10 порад від людей, які втратили більше 20 кг зайвої ваги

Боротьба з зайвою вагою в першу чергу бореться з собою. Вам необхідно змінити свої звички, змінити своє життя і не пошкодити його. Як додатковий фунт плавлення, характер людини загартований. Як схуднути і зберегти вагу? Веб-сайт Пропонується порада людей, які зробили її до кінця.

1,1 км Прихильники та дзеркала відображають на повну висоту

«Це допомагає зосередитися більше на відчувати себе добре і відчувати тіло, а не цифри. й

Penny, 31, має більше 35 кг в 4 роки.

2,2 км Так само змусити себе закінчити тренування, навіть якщо ви намагаєтеся зробити це мільйон разів

«Ви будете мати багато звичок і звичок: багато роботи, тепла зовні, біль у спині. Тільки тоді, коли ця мета стає основною зникнею.

Ясон, 42, впав 33 кг в рік.

3. У Або встановіть achievable ціль, такі як екзамен протягом 20 хвилин двічі на тиждень

На першому етапі пройшов тренажерний зал двічі на тиждень і прогулявся на біговій доріжці 20 хвилин. Я поступово збільшився час. Після 4 місяців я перейшов на інші тренери. й

Аша, 30, втратив 31кг в 14 місяців.

4. У Кількість калорій і дізнатися, скільки ви насправді їсти

«Я вирішив почати з підрахунку калорій і підрахувати все, що я ate. Я швидко зрозумів, скільки я був насправді їсти.

Джезмін, 25, впав 22кг в 4 роки.

5. Умань Уникайте рафінованих вуглеводів і білого цукру

Я дав рафіновану карбюру і білий цукор, і перший тиждень був страшним - Я був плечу головного болю, я був сонним і дратівливим. Виявилося, що я був застрахований до цукру, і я мав страшний вихід!

Келлі, 33, опущений 26кг за 8 місяців і вибіг свій перший марафон у квітні 2014 року.

6. Жнівень Написати листа про те, чому ви хочете схуднути

Я написав майбутню версію себе у разі необхідності мотивації. Я був чесним, як я міг, і лист був дуже міцним, і я потребував його багато разів пізніше.

Сирі, 25 втрачено 42кг в 18 місяців.

7. Про нас Подаруйте десерт на час

«Це не було легко переключатися з морозива до низькожирного йогурту і фруктів, але через місяць без десертів я почав смакувати здоровіше. й

Дан, 21 втратив 27кг в рік.

8. Прогулянка

«Я припинив їзда автобусами, авто і таксі. Я зважився багато і не міг ходити без болю в ногах і спини або задишки дихання. Але це був початок чогось більшого!

Мішель, 30, опущений 90кг в 2 роки.

9. Навігація Навчання з Wii

«Я купив гру, яка повинна бути Змба, вона не була такою програмою.» Для мене це просто гра, і це було дуже весело!

Надія, 27, впав 67.5кг в три роки.

10. Залиште свою любов до швидкого харчування і вивчіть, щоб приготувати

Я припинив їсти смачну їжу і піцу протягом тижня. Дуже важливо знати, що я був тим, хто створив наступну страву.

Рогеліо, 26, впав 27кг в рік.

Поведінка в собі і вона буде працювати! Веб-сайт Щиро дякую!

English, Українська, Français...