494
УПРАЖНЕНИЕ НА РАЗВИТИЕ ВНИМАНИЯ.
Ця вправа допоможе нам зосередитися на наших цілей в потрібний час, щоб не витрачати енергію і довести її до кінця. Вправа дуже проста, базується на знаннях про структуру тонкого тіла людини.
Крок 1. Звичайно, потрібно формувати мету (наприклад, закінчити щось вже розпочато: закінчити письма, оздоблення, домашня обробка, обробка, друк і т.д.).
Крок 2. Настроювання.
Настроювання настрою полягає в тому, щоб максимально успішне завершення справи. Це легко! Як ви відчуєте, якщо ви успішно завершили проект? Які емоції, почуття, стани будуть відчувати? Господи, рельєф, сюрприз, захоплення, мир? Що підходить вам? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Посмішка, розслабтеся і оберіть спосіб «Налаштування». Коли ми встановили, корабель буде плавати. Багато залежить від нього.
Крок 3. Час.
Ми дуже ефективні, коли ми в даний час. Де я в мої думки тепер, що я маю дуже специфічну мету перед мною? У минулому, наприклад, тому що я бажаю, що я буду відмовитися від проектної половини? У майбутньому, хвилюючись, що результати не можуть бути саме те, що ви хотіли б (і якщо ви не починаєте працювати зараз, немає взагалі)? Так ми приїхали в подарунок. Тепер розглянемо.
Крок 4. Концентрація зору та слуху.
Звичайно, виходячи з причин. Ми орієнтуємося на наші погляди на проект, ми подивимося на нього, і продовжуємо «забудити себе разом». Ми орієнтуємося на наші думки про проект. Ми всі «глибше» в бізнесі. Ні обприскування.
Крок 5. Зацікавити розуму.
Якщо розум не зацікавився проектом, це безповоротно: це буде відволікати вас на що-небудь, але необхідно. Підвіска, монотонія, концентрація не є його елементом. Стан зацікавленості, аргументів і аргументів, обіцянок захоплюючої пригоди, і розум стане нашим союзником і помічником. Ви точно знаєте, що я маю на увазі. Це коли ви забудете про час, роботу, створення, роботу, заголовок в цікаве, улюблене заняття. Тепер, якщо ми переконуємо розум, що це наша улюблена і цікава річ, концентрація не 100, але 200%. Не відволікайтеся.
Крок 6. Місія для розуму.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Як тільки ми визначаємо масштаби, до кого і коли це буде корисно, необхідно, щоб наш бізнес був актуальним, розум починає переходити на повну потужність.
Крок 7. Плюс інтуїція!
Якщо є благородна, яскрава місія в нашій роботі, проект, ідея – ми відчуваємо, цілком природно відчуваємо, як простір навколо нас поступово змінюється. У зв'язку з інтуїтивно зрозумілими знаннями, ідеями, вищою потужністю. Як кажуть, ми починаємо працювати «на зиму» – раптом, супер-рішення приходять легко, і ми проголошуємо «Еурека!» і в той же час дивуємо: «Чи робили це?» Це допомагає: легкі ідеї, легкі люди завжди отримують цю дивинську мерсі через підключення інтуїції. Так ми на правій трасі!