414
Широта до підсвідомості.
Якщо ми дотримуємося шляху саморозвитку, ми неминуче зіштовхуємо законодавчу основу нашої підсвідомості. Як ми відчуваємо про це, це наші результати життя.
Є кілька рівнів відношення до підсвідомості:
- Точка зору ignorant.
Я не маю відношення до підсвідомого будь-яким чином, я не знаю нічого про це, не хочу знати, це не цікаво, не важливо.
Результатом цієї віри: підсвідомий розум і програми, укладені в неї, повністю контролюють життя людини, і він впевнений, що він приймає рішення самостійно або підлягає збиткам долі.
до Точка зору суб'єкта.
«Досвідомий розум контролює наше життя і нічого ми можемо це зробити». Основою віри є страх невідомого.
Результат: Фурси та обмеження вірувань у підсвідомих стають ще більшими.
- Війна точка зору.
«Досвідомий наш ворог. Воювати. Основа персуазії небезпечна.
Результат: деструктивні програми, з якими бореться бойовики «варіор», життєва енергія переходить до боротьби з ними і зовнішніми відбиттями в навколишній світ.
- З точки зору маніпулятора.
«Досвідомий розум може дізнатися і використовувати ці знання, щоб отримати те, що він хоче від себе та інших». Маніпулятори працюють з чим, використовуючи інформативний підхід. Основа осаду є пошуком прибутку.
Результат: споживче ставлення до світу; зміцнення ілюзій; збільшення життєдіяльності, передавання цієї психічності оточуючим; вірус споживчого ставлення до всього, в тому числі відносин.
- Розумний підхід.
Підсвідомість може бути навчена, це може бути друзів і співпрацювати. Якщо деструктивні програми замінені на альтернативні творчі програми, то енергія звільняється (від пасток граничних вірувань) і розблоковано потенціал клітин сплячки.
Результат: цей потенціал відкритий для доброго, творчого призначення, для розкриття та реалізації мети.
Щиро дякую!