539
FILOSOPHIA SEBALUBIA, ГОЛОВНА, ДОБЕРІЯ СЕБЕ.
Я хочу, щоб ви були повністю самотніми. Люблю себе, будьте собі. Не дозволяйте іншим людям відволікати вас – релігійні, політичні, соціальні, навчальні. Ваша первинна відповідальність не є релігійною, ні нації.
Ваша первинна відповідальність – це себе. І просто подивіться: якщо кожен любить себе, подбає про себе, його інтелект буде пік, його любов буде переповнений. На мій погляд, філософія самолюбителя дозволить людині стати воістину алтруїстикою, адже він буде так багато поділитися, що подарувати, а процес надання стане радості, поділ стане святом для нього. Альтруїзм може бути лише виробником самопізнання. Якщо ви не любите себе, ви відчуваєте себе слабким, - це їжа, це ваша сила.
Звісно, як можна відчувати? Ви зберігаєте свою відповідальність на чужих плечах. Бог відповідальний, доля відповідальна, Адам і Єва несе відповідальність. Змія, що спокусив Єву, щоб не біжить Бог відповідальний. Чи можна ви побачити різак ідіозії розм'якшення відповідальності на іншому? – Змія, можливо, мільйони років тому. Я спробував важко поговорити трохи до змії - вони не говорять. По суті, вони не чути.
Я дізнався, що змії не мають вуха, вони не мають вуха. І якщо вони не можуть чути, як вони говорять? Як вони переконували Єва? Але ми повинні змінити відповідальність перед кимось. Adam blames Eve. Eve відчував її на tempting serpent. Якщо він може говорити, нехай він на Бога. Таким чином, ми скидаємо нашу відповідальність без усвідомлення того, що якщо ви заряджаєте себе, ви не по-справжньому індивідуумом.
Відповідальність є руйнівним для вашої особистості. Але ви можете прийняти відповідальність, коли ви маєте велику любов до себе. Я приймаю свою відповідальність і я хочу, щоб він був. Я ніколи не відхилений нікого, бо це втрати свободи, падіння в рабство, в силу інших людей. Що б я був, я повністю і відповідальний за нього. Це дає мені величезну міцність. Це дає мені коріння, це центри мене. Я люблю себе.
Я йшов через ті ж види масової експлуатації. Але з самого початку я визначився для себе, що якщо я був відштовхований до небесного, я дам його. Я готовий йти до пекти. Як мінімум я буду мати свою незалежність, мій вибір. Мої батьки, викладачі, викладачі, викладачі, викладачі Але я сказав, "" Я впевнений в одному: Я не можу прийняти будь-який хабар, щоб стати рабом. Я дуже страждаю в полум'ях пекла назавжди, але я буду мені. Як мінімум я буду щасливий, що це мій вибір, ніхто не змусив мене до нього.
Якщо ви берете на небо як в'язниця, ви думаєте, що вам сподобається? Щоб піти на небо, слідуючи Ісуса Христа, або Мойсе, або Будда, або Крсна, який рай це, де ви повинні вірити сліпо; ви не можете запитати питання, ви не маєте права запитати нічого. Такий рай буде гірше, ніж пекло. Але люди відволікаються від власного джерела. Я хочу, щоб ви приїхали додому.
З повагою, Відчуйте радість і гордість, що вам потрібно. В іншому випадку ви не знайдете тут. Не існує. По-перше, про те, чому ви тут: У вас є можливість, життя з неприпустимими багатими, прихованими у вас – краса, ecstasy, свобода. Не існує! Ви є християни, ви буддисти, ви є індуси. Я хочу вірити тільки одне: існування. Не потрібно йти до синагоги або церкви.
Якщо ви не можете відчути небо, зірки, захід сонця, світанку, цвітіння квітів, спів птахів... Все існування є сермоном! Не підготовлений будь-яким священиком, - він всюди. Ви просто повинні довірити себе; це інше ім'я для себе. А коли ви довіртеся і любите себе, очевидно, що ви берете відповідальність на плечі для тих, хто ви, що ви. Це дає вам такий великий досвід існування, що ніхто не може знову завоювати вас.
Чи можна побачити красу чоловіка, який може стояти на власних ногах? Чи може людина, яка любила себе так, щоб він не тільки насолоджуватися життям, він також може насолоджуватися смертю. Сократи покарали суспільство.
Осхо
Павло Коеглі: Чотири заклини, щоб досягти вашої мрії
"Маке Брадбері," або як виграти Олімпійські ігри, будучи найсвіжіших.