844
9 Куртки для збереження світу!
1: Гармонія
Людина, яка дрочить до екстремальних, таких як робота занадто багато або харчування занадто багато, рано чи пізно втрачає здоров'я. Гармонічна людина не вибирає між роботою і сім'єю, глутонією і голодом, формою і змістом, практикою і теоріями.
Він знає все і завжди в миру. Лікарі довели вплив психіки на фізичне здоров’я людини. Всі психологи світу говорять про те, що здорова людина є гармонійною людиною.
Мир розуму – великий регулятор балансу в всьому тілі людини. Баланс духу допомагає встановити баланс в організмі або гармонії, тобто здоров'я.
2: ДЖОЙ
Людина, яка забирає задоволення у зовнішній світ, називається споживачем. Така людина перебуває в постійному виконанні чуттєвих насолод. Якщо він раптом втратив задоволення, він відразу починає відчувати песимізм і депресії з усіма наслідками здоров'я. Людина, яка малює радість всередині себе, називається оптимізмом. Оптиміст завжди щасливий, оскільки його радість невичерпна і не залежить від зовнішніх обставин. Всі лікарі довго сказали, що людина відчуває радість і щастя менш схильна до захворювання, ніж сумний, завжди незадоволений песимистом.
Як профілактичні засоби серцево-судинних захворювань рекомендується добрий гумор і сміхак. Відсутність радості в житті викликає безліч захворювань. Серед них є всі захворювання крові, включаючи анемію, проблеми з артеріями, інфарктом міокарда, вірусними інфекціями і навіть катаракти, які виникають з нездатності, щоб подивитися на майбутнє з радістю.
3: Моральність
Про те, що моральність безпосередньо впливає на наше здоров'я, так як час безсмертний сказав всі сценарії світу. Наприклад, в Біблії Ісус просить про людину, яка була сліпою від народження: «Хто гріш, він або його батьки, які він народився сліпим?» (Джон 9:1-3).
Це не випадок для всіх людей, які чують і чути.
Лікар може розповісти пацієнта: у вас є захоплення життєдіяльності, або анемії концеїту, або каміння зради, або скабії госу, або удар ненависті. Але лікар не встигає нас про моральність і моральність.
4: Задоволення
Обстеження центаріїв показують, що всі вони поділяють один спосіб мислення, який можна підвести підсумок в одній фразі: «Я прийняв світ, як це» (за версією С. Н. Лазарєва «Діагностика Карми». Що відбувається в житті. Це означає, що люди з такою філософією, коли стикаються з проблемами і проблемами в житті, не відчувають таких дебілітаційних умов здоров'я, як критика. Піссімізм; депресія; небезпечна; а також інші форми агресії до себе і зовнішнього світу. Незлічених захворювань, викликаних цими станами свідомості. Філософія життя «Для того, що ви не повинні, але будьте щасливими для того, що у вас є» дозволяє людям бути максимально змістовними і оптимістичною (і таким чином здоровими) за всіх життєвих обставин.
5: Знання
«Дві речі дійсно нескінченні: Всесвіт і людська спадщина. «Я не впевнений у всесвіті» Альберт Ейнштейн жартував. З дитинства в будинку, в школі та по всьому житті ми навчимося різноманітними дисциплінами. Однак це знання не дозволяє нам знайти здоров'я або щастя. Парадокс є те, що навіть лікарі не є найсвіжіших і щасливих довголідерів. Так що це знання, використання яких на практиці може принести здоров’я та щастя людей?
6: Любов
«Найбільша трагедія життя – це не те, що чоловіки загубилися, але вони перестають любити.» – Маугам
Яке відчуття любові позитивно впливає на здоров’я? Вчені кажуть, що людина в любові:
Випускають гормон окситоцин, що знижує рівень стресових гормонів і знижує чутливість до болю.
- Ендорфін - гормон миру, під впливом якого відбувається відчуття миру, безпеки і імунітету.
Потрібно розуміти різницю між лютою і справжньою любов'ю. Lust приводиться до самопізнання, справжня любов приводиться до альтруїзму. Lust проходить так швидко, як він починається, а іноді закінчується з кварельами, стресом та іншими шкідливими явищами. Справжня любов залишається з нами назавжди.
р.
7. Чисті лінії
«Зроби руки перед їстим!» – це відомий постуляція здоров’я. Немає того, що він буде викликати його зараз. Але всього 150 років тому, коли доктор Ігназ Семмельвейс Відня запропонував, що лікарі миють руки до обстеження пацієнтів і проходять операції, це викликало буріння протесту і позбавлення серед лікарів в Європі. Сьогодні 1-й постуль здоров’я: «Зроби свої думки чисто!» EnglishDeutschPусский简体中文中國傳統EspañolالعربيةFrançaisελληνικάDanskАнглійскаябългарскиCatalàČeskýEestiSuomiGaeilgeहिन्दीHrvatskiMagyarIndonesiaIcelandicItalianoעברי日本の한국의LietuvosLatvijasмакедонскиMalayMaltiNederlandsNorskPolskiPortuguêsRomânescSlovenskýSlovenskiShqiptarCрпскиSvenskaไทยTürkçeYкраїнськийTiếng việtייִדישKiswahili й
8: Компасіон
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Це прощення. Християнська молитва говорить: «Ми хочемо, щоб наші борги ми пробачили наші боржники». «О мій Господь, їхні звинувачення не впливають на мене принаймні, і з життєздатності для них я пробачаю їх, пам'ятаючи, що ти занадто повний співчуття для всіх відправлених істот. й
«Що таке компасіон і здоров’я?» ви запитаєте.
Наприклад, людина вважає, що "Я люблю себе і сім'ю і хочу, щоб я був щасливим і здоровим." Тому в моєму саду я вирощую екологічно чисті продукти без хімії, а в сусідньому саду - це вироби для продажу, можна обробити хімію, а в цілому після нас - хоча б трава не виростає. Ще одна людина вважає, що я люблю і маю розуміння для всіх життєвих істот. Я хочу, щоб кожен був щасливим, тому я піклуюся про благополуччя всіх. Ви думаєте, що люди на планеті будуть здоровими і щасливими, якщо який тип мислення переважає?
9: Любов для Бога
«Що таке відносини між здоров’ям і любов’ю Бога?» Любов Бога - запорука всіх інших лікарських засобів. О, ye! У Бгаваді Гіта, Господи каже: Чудовий yogi бачить Мене в усіх живих істотах, і всі живі істоти в Ме. Вірно, самосвідома душа бачить Мене, одного Верховного Господа, всюди. Це означає, що людина, яка дійсно вірить у Бога:
Тексти пісень, а це означає: Він намагається жити в гармонії з світом, тому що він знає, що Бог всюди.
Він намагається бути оптимістом, тому що він знає, що все приходить до нас від Бога і тільки для нашого загального доброго.
Він намагається жити за законами моральності, бо знає закон.
Це спричинило бурю протесту і позбавлення серед лікарів Європи. Сьогодні 1-й постуль охорони здоров'я: «Зробіть свої думки чистою!»