478
Загоєння енергії:
Для цієї практики вам потрібно лише зв'язатися з власними енергією та чесностю. Ви зможете дізнатися більше про себе, навіть без дарунку духу.
Основні види деструктивних утворень в біополі:
- Енергетичний відтік (або вони також називаються енергетичними свердловинами) - "відомими" місцями в біополі, через які з'являються життєві енергії, людські сили.
Причина: енергетичні фагти ( речі, які зливають енергію, можуть бути внутрішніми програмами або впливом людей, які контролюють нашу увагу) і хронофагами ( речі, які володіють нашим часом, наприклад, залежність від Інтернету, довгих телефонних розмов, занадто багато сну, переїдання і т.д.).
Діагностика: відчуття втрати міцності, апатії, депресії і подібного.
Поставте собі те, що сталося BEFORE, ви відчували цю державу (зберігайте свої особисті енергетичні фаги або хронофаги) і або усуніть її з вашого життя, збільшуйте його або замініть його чимось позитивним і креативним.
- Блок живлення. Це місце накопичення енергії, місце застою (при відсутності можливості енергоспоживання вільно через енергетичні канали). Головна причина пухлин.
Причина: напруження, тривожність, відторгнення, відторгнення людей та ситуацій (енергетика “репульсія”), заперечення, жито, зв’язість, судочинство тощо.
Потрібно запитати себе: що викликає напругу в мене, що я не можу прийняти (в тому числі в себе), що я засудив (і, отже, посилився в світі, що означає, що енергія перестає текти природним чином), і т.д.
Ознайомитися з причинами, необхідно почати роботу з практикою прийняття, прощення, відпускання, розслаблення (розведення вправ), тощо.
Щиро дякую!