Сонце як жінки, діють як чоловіки!

Астропредикції в січні особливо актуальні. І це натуральне. На початку року ми маємо магічне почуття приналежності до народження. Народження Нового року. Новий тур нашого життя. Нові бажання, мрії, плани, надії та віра дітей, що тепер, з цього моменту все почне змінюватися і, звичайно, для кращого.

Астропрогноз, який описує детально основні тенденції місяця. Так як, здійснюючи з деталями і намагаючись врахувати всі дрібниці, це буде дуже легко забути про головне! І пропустіть чарівний момент народження.

Я не збираюся сказати вам що-небудь нове, якщо я скажу, що це займе два, щоб мати дитину, наприклад. Чоловік і жінка. І тільки в момент їх злиття дає можливість дива виникає. Народження дива. Це де життя починається як шлях.

Я хочу попросити вас, який день в січні ви думаєте про? Якщо ви є релігійною особою, ви, ймовірно, маємо багато аналогій. Якщо ви належите до іншої віри або не належите до будь-якого з традиційних вір, то я впевнений, що чарівний дух Різдва все ще зачаровує вас і ви відчуваєте себе як дива буквально витерти вас.

Як забрати їх? Як захопити магію? Як ми можемо переконатися, що цей чарівний час не виходить, щоб бути часом пропущених можливостей, залишаючи почуття розчарування і невірності в собі і світі?

Для цього достатньо відкрити астрологічну карту січня і побачити, які зірки радять нам. І не всім раджу, але ми жінки!

І на карті січня було дивовижне зображення, яке визначає основні дні для нас цього місяця.

По-перше, це сьогодні 6 січня, що Меркурій стає ретроградом і з 6 січня по 8 січня зробить невелику петлю повернення Aquarius. І з 9 січня він перейде до Capricorn. І я трохи здивував, що статті, які з'явилися в останні дні про ртутковий ретроград говорить так мало про особливості цього конкретного моменту.

Давайте подивимося, що саме процес працює в ці дні і, найголовніше, що ви робите з ним. Не в цілому, але особливо з вашим життям прямо зараз.

З 6 по 8 січня по 8 січня до не тільки переосмислення снів і бажань майбутнього, але і підіймайте їх з незвичайної, незвичайної точки зору.

Я впевнений, що ви вже зробили багато для розвитку жіночих якостей. А ви красиві, жіночні, вже любо підготовлені місця і готові прийняти всі подарунки світу. І це красива! Але... Я повинен поставити вас, виходячи з жіночності, ви, ймовірно, забули трохи про те, що всередині вас, крім ніжної і прийнятий леді, живе життєрадісна, жорстока, наполеглива і сміливо приймає те, що він потребує чоловіка. Так, це його, ваш Анімус, ваш внутрішній чоловік, який отримав трохи нудний і мереживний, поки ви прийняли ароматні ванни, спробували на нові сукні і запечені торти. А якщо ви дійсно хочете, щоб ваша мрія була вірною, це час, щоб зачепити його, щоб він став гідним партнером вашої краси і чекав дива внутрішню жінку і зупинитися навколо шиї, неспішно повторюючи «м себе дорогою».

А період ртуїчного ретрограду в Aquarius – найкращий час для цього.

Але ви знаєте, що чоловіки, навіть внутрішні, повинні бути ненав'язливо і ненав'язливо приготовані для подвиги. Так, протягом трьох днів, дайте йому знати про ваші жіночі мрії і бажання. Але не спрей, фокусуючись на тих, хто світ готовий почути від вас прямо зараз.

У січні зірки зустрінеться з вами, якщо ви хочете.

- Ви хочете познайомитися з чоловіком. Не для легкої муфти або місячної романтики. А той, хто в давнину був названий «здоблений», тобто його половина, доля.

Ви хочете подарувати потужний чоловічий імпульс до чоловіка, який знаходиться поруч з вами - чоловік, син, коханий, брат. Подаруйте чоловіка міцності, щоб він міг виконати своє бажання!

Ви хочете, щоб ваша мрія була вірною. Таким чином, у вас є міцність, ресурси і реальна можливість її реалізації.

Що на цьому списку вам сниться? Ви можете вибрати один бажаний, або ви можете дозволити собі розкіш бажання все відразу. Визначте свій час з 6 січня до снів. Але до цього ви отримаєте спеціальний наконечник.

Якщо ви вирішили до ранку 9 січня, то з любов’ю та прийняттям. Всі три дні, які не турбують фантазії про обране бажання. Ви можете відсвяткувати його з друзями або мріяти про неї, насолоджуючись ароматною кавою і тортом. Нехай ваш внутрішній чоловік дивиться ви самі. Нехай вони хочуть, щоб зробити ваші мрії

І він зробить це, якщо ви даєте йому можливість показати, що він здатний. Щоб зробити це, ви буквально повинні викинути його з дверей. І це повинно бути зроблено 24 січня. Ніколи до. Не пізніше. Тому що в цей день Венера, наша улюблена жіноча планета буде ввести карданний земляний і дуже маскуліновий знак Capricorn. Це найкращий час для підключення з маскуліновою енергією всередині вас. Нехай він, ваш внутрішній чоловік, допомогти вам завжди!

І це 24 січня, що потрібно його підштовхувати. Де і як? Звичайно, в чоловічому місці сили.

Не проживати вдома в цей день в комфорті і комфорті. Так твій внутрішній чоловік стане ще більш лазним. І сниться ваші мрії.

24 січня потрібно:

- перейдіть до природи до місця чоловічої влади. Це може бути пов'язаний, гора, пагорб, скеля, високий камінь, башта. Все, що має клаптичну символіку і явну чоловічу енергію. Це де відбувалися давні чоловічі ініціації. Прийшов час для вас, щоб відвідати їх.

- спіраль до вершини. Розрахувати ритм ваших кроків, щоб ви могли сказати, що ви хочете чотири рази до того, як ви досягнете вершини.

У верхній частині обличчя сонця і повторіть наступну фразу 12 разів, звертаючись до чоловіка всередині вас, «Ви вільні». Моя жінка готова познайомитись з перемогою. Тепер зайдіть і отримайте мені те, що мені потрібно!

Ви повинні залишитися в місці чоловічої потужності протягом принаймні години.

Я розумію, що ви можете мати багато звичок, щоб залишитися додому - втома, взимку, холод, незручно. Звісно, ви можете зробити так, але потім не здивуєте, що реальні чоловіки навколо вас будуть глухими, сором'язливими і ніжними. Що приваблюється до цього. І якщо ви не готові, коли вам потрібно докласти зусиль, зіткнувшись з холодним вітером і відчуйте радість перемоги і гордості в собі, світ не буде турбувати, щоб допомогти вам досягти поставлених цілей. Все логічно і взаємопов'язане.

Як і ваша внутрішня жінка, і ваша внутрішня жінка не пов'язана. І кожен з них має своє завдання. І якщо вони є життєрадісними, красивими і пристрасними, кожен по-своєму, то з їх об'єднання буде народився найкрасивіший варіант все, що ви хочете.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное