2016 – де на каналі енергії.

Складання 2016. У нумерології це число 9. Це буде завершення деяких речей і розкоші, розкоші чогось несподіваного в інших речах. Якщо ви зустрілися з шоками, не зіткнетеся на ньому, чекайте. І побудувати нові речі на їх місці, замість покарання тих, хто зробив. Ви розумієте різницю? Де ви збираєтеся керувати енергією? Чи можна ви будувати, знаючи помилки, або ви відмовтеся від них? Це частина нової парадигми: «Поїхали вперед, не перестати каратися». Це дуже нова ідея. Де слід спрямований енергія? Чи знаєте ви, що це прискорить ваше майбутнє? Що робити, якщо ви починаєте змінювати парадигми про те, що відбувається при виявленні помилок і помилок?

Щось страшно відбувається на планеті, і ви побачите, що це відбувається в медіа. Вони викручуються: Ви отримуєте новини, і ви отримаєте однакові новини наступного дня, наступного дня... і так далі... і це новини викручує вас вгору. Що відбувається один раз в сотні разів. Насвідомість потім йде і на і на і і на Що я маю на увазі. Замість того, щоб переїхати вперед і подивитися на те, що відбувається наступного, більш красиво, ви в одному місці, навколо того, що відбувається зараз, і навколо того, скільки страху є.

[Крион, серйозно, довіра:]
Шановні друзі! Я хочу, щоб ви почували навколишнє середовище, яке ви зараз. Я хочу, щоб ви відчуєте те, що він говорить вам: в потрібний час, в правильному місці, це реально для вас. У вас є різні доріжки ... Всі І ми знаємо, що ці шляхи є. У вас є частина Креатора, Бога. І кожен Майстер, який прогулявся планетою, сказав вам. Майстер-класи висловили, щоб визначити в собі те, що зрілий і мирний, що не дасть сердитися реакції, ані будь-які інші дії і знежирення, крім красивого і доброго. Ви запропонували, що він знову і знову, і так багато разів він не працював, але цей час він буде працювати. Оскільки ваш світло буде видно на цій планеті. А парадигм мирного реагування, який просить ідеї, буде бачити як красиві, правда, далеко не раніше.

[Крион, дуже серйозно:] «Ви готові до того, що ви маєте?» І я звернулася до нас набагато більше, ніж просто у цьому приміщенні.
[Пауза...]

Це повідомлення. Не було зрозуміло. Змінено час. Але перш за все, відносини між світлом і темрям почали переходити на перемогу світла. Тексти пісень, а це означає: І що ви намагаєтеся зробити, Lightworker, буде бачити інакше, ніж раніше. Дуже дякую! І буде ті, хто буде стояти і допомогти вам з фінансуванням: вони готові, і ви повинні знайти їх. І вона буде літати на обличчі старої парадигми, що говорить: "Це не може бути тому, що великі гроші захоплені і пошкоджені." Очікується, що ви ніколи не думали, що ви не знайдете його ... гроші, щоб підтримувати певні речі, які ніколи не були підтримані до ... тому, що ви підсвічували їх з вашим світлом! І має сенс: він має економічне почуття ... він має сенс створити цілісність ... він має сенс для планети, яка змінюється.

У вас є речі, які здивують вас. Не всі будуть добре, будуть деякі збої і повернені до минулого. Не дивуйтеся на це і не дайте! Темна сторона буде посилюватися, коли ви її штовхнете. Це ще не надійшло, дорогі, але вона буде перебувати. Приїжджайте до роботи! Вам потрібен світло. Тексти пісень, а це означає: Ваш Light має більше енергії, ніж раніше. Ми спостерігали планет в космосі до, і ми знаємо, що прийде. Бій біля і ви переможете! І ви повинні тримати цей Світло міцно, і нехай він буде від вас. Ви отримали підтримку, дорогі: Ми за вами, а також мільйони інших, але не погоджуються з вами, які ви зустрінете по дорозі і здивуєте, що вони з вами.

Це майбутнє. І це повідомлення. Я хочу, щоб ви вийшли з нас, по-різному, ніж коли ви прийшли. Я хочу, щоб подивитися докази того, що я розмовляю. Ви можете скористатися іншими способами. Ви побачите звіти про те, що ви не чекали, а потім пам'ятаєте, що я сказав. Це реально і це відбувається, і це не обов'язково езотерика.

Ласкаво просимо до Нової Землі!

І це.

Кріон