711
Виплата від відповідальності за життя.
Заборона відповідальності за життя.
Це залежність від перебування в зоні певного психологічного комфорту, створеного від вірувань і ставлення до «завження».
Як проявляється ця заборона?
Приклад 1. «Я жертву зовнішніх обставин», «живий з потоком», «де крива веде. й
Таку людину впевнено, що вся доля задається з моменту його народження: що станеться, чорна смуга замінюється білим - нічого не може бути зроблено. Головна емоція - сумність, відчайдушність.
Приклад 2. Патетична істота.
Це люди, які люблять «пірний тиск», щоб потім запитати питання про те, як жити, з ким, які роботи на роботі тощо. Людина, яка намагається маніпулювати іншими, шукаючи «гіди», які в кінцевому підсумку стають «шафтними» (якщо це ваша несправність) отримує (у кращому) тільки життєздатність. Що подобається?
Якщо ми відчуваємо себе шкода, це означає, що наш сильний енергетичний центр закритий, з кожним з наших маніпуляцій ми втратимо можливість змінити наше життя для кращого.
Щоб не пошкодити засіб, щоб зрозуміти, слухати, допомогти що в твоїй потужності, але не відчувати себе чудовим. Відкриває волю енергетичний центр людини: він натхненний, є почуття сенсу в житті, енергія для зміни (завдяки до свободи вибору) життя для кращого. Так, чи шкода чи компасіонат, чи ми ставимося або симпатізуємо з нами – відомий «на плодах», до кінця.
Приклад 3. "Як мапи кладуть".
Сексуальність: Що станеться мені наступним? Це краще, це не так? «Віктимчас» сподівається, що все буде працювати самостійно, просто потрібно чекати або трохи «допомоги».
Псевдоагічний бізнес борошняки завдяки принципу: «Для людей, які хочуть чути» (наприклад, «Ви погані, тому що ви зіпсували, ми зафіксуємо його зараз», «Що буде добре, аска», «Так, він любить вас, тепер давайте зрозуміти це», і т.д.). Це буде заподіяти жертву, і він буде легко звільнити свій гаманець від тягару «сума» грошей.
Приклад 4. "Та карма!"
Людина з цією психікою не позбавляє від тягару негативної карми, не усвідомлює те, що це навчає його, він просто почекає (коли все це закінчиться самим собою), страждає мухом від нього оточуючими, пояснюючи все тим, що він був «великий» грішником в минулому житті. Духовна гордість може проявлятися таким чином.
Ігнор веде до виникнення і зміцнення додаткового негативного карма. Наслідки негативного карма «осту» до тих пір, поки людина усвідомлює значення того, що відбувається, не підвищить добросовісну якість душі) або страждає на шкоду і від часу, щоб бути сердитися на когось і що.
Приклад 5. "Це всі несправності."
Якщо є неприємності, людина з таким розумом знайдеться “екстремально”. Він не може бути винним в принципі, він є жертвою зовнішніх обставин. І це не доля, що «маки» його, але погода, влада, сусіди, діти, батьки, дружина, музинка, пасер-by, cat, психолог, друг і т.д. Яким було життя?
Витоки заборони на відповідальність за життя одного: «роботий» дитинство, болючі досвідчені підлітковий вік, або «супер-охоронець» батьківство. Я маю на увазі, переважна освіта.
Причина 1: батьки не дозволяли дитині висловити свою думку, приймати рішення (звичайно, лютий і доречний в певному випадку), намагалися накласти своє бачення світу, що він буде або не буде робити, збити, приниження, образливий, безглуздий, безглуздий і т.д. Не дивлячись на те, що ви не можете шукати. Це ще одна історія.
Особливо важко для підлітків. Вони дають цей ресурс психологічний вік, щоб вони почали нести відповідальність за їх життя. Якщо ні, ми бачили результати вище.
Про нас 2. Батьки розповідають про дитину: життя важко, тут ми подбаємо про вас, череш, поклоніння і життя порушується. Дитина, підліток отримує враження, що якщо ви хочете жити краще – подивіться на прості способи – будь-який, наприклад, сидіти на шиї батьків або знайти чоловіка мама (тато).
Діти, поважаючи їх свободу, надихаючи їх своїм прикладом доброго життя і не даючи їм можливість виростити духовно сильнішими (тобто життєдіяльності, закривши їх буденним енергетичним центром) є різні речі, які дають протилежні результати.
Метод визволення від заборони відповідальності за життя.
Крок 1. Прийміть, що є заборона.
Тісто, я кажу вам, стадія. Зважаючи на те, що «завження» не хоче допустити фактів, здійснюючи гру «так, але...». Якщо є така думка (однозначна, відмова, продовжує ставити тиск на жито), то перший крок не вийде. Необхідно прийняти присутність цієї заборони (так, я жив цей спосіб, тепер хочу змінити життя для кращого), проаналізувати мої результати.
Крок 2. Виходити з емоційного педулу - "Чи не блюво - Я блюво." Все це спосіб отримати життєздатність. І все це говорить про збільшення психіки «завдяки».
Все добре, є вихід – в цій вірі є енергія загоєння, енергія іншого кроку до визволення.
Крок 3. "Віктимчаси" люблять розводити в психологію, магію, що-небудь, щоб не змінити, "біг" з одного семінару в інший, від одного "гуру" до іншого. Цілі тільки рішення, дії, дії, зміни філософії життя, зміни способу життя і т.д.
Я можу сказати, що у вас є більше, ніж достатньо знань (якщо ви відчуваєте себе як жертва). Якщо це почуття настає (щодо того, що вам не потрібно «дигувати» і «бігти», то можна працювати далі.
Старі «методи» тільки привели до сказів, розчарування і втрати міцності (не кажучи про погіршення здоров'я і зв'язків). Так, є тільки акція, яка збирається!
Крок 4. Тепер, дія.
Будь-який невеликий, великий, доброзичливий, славний, духовний, корисний при зміні життя для кращого. Наприклад, ви можете почати ведення журналу успіху. Не про те, що ви хочете зробити, це вже зроблено. Таким чином, ресурсні стани будуть заповнені таким чином, щоб ви не зупинилися на півході до загоєння, але подивитеся, що вже було зроблено.
Звичайно, перед тим як почати змінювати своє життя для кращого, важливо брати участь, закріпити стосунки (у відповідному варіанті) з іншими, вивести висновки і т.д.
Отже, перші результати, потім цілі (в усіх аспектах життя).
Ми розвиваємо фізично (переважаємо наше здоров’я, змінюємо нашу щоденну рутину відповідно до природних ритмів, усвідомлюємо, як ми їсти і т.д.), ментально (до тих пір, поки ми не «живимо коні», доки перші результати РЕАЛЬНУ помітні, а потім самі знання прийдуть до нашого життя, нам не потрібно «бігти» і стрибати «від вогню до вогню», добробут приваблює відповідні знання для подальшого вдосконалення душі і тіла), емоційно (проактивна поведінка: свобода у виборі емоцій, реакцій), духовно (філософія життя, центр нашого Всесвіту, зв’язок з силами та Всесвіту).
І, звичайно, віра, надії на краще, любов, любов! Ми працюємо!
Щиро дякую!
СИЛА РОДА, ПОЧЕМУ ЕЕ ЧУВСТВУЮТ НЕ ВСЕ?
Одна з кращих парків короля Соломона, де зібрано всю мудрість світу.