10 поширених помилок, часто виражених з важливим виглядом

Ми рекомендуємо читати його, навіть якщо він написаний дуже грубо!
Однак це принесе користь)
10 поширених помилок, часто виражених з важливим виглядом
Нерідко, використовуючи деякі фрази в побуті, ми не думаємо про те, що за ними, використовуючи звичне значення.
Не так страшно, коли слово звучить для продовження розмови або підтримки співрозмовника. Це гірше, коли неправильні поняття звучать як наставник.

1,1 км Чим менше ми любимо жінку, тим простіше вона любить нас.
Ті, хто повторюємо це, очевидно, лізи читати далі потрібного розділу до слова:

«Чому ж саме те, що мій Євген думав.
Він у своїй першій молоді.
Він був жертвою насильницьких знебоїв.
І незлічена пристрасть. ?

Це питання, яке прочитало цей розділ 4. Читай це? Ви розумієте нічого? Де це виправдання того, що жінка повинна висловити свою байдужість і вона буде працювати після того, як ви блювотніє її хвости, щоб вона збиває... Поор Онєгін мав таку кашу на голові! Згадуємо, що Євген щасливий у любові? Чи можна призначати йому експерта в сімейних справах і жити на...

Може бути краще взяти Пушкіна як вчитель, любов якого був чарівним як його вірші. Великий поет ідолізовані жінки і не приховує свою раду, як по відношенню до дружини, так і іншим чарівним жінкам. Природно, дам відповідав йому у виді, забуваючи про його ... hmm ... не моделював зовнішній вигляд на всіх.

У щасливих спілках все побудовано на чоловічому захоплення, повагу та любові до вашого партнера. Жінка неймовірно примітивна в цьому відношенні, оскільки вона дзеркала ставлення чоловіка до неї. Люблю її і вона буде любити вас. Не інший спосіб навколо.

Жінка, яка захоплюється людиною, яка «інтерес» її, лише деякі мазохисти винайдені лази селяни з неприродною ненатурною поведінкою. У зв'язку з цим, немає розумного індивіда.

2. Balzacian-aged леді ...
Асоціація, яка стала вичерпаною, є приємною старою леді, але вже збитою молотами в місцях. З сірим волоссям. Але в той же час добре одягнена, освічена (до того, що Балзак читає), з манерами, з слідами колишньої краси.

По суті, жінка Балзак – молода жінка 30 років, тільки увійшла до смаку відносин, заліза, відрізнялася самостійним судом і свободою в експресії своїх почуттів. Це героїня роману Заслуженого де Балзака «Тірти-Стара жінка» Вісcountess d'Eglemont.

У ці дні «Бальзак жінка» після виходу роману почали називатися саме такими незалежними дамами, які, за їх типом, і в основному їх поведінкою, нагадують героїні популярного естселера. У сучасній масовій культурі Балзак можна назвати знаменитим чотирим «... в великому місті», і це більше про поведінку, ніж про вік.

Чому бальзак леді був доданий роками, видалена блаженність і виготовлена з неї сподоби панс. Марпле, невідомо.

3. У Я дав йому дитину і він...
З якоїсь причини вона вважається, що так як вона «нащадить йому дитину», він повинен молитися за своє життя і подякувати їй за подяка. Це точка. Кожен народжує. Багато людей не піклуються про те, що їхня дитина є. Тим не менш, весь потік, безалкогольний, люди, які принципово не хочуть мати дітей, але це ще одна історія.
Повернемося до нашої компанії й
feat може бути викликаний вихованням чесності, роду, щедрого, компасіонату, а також талановитих людей з дітей, тобто реальної людини. Це под... І не коли жінка породжує від (часто на пробіг і від морального дегенерату) до тих пір, поки є дитина, і відкинувшись прапором жертви, кричить про її Heavy Share.
4. У Японії діти віком до 5 років допускаються все.
Не вірно. Батьки не розглядають себе професіоналами в галузі освіти, бджільництва, які спеціально навчаються людям робити це. І не просто в Японії. У переважній більшості європейських країн та інших континентів, де є хороший, розвинена державна машина, маленькі діти привозяться в сім'ї. Але в спеціальних закладах (наприклад, школи, ліцеї та деякі університети Англії) викладачі допускаються збитки дітей для інвалідності та поганої поведінки.
Діти вводять систему, яка сама починає робити їх гідними і законними громадянами. Штрафи до батьків, екскурсія школярів в'язниці (практична в Америці), суворі правила суспільства, де полотеність і виховання вважаються нормою суспільства, а ржавність відразу покарана законом, і швидко, якісно і дорого. Це як люди природно розвиваються. Таким чином, в сім'ї, з неповнолітніми, ніхто не засохає, закріплює основи освіти. Система буде виконувати її пізніше.

5. Умань Людина, яка кидає курити, отримає вагу в кінці.
Не обов'язково і не всі. Відомо, що всі «ліві» курці шукають заміну сигарети. Природно, це їжа. Найлегші і доступніші. Якщо ви хочете, щоб об'єднатися з сигаретом з поїздкою в Everest або буддійським монастирем для першої пари тижнів. Хоча це здається найбільш чутливою дією. Ще одна постановка, заміна звичних обрядів з новими, полегшує зміну способу і якості життя. Але не завжди можливо.

З усіх моїх друзів і подруг, які кинути палити, кожен отримав краще, навіть найсучасніші і самі «не глутони». За винятком однієї особи. Він не кладав на кілограм. Ви знаєте, хто він? Тренер тенісу. Грати тренера. З ранку до вечору людина, яка перебуває на суді, постійно проводить енергію. Звичайно, він почав їсти більше, кинути палити, але не "збиті після кинути метаболізм" не збільшило його вага.

Справа в тому, що збільшення ваги після складання з поганою звичкою є фактом. Але це не пов'язано з деякими міфічними метаболічними змінами в організмі через брак більш нікотину в ньому. І тільки через підвищені напади калорій на долоні для тіла сигарет. І якщо ваше тіло за характером сервісу, доля та інші фактори постійно рухаються, то ви не отримаєте кілограм. Так кинути палити, дістати на лижах. Інакше, стійкий приріст ваги.

6. Жнівень Ви завжди втомилися.
Чому потрібна робота, яку ви втомилися? У вас є дев'ять життів як кота? У цьому ви будете працювати, але в наступному – ви будете лежати на дивані і читати книги.

Згадайте про щастя? «Щостя – коли ти працюєш вранці з радістю. А потім ви йдете додому з радістю. Повний комплект. Ведуться радість! А якщо ви такий потерпілий (підняти дітей, врятуватися від віку) і через це, більшість часу вашого життя ви витрачаєте на роботу, при якому ви втомилися, і кожен день ви втомилися, то ви можете привітати, ви виграли основну премію - могильник з епітафом "Витривалі роботи мертвого чоловіка на нашому цвинтарі". Оскільки люди, які втомилися від усього часу, не живуть довго, ресурс обмежений.
У вас є одне життя і безліч можливостей. І ви вибрали найскладніші умови виживання – місце, де ви повинні втомилися. І втомлюється якомога більше і частіше, обов'язково, частіше і частіше.
7. Про нас Побудувати будинок, мати сина і виростити дерево
На мій погляд, одна з найяскравіших висловлювань про функцію чоловіка в цьому житті. Якщо я мав право зробити це, я рекомендую заборонити фразу на законодавчому рівні. Тому що це надзвичайно шкідливе для підсвідомості будь-якого чоловіка (бой, молодий чоловік).

Спочатку будують будиночки. Є різні будинки. На щастя, є багато інших корисних і необхідних професій, і успішних чоловіків просто роблять гроші на цих будинках. Або квартири. Деякі квартири будуть холодильники, ніж «будований будинок», особливо їх розташування.
З сином... Фоуо. Як розсмоктувати звуки до чоловічого мита. Неважливо, що перша людина, яка подарує народження самостійно, отримає деякий великий приз, ми не будемо обговорювати в цьому контексті. Зрозуміло, що в цій фразі, про яку ми говоримо, жінка повинна народитися, і чоловік повинен задуматися. Отже, по суті, завдання полягає в тому, щоб задуматися, тобто брати участь в... Що таке героїч? Але також необхідно задумувати сина. Що таке, якось хитро скоригуйте сперматозоїду так, щоб він вийшов, щоб бути хлопчиком. Неважливо, якщо він піднімається на вулицю або покинутий жінці. Чоловіки, які задумані, а потім піднімуть дівчата, іноді генії, вони смоктати. Не виконав основне завдання - до печі!

Вирощування дерева – шедевр. Немає обговорення.

8. У Помилка на паспорті не означає нічого.
Що означає? У очах закону ця щаслива пара відразу стає повноцінною клітиною. Знайте, що це словесний штамп. Давайте розглянемо ситуацію в деталях, ми зосередимося тільки на ключових точках.

Він стає офіційним чоловіком. Він має юридичні зобов’язання дружини. Поговоримо про жорсткий. Якщо вона хвора, йому доведеться тримати її. Чи не те, що вони говорять про шлюб – в біді і в радість? У біді він не законно відкинути його. Він повинен надавати деякий зміст. Я шукаю тапочки, які літають в мене - і він буде тримати її без штампа в її паспорті, якщо вона стає відключена, він чоловік, він не є... Стоп! Хто сказав, що він не був скрабом? Що, скраби не роблять подруг? Вони разом. Він з'єднується, і вона вимкнена. Схадрес є законним чоловіком, зобов'язаний забезпечити утримання дружини. Скумбрія не є законним чоловіком, просто залишити її вмирати. Перші краще виглядають.

Він чудовий чоловік. Не офіційний чоловік. Вони люблять. Ми разом з роками. Вона до сниться на час. Він гордо говорить про те, що печатка в паспорті означає нічого! Потім на голову падає багаторазова цегла. Вона захопила його. Тоді його родичі (діти, батьки) приходять і приймають все, що вони разом. До спільного накопичення майна, збереження його від повного банкрутства.

Сама ситуація, просто протилежна. Від зміни місць когабітантів сума не змінюється. У телевізійній коробці з'являються її родичі.

Яка печатка в паспорті і пропозиція руки і серця? Це означає, що людина говорить про весь світ, мій-My-My-My-My-Mine! Що може бути більш важливим для жінки?

Так, чи означає печатку на паспорті? Ой, yeah. Так, якщо хтось хоче вийти з шлюбу, і звичайно, є багато з них, і вони мають право зробити це, вам потрібно знайти інші рецептури, наприклад: «Хоай, я не хочу, щоб вас забереш». Я маю на увазі відповідальність за вас, і я маю на увазі відповідальність за вас. Насправді, якщо ви хворіли, я не хочу мені з вами. Нехай хтось інший платить за евтаназія. Якщо я раптом загинув, то дайте все, що ми купили разом до рідних.

Це буде більш чесним! І всі питання зникнуть.

9. Навігація Дідусь має...
Якщо ваш бабуся аноток Conchita Wurst для Kirkorov, і ваш дід приєднався до партії мільйонівaire Prokhorov, це не означає, що вони стали senile. Відчайдушність, незабудливість, непристойність - нічого не робити з невинністю.

У медичній концепції марасмус є виснаженням і відмиранням, втратою міцності. Виснаження приходить першим. Марасоматика лежить на клумбі з клейковиною і не може навіть говорити. Вони мають дві функції: харчування та секс. Суфери мають постільну білизну, і, як правило, не розуміючи мови, адресовані їм.

Якщо неналежний старий чоловік, який страждає від незрівнянності, починає говорити про непристойність або робити речі, які ви думаєте, є логічною, це все, але безсонність. Діагностика безсоння проводиться, коли людина перебуває в «забудженому стані» і, звичайно, не говорить про приступні речі і не дивує дивовижних речей. З чоловічою легкою ручною безсоння стала синонімом проявів дивної поведінки старих людей і старих жінок, її не можна знайти. Не використовуйте цей термін у загальноприйнятому сенсі. Дивитися інші характеристики.

10. Люди не змінюють.
Ця фраза дуже поширена. Але це також буває, що люди зміняться... Насправді це рідко.
Всі люди різні, є шкідливими і нестерпними, є переконливі, є розрахунок або недекізивний, mumli, є зло, є інтелектуальні, є stupid, є м'який і так далі. Всі вони існують в певному середовищі або в певних середовищах. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Реальний Mowgli, який періодично знайдений в різних частинах світу, поводитися дуже по-різному. За умови, що вони виросли.

І якщо хтось дуже шкідливий і непристойний не приймає вимог суспільства, то суспільство відхиляє його, то про нього немає нічого говорити.

«Люди не змінюють» зазвичай говорять про те, що хтось поганий. Ви не будете нічого, він не змінює. Не гонна зміна. Нехай це буде так, не турбувати з ним, можливо, він вже добре, і він створить свою власну партію з того ж ... погані.
Фаіна Раневська сказала: «Якщо ви очікуєте, що хтось прийняти вас як ви, ви просто лацінаєтесь.» Тому, як правило, «як це» - це сумний погляд. Змінити, ви заблокували. Робота на себе. Або помирати самостійно. Запропонуйте велику Фаїну, стоячи!