9 Поради щодо ефективної роботи

3610Р. 4200Р.

Веб-сайт Вона ділиться порадами Ренді Пауша, професора комп’ютерної науки Університету Вірджини та віртуального світу в Карнегі Меллоні. У своїх класах студенти працювали переважно в групах, а для того, щоб забезпечити взаємодію всіх учасників команди могли привести до найбільшого результату, Randy Pausch сформульовано кілька важливих принципів, які він поділився своєю книгою.

1,1 км Все починається з зустрічі людей. Інформація про контактні дані Exchange. Переконайтеся, що ви промовляєте всі інші імена.

2,2 км Коли я повинен працювати з іншими людьми, я намагаюся уявитись сидячи на палубі карток. Я завжди хочу поставити свої картки на стіл зі сорочками вниз і сказати на гурт, «Одно, що ми можемо зробити з цим? й

3. У Ви майже напевно знайдете те, що об'єднує вас з іншими, і коли є незгоди після цього, це буде набагато простіше вирішувати проблеми. Розмова про спорт не знає родової або фінансової межі. У самий екстремальний випадок завжди є погода!

4. У Переконайтеся, що жоден з вас холодний, втомлений або голодний. Якщо це можливо, познайомтеся з обідом. Їжа завжди пом'якшує атмосферу. Саме тому в Голлівуді всі важливі питання вирішуються на обід.

5. Умань Не закінчуйте вироки для іншої особи. Не думайте, що ваша ідея стане більш яскравим, якщо ви спілкуєтесь голосніше або швидше.

6. Жнівень Коли ви обговорите ідеї, напишіть їх і напишіть їх. Етикетка повинна описати ідею, а не людину, яка запропонувала її: «міст» замість ідеї «Джан».

7. Про нас Вчиться знайти щось гарне і розповісти про це, навіть якщо атмосфера настає. Якщо ви уважно дивитесь, є щось корисно навіть у найгіршій ідеї.

8. У «Я думаю, що ми повинні зробити А, а не Б», – кажемо, що те ж саме: «Що робити А замість Б?» Це дозволить людям висловити свою точку зору, а не захистити відхилений варіант.

9. Навігація Якщо ви не любите щось, нехай я знаю, що я помітив, що багато людей витрачають багато часу на те, що інші думають про них. Якщо ніхто не думав про те, що відбувається в інших людей, ми можемо вдосконалити ефективність нашого життя і нашу роботу.

через www.litres.ru/rendi-paush/poslednyaya-lekciya-2/?lfrom=20503397