1560
78-річний вегетаріанський культурист Джим Морріс закликав людей «Тинь до їжі»
Відомий 78-річної культурист смугастий для просування веганського способу життя
американський культурист Джим Морріс закликав людей, які не їдуть перед їстим
Перериваючи стереотипування вікових кордонів в бодібілдингу, 78-річному вегані Джим Морріса подарував смугу для нової кампанії PETA (Люди для етичного лікування тварин).
, Україна
У пересувних людей для переходу на веганську сторону, а саме усунення м’яса та молока від їх раціонів, Морріс оголений минулого року, витриманий 77, щоб відтворити іконову позу відомого «Тинкера» Родін.
Снап стала частиною нової кампанії ПЕТА, що називається "Тожиток до Ета", яка спонукає людей до "пошуку здоров'я".
Джим Морріс нещодавно відсвяткував свою сімдесят дев'ять днів народження. Почати свій шлях у світ бодібілдингу в 70-ті роки, він припинив конкурувати в 1985 році. Він стверджує, що він удосконалив своє здоров’я тільки через вегетаріанство і пізніше вегетаріанство.
«Білок в продуктах тварин також завантажується жирами, хімічними речовинами та іншими речовинами, такими як те, що це робить вас шкідливими», - коментує Морріс у ексклюзивному інтерв'ю з ПЕТА.
Коли я змагався і взяв всі ці добавки, я постійно мав проблеми з травленням. Запобігання, здуття — Я нещасливий весь час. й
Він додав: «Я абсолютно знаю, що якщо я продовжував їсти, як це, я не буду стояти тут прямо зараз і я, безумовно, не буду в такому хорошій формі. й
Захищаючи, що вегетаріанство «допомагає ожиріння, серцево-судинні захворювання, рак, цукровий діабет і інсульти» Морріс каже, що він відчуває себе краще зараз, ніж коли-небудь і закликає всіх, щоб усунути молочні продукти з раціону.
«Молок для немовлят. Щодо того, як я знаю, людина є єдиною живою, яка продовжує пити молоко після прийняття з грудей. Я думаю, що багато людей просто не розуміють, що якщо вони припинили їсти молоко та інші молочні продукти, вони скажуть, "Дуже, я не думаю, що я можу відчувати це добре. й
Деякі інші знаменитості, такі як піктограма hip-hop Russell Simmons, актор Оскар-winning Forest Whitaker і Сестра Сестра актриса Tia Maury, також об'єдналися з ПЕТА для просування здорового і гуманного способу життя.
Superathlete Frank Medrano є вегетаріанцем: чоловіча влада приходить ... від рослин!
Арсен Маркарі: веганська сира їжа, віце-чемпіон світу в Муай Тай.