Роль голлівудських зірок, для яких вони сором'язливі

З повагою, актори поспілкують свої помилки щодо участі у певних фільмах, але є випадки, коли актори відкрито оголошують свої неможливі рішення щодо вибору ролей.

Кішечка, 2004

Зал Беррі.

У 2001 році Гале Беррі завоював Оскар на провідну жіночу роль, а через три роки вона отримала нагороду за найгіршу роль. «Золота малина» зірка була присуджена за участь у фільмі «Катжанка», яка багато критики занурила найрізноманітнішу картину в історії кіно. Ягода з почуттям гумору врятувала її від катастрофи - не боїться особисто прийняти нагороду. На сцені з Оскарсом в одну руку і Золотою Малиною в іншому, вона подякував Warner Bros. для перетягування її в проект: Це те, що моя кар’єра потрібна! Я був на вершині і кішка приніс мене!

Стоп! Або Мій Мати Зйомка, 1992

Сельвертер Stallone

«Я відповідальний за багато абсолютно страшних фільмів. Але "Стоп!" Або мій мама буде стріляти, безумовно, найгірший. Якщо ви повинні отримати когось, щоб зізнатися з вбивства, просто покласти їх перед екраном і дати їм дивитися весь фільм. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

Р

Титан, 1997

Kate Вінслет

Не бачив титану. На протязі багатьох років, затримуючи звання найвищого покоління в історії, ця картина James Cameron миттєво виконана з молодих виконавців головних ролей суперзірок. І якщо ви думаєте, що вони вдячні долі за вступ до проекту, ви помилилися! Kate Winslet повідомляє, що вона подрібнює на звуках пісні Моє серце буде йти, відмовляється від автографа фото оголеного Роза, і згадує її актора з жахом, особливо підробний американський акцент: "Я не можу почути його!" Що страшно! Я сподіваюсь, що я роблю краще зараз. й

Нерухомість Девіла, 1997

Брад Пітт

«Це не кіно, це катастрофа!» Зразок найбільш нездатної кінопраці я коли-небудь бачив. Тексти пісень, а це означає: Я просто не міг вірити очі!

(Так, Пітт не себе, і не його колега Харрісон Форд, але режисер Алан Пакула.)

р.

Бетмен і Робін, 1997

Джордж Клоні.

Я коли-небудь грав гей люди на екрані? Я зробив. Я ходив в щільному гумовому костюмі. І я мав гумові ніпли. Я міг би відобразити Бетмен як нормальний хлопець, гетеросексуал, але я не знав його як гей. Ми майже загинув франшизу. Всі цей фільм вчив мене ніколи не, коли-небудь носити гумовий ніпп костюм!

Ліга позачергових ґентльменів, 2003

Морська коннерія.

Коли Морн запитав, «Чи є режисер Норрингтон?» актор відповів: «Як у будиночку». Варто сказати, що після цього фільму великий Sean Connery вирішив ніколи не діяти в фільмах знову.

Даревіл, 2003

Бен Аффлк.

Тільки фільм Я дійсно люблю думати про Даревіль. Мене на могилу. Я люблю як сюжет, так і характер, тому ідея, що вона вийшла, буде триматися з мене назавжди. Може бути, що мотивував мене грати Бетмен.

П.С. І ще він прийняв роль:

Трамвайний відчай, 1951

Марлон Брендо

Великий Марлон Брендо неодноразово заявив, що закони Голлівуду не мають нікому, і він не переслідує полум'я. До своїх персонажів актор, як правило, спокійний, за винятком Stanley Kowalski з фільму «Стрем «Десар» – його Brando відкрито розкривається. «Чому не сумнівався. Його его неможливе боляче. Тексти пісень, а це означає: І він був, що жорстока агресія, що я не знаю! Я не знаю цього персонажа!

Трансформатори: Помста осені 2009

Меган Фокс.

«Це фільм для геній. Я прочитав сценарій, знятий, дивився фільм. Але я все одно не розумію, що це відбувається. Я не розумію, чому люди не мають головного болю, коли вони дивляться цей фільм на екрані IMAX. Михаїл Бей хоче бути Гітлером на набір, і він робить. Робота з ним – нянь.

P.S. Де б вона була без Bay? Він пропагував свою «трансформери» і він, коли її кар’єра була на дні, запросив її назад до «Туртлемена». Актриса без талантів...

Індіана Джонс і Королівство Кристал Скулл, 2008

Шия LaBeouf

Після виходу фільму «Індійські Джони і Царство Кристалу черепа» в 2008 році виконавець однієї з головних ролей Шия ЛаБеуф взяла відповідальність за те, що картина отримала досить суперечливі відгуки від критики. За словами актора, він був таким, що він знищив релікву, що кожен любить: «Публікація актора – відродити свого персонажа, зробити його роботою». Я не можу це зробити. Так це мій недолік."

Фантастичний чотири: Срібло сурфер вторгнення, 2007

Джессіка Альба

«Я хотів перебити зйомки. Режисер завжди сказав: Він виглядає занадто реалістично і сумно. Чи можете ви виглядати претенд, коли ви лікуєте? Cry прекрасний, jessica. Немає нічого з обличчям, вона повинна бути гладкою і до сих пір. Після чого на комп'ютері ми будемо малювати сльози! І тоді я не знаю про це? Мапа Я не так добре. Що робити, якщо мої не працюють? Чи не хочу бачити мене як щось живе і особисте? Чи можу я бути людиною на роботі? Так що я сказав собі: «Зроби це, я не збираюся працювати цю роботу більше!»

Зоряні війни, 1977

Алєкс Гуіннес

Я шкодую все про цей фільм, крім грошей я зробив. Гроші завжди добре, але це не має нічого спільного. Я відчув старий і повністю з місця в компанії молодих людей. й

Харрісон Згідно з заявою про те, що всі актори на множині захоплювалися, і почали працювати більш-менш серйозно, тільки тоді, коли Алек Гуіннес був присутній на комплекті. Вони не хочуть бути загиблими перед почесним ветераном кінотеатру та театру.

У своїй автобіографії Алека Гуіннес також згадав, що він був колись спійманий молодим фанатом Зоряних воєн, які заявили, що переглядав фільм більше сотні разів. Погоджено віддати хлопця автографом, але за умови: що він ніколи не побачив фільм знову.

Супер Маріо Брати, 1993

Лука Бресель

З анкети:

до Що таке найгірша робота?

- Супер Маріо брати.

до Що таке найбільший розчарування вашого життя?

- Супер Маріо брати.

до Якщо ви можете змінити своє минуле, що ви робите?

- Вимкнено до зірки в Super Mario Brothers.

р.

Феноменон, 2008

Марк Вальберг

Я не хочу говорити про цей поганий фільм, але це. Це "Пенеомон". Захоплення "Пенеомон". Плетені дерева. З рослинами. Ой, соромитися! Я хотів би грати до професора. Це було досить нормально, щоб грати злодій або поліцейський знову. й

Світильник, 2008

Роберт Патинсон

Незважаючи на те, що участь у виставці Twilight saga приніс Роберт Паттінсон світову популярність, і з ним - любов мільйонів шанувальників, актор не схожий на фільми, книги, на яких вони зняті, або його героя. Роберт назвав автору творів «краси» в інтерв'ю, а про його характер сказав: «Щим я прочитав сценарій, тим більше я захопив цей хлопець». Ось як я відіграв його - як хтось з маніко-депресивним психосом, який сам капелюх. Крім того, Паттінсон заявив, що для втілення такого персонажа на екрані не потрібно мати ніяких талантів.

Червоний Sonya, 1985

Арнольд Шварценгер

Залізна Арні – найгірший фільм своєї кар’єри. Цікаво, що в інтерв'ю він сказав, що коли його діти погані, він заблокував їх і примусив їх дивитися Red Sonya, після чого діти заспокоїлися.

: рибакі.net