, скільки ви вивчаєте переваги води, незалежно від того, скільки ви читаєте про це, потрібно просто спробувати – від простих до складних – і почати вводити воду поступово.
Побоюючись, які перетворюються знаннями-державою. Наприклад, страх висоти. Привіт, ви не зможете позбутися від цього страху, стрибаючи з хмарочосу. Тут вам потрібно щось інше: наприклад, вчитися помилуватися видом на вечірнє місто, схід сонця, захід сонця з гори, високий міст і т.д. Головне, щоб відчути стан польоту душі.