Секрети знайшли! Як вибрати чоловіка.

Як вибрати чоловіка - це питання найменше просить молодим жінкам. По-великим, їхні прагнення зосереджені на тому, як залучити більше “як”, як бути популярним.

Це чудово, якщо дама приваблива і чарівна, але без належної мудрості, вся акція «подарує щастя». Я пропоную вам дивитися відео про це, або прокручувати і читати далі:

Леді або жінка.

Я зробив опитування щасливо одружених і розлучених мами, які брали участь понад 60 осіб.
Яка різниця між цими двома групами?
Деякі з них запитали себе: «Як вибрати чоловіка», тоді як інші хотіли б бути привабливими, і хто їх забрав, і привели до неї.

Не можна виключити підгрупи, які відокремлюються фактором удачі і карма, а також рядом допоміжних подій і людей, де логіка не є правилом.
Але незважаючи на це, люди, які дивують про правильний вибір звуженого, мають більший шанс створити успішну і процвітаючу сім'ю.
Для того, щоб привернути до себе чоловічих слов’ян. З цією визначною пам'яткою можна побудувати сім'ю, але за скільки часу і як? ?

Я зацікавився досвідом чоловічого експерта з читання на обличчі, в якому жінки підсвідомо відчувають себе, презентують.
Іван Лімарьов, молодий підприємець, успішний фізико-гніцист і психолог. Він провів цікавий аналіз - в 3 дні він переглядав 2000 фото, як правило, приємного зовнішнього вигляду і навіть досить Мадама і Mademoiselles в інстаграмі від площі #Я дівчина #Я жінка #Я хочу любити #безкоштовно і інші теги.
Як професіонал, який прочитав свій темп обличчя, він звернувся до висновку, що підтверджує мої дослідження.

Згідно з результатами, середній портрет наших російськомовних леді виявився таким чином: немовлята, примхливий, меркантил, матрична і молочна жорстокість пригнічення (!!!), егоцентрична, схильна до маніпуляції, яка сумно заплутана, і чуттєво нестабільна.
Всього 5% від 2000 чоловік виглядав на досить свідомих і нормальних. Це дуже мало, і навряд чи хтось визнає себе, більшість вважають себе в 5% адекватно.

Я пам'ятаю одного вченого, що 30% жінок на Землі вважають себе одним з 5% найкрасивіших на планеті.

Вирок Івана:

«І не властиво поганим, здобичам або укусам. Вони просто мають самоідентифікацію на рівні жінки, які заслуговують тільки найкращого чоловіка, і по суті, ця позиція є позитивним для неї, так як вона відфільтрує багато непанування (не здатна задовольнити свої бажання) чоловіків.

Але УВАГА!!! Це те, що заважає їм отримувати радість і задоволення від нього.

Так як кількість таких висококласних жінок на квадратний сантиметр відключається в масштабі, але кількість старших чоловічих, одного на кв. км. Таким чином, дівчата сильно постраждають від реальності, і невідповідність очікувань від життя з реальністю, що призведе до всього процесу депресії, скидання негативних емоцій (куріння, тверді напої, наркотики, телевізійні серії, порушення ...., нервові поломки і т.д.) з якими я привітав їх. На жаль, ситуація в країні страшна в цьому плані, тому я хочу побажати дівчат, які вони хоча б користуються їх стражданням. Як мені подобається розповісти людям, які героїчно не вирішують проблеми. Шукайте і користуйтеся. ?

Таке категоричне і зважене укладення, яке є баченням на складі чоловіків. Це відбувається, якщо ви зачісуєте фантазію помилкового визнання, і захоплення, не розвиваючи свій істинний потенціал, так як всі сили йдуть кинути бісер перед очима інших.

Яка справа (!!!)

Головною відмінністю леді є її жіночність, чистота думок і дів, прагнення до досконалості, саморозвитку, гармонії, і найголовніше - вміння говорити і подивитися правду тут і зараз. Вона емоційно розвивалася. Тексти пісень, а це означає: Це солодко, щоб бути навколо неї, і кожен природно, намальований на неї. Поважає себе і чоловічого світу з гідністю. Не навпаки жінки, це просто інший літак прийняття і самодосвідомості.

Уявіть реальний приклад в фітнес-клубі: хлопець приходить до дівчини і каже, що вона має велику фігуру і вона добре тренує, а якщо вона хоче зустрітися. Реакція першого: "Діти, бути привабливим, ви повинні працювати багато," з виразом ... на обличчі обертається спокусливий кут, щоб він заспокійлив від прохолоди її зовнішнього вигляду. А ще один говорить, що вона хоче бути здоровим, і вона відчуває себе добре, щоб зберегти її тіло атлетично і т.д.
Скажіть мені, будь ласка, що він візьме як жінка і склеїти її, і що як гідність поваги?

Якщо він зацікавлений в ..., то він навряд чи лякається на другий, і гідна леді відступає така партія. Ви бачите, як добре проціджується поведінкою?

Не секрет, що сценарій «крилого весілля» є дуже поширеним трендом в сучасному суспільстві. Що ви думаєте, що були основою своєї дружби? А хто-небудь замислювався про необхідні критерії для голови сім'ї або жителя серця, планування сім'ї та загалом?
Дельмен, який представляє прибуткову партію, буде виглядати благородною жінкою, вона привабить його.

Тут дивовижна новина, жінки більш гнучкі і легше їх міняти, розмножувати духовні властивості своєї душі. Він має можливість трансформувати себе, перетворювати себе, якщо ви будете, перегенерувати. І чим раніше ви починаєте, тим цікавіше перспективи і можливості для неї. Він ніколи не занадто пізно, є пробудження -акт, якщо ви хочете прокидати - викиньте, як. Жінки, що народжуються, мають потенціал бути магієвим, мишею, і це хороші новини.

Апріорі, на 81 роки, не стати 18-річною красою цвітіння, і не насолоджуватися цим віком і енергією в повній мірі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Жінка красива в будь-якому віці.

Р

Чи не дана леді надихає?

Відсутність досвіду.

Повернемося до соціологічного опитування «Чому жінка залишається окремо» і аналізуємо результати.
Мама після розлучення:
• Нездатність вибору кандидатів;
незрілість і відсутність повноважень (мат або мудрий наставник, який може прямо, припускати);
Він холостий.
• загибель;
рожеві окуляри, тобто помилкове розуміння обставин і речей, лежачи до себе.

Хто одружений і щасливий сказати щось інше:

• Вони не вибирають тих, які підходять для них.
• Ні терпіння, дайте принцесу все відразу.
• Категорично відноситься до недоліків, думають;
Нездатність бути себе, прагнення бути кимось.

Саме те, що дані та інсайти, що наведені в цій статті, визначаються досвідом.

Поради молодим дівчатам:

дізнаватися про явну ситуацію і не повісити локшину на вухах, не будувати рожеві замки, адже правдива реальність вона не нудна, набагато романтичніше, потрібно тільки сприймати себе і світ навколо вас адекватно, самотні;
Сприяє розкриттю світла в собі, і бути непохитним, маскулін не крутий, він утопян! Fuck, ебать, ебать.
• Покращуйте ваші віртуї;
• Знайди свій дзвінок, ваша робота, щоб підтримати себе, в жіночому режимі.
• Зрозуміємо, що ми є джерелом любові та єдності, і в своїй історії це ви.

zdorovaia7a.com/kak-vybrati-muja.html