Який найкращий спосіб годувати котів?

Дебати про те, що годувати котів вічно. Іноді люди набагато більш чутливі до харчування тварин, ніж власне. В цілому, вони прямо - кішка, що закривається в квартирі, не може обідати самостійно. На жаль, вибір часто впливають на рекламу. Але довіряю мене, кицька не купить Viscas, якщо вона мала гроші.
Звісно, сухі корми для котів дуже зручно, крім того, це незамінний, коли ви залишаєте на тривалий час або просто перейдіть до роботи. В одному стані - він повинен бути преміум і призначений безпосередньо для вашого улюбленця. Kitten - кошеня, castrato - castrato. І не думаю, що давати корми для собак - так як штучні співвідношення змішуються в гранули, ви ризикуєте отруєння білками, сечокіазу або інші речі, які дуже дорогі в лікуванні і діагностиці.
Визначена їжа, не дуже дорого.
І широко рекламодавець «неприємний» консервований корм просто помперує. Вони не можуть годувати тварин, але вони чудово захищають гордість власників.
Я вірю, що коти повинні обов'язково їсти м'ясо, особливо якщо вони кошені і дорослі виробники тварин! Ніяких сил, які ви перевозите кров на ринок, і віддаєте його на затискання. Курячі шлунки і куртки все! Це чудовий, якщо вони не подаються - в природі, ніхто не засвоюється обідом кота. Добре, якщо кішка здатна вирізати сиру курячу шию - це відмінна мінеральна добавка.
Тепер розглянемо:
У мене є три Brits. Кішки – це пюре, покажуть коти. Тому харчування має бути дуже добре. Поява тварини залежить від харчування.
1,1 км Риба абсолютно заборонено! Зателефонуйте ICD.
2,2 км Якщо кішка не п'є молоко, це робить. Через три місяці тварина зникне фермент, який перетравлює молоко. Так вони перестають давати його через три місяці.
3. У Крем і крем можуть бути низькобарвними (10%)
4. У Я даю котів не тільки прямим м'ясом, але і сушкою. Пам'ятайте, якщо ви даєте суху їжу, вона повинна бути супер-преміумною їжею. «Вікі» і всілякі «Kiteckets» не тільки нічого хорошого, але і зроблять його гірше. Що таке супер преміальна їжа?
- Королівський канін.
Purina Pro Plan (Пурина Pro Plan)
- Асан.
- Орієнтов.
- Бозіта.
- Ямс.
- Евканаба (Еуканаба)
Ці корми, безумовно, не роблять нічого неправильного. Навпаки дайте тваринам необхідні вітаміни і елементи.
Я даю своїх котів, як прямий м'ясо. Заморожені яловичини. Ні свиняча, ні баранина, як жир не бажано. Я також варила курячі груди і даємо їх. Не їсти яловичину. Ось чому треба давати йому консервовану їжу. Сама справа, немає Wiscas і Kiteckets.
- Босіта.
- Adele Cat.
- Королівський канін.
-Ямс.
Якщо у вас є більше питань, писати, я буду відповісти на задоволення!

Р