Конфлікт є неминучим навіть у найбільш гармонійних відносинах. Але, як виявилося, можна переварити по-різному: або накопичувати ще більше проростків і промісів, або зробити крок до взаєморозуміння.
Веб-сайт Разом з психологом Ірина Чеснова, вона розповість про те, які помилки ми найчастіше робимо під час карел і як навчитися одягати продуктивно і без наслідків.
Вважається, що поломка відносин призводить до частих карель, відмінностей характеру, непорозуміння. Але це не вірно.
Що найчастіше не вдається конфліктувати себе, але наша невірна стереотипна поведінка в них.Відомий сімейний експерт професор Джон Гетман виключив «4 Кінці Апокаліпсе», 4 поведінки, які підірвали безпеку і довіру в парі.
1. Критичні зауваження "Як багато разів розповісти вам!", "Ви завжди ...", "Ви ніколи не ...", "Чому ви знову ...?".
2,2 км Цей прокат очей у відповідь на деякі слова / дії партнера, суспензію, вершники, хутори, каустичні, жорстокі жарти і фрази, як «Що ви здатні?».
3. У «У вас є те, що не мене!» і так далі. До цього відносяться заперечення власної відповідальності, відмова від визнання неправомірності і помилок, а також запитати про прощення.
4. У Що таке, як спосіб покарати партнера, відгородити себе від нього, залишити, запалити двері.
Якщо ці поведінки практикують день, і день, любов не прослужить довго. Тільки ті пари, які знають, як правильно сваритися разом.
Ці правила 7, нарешті, навчать вас сидіти без тангтрусів і досягти результатів навіть в самих емоційних моментах.1,1 км Ви не використовуєте, що працює як спосіб вирішення конфлікту. Не залиште двері, не закривайте себе. Але в той же час кожен з вас знає, що ви можете взяти розрив, якщо вам потрібно зібрати свої думки, охолодити або знімати напругу.
У той же час, ваш партнер лікує це з розумінням, навіть якщо він не потребує додаткового часу, він має безліч аргументів, і він готовий негайно «зловити в бій. й
2,2 км Ви не накопичуєте відпуски, подразнення та невдоволення, а отже, у ваших карелах немає зайвої емоційності.й Якщо ви не любите щось в поведінці коханої людини, ви не залишаєтесь безшумним і не переносить, сподіваючись, що вона буде змінюватися самостійно або що ви в один день зможете впоратися з ним, а відразу (тобто відразу) дайте спокійний відгук: «Я неприємний, будь ласка, не робити так!»
3. У Ви боїтеся в середовищі довіри та безпеки. У вашому житті немає такої речі, як «Щодо, жінка, ваш день 8 березня!» або «Що ти розумієш, ти будеш мовчати!» Навіть незважаючи на відмінності, кожен з вас знає, що ви маєте право на власний погляд, який буде чути і враховані.
4. У Ви орієнтовані на вирішення проблеми, не на взаємних звинувачень, нагноєння і репрокаси. Ви не заперечуєте, ви не критикуєте один одного, ви не мітайте один одного, ви не даєте негативних характеристик особистості, ви не відмовляєтеся від однієї особи.
Якщо ви незадоволені чимось, ви поговорите про себе, про ваші почуття. «Я не схожий (повний, сумний, болючий, дратівливий, дуже шкода і т.д.), що (коли) ...» – слідом за певним (!) і неоцінений (!) опис дій, які насправді не люблять. «Я пропоную (припустимо, я дуже хочу)» – ось ви скажете, що ідеальний сценарій для ситуації або подібних ситуацій буде виглядати вам в майбутньому.
5. Умань Ви завжди можете зробити це чітким для вашого партнера, який він коханий, навіть якщо він зробив помилку, зробив помилку, поведінці. Ви дієте як один в тандемі перед суспільством, розширеною сім'єю та власними дітьми.
6. Жнівень Єдине можливе вирішення конфліктів – співпраця. Це, кожен з вас висловлює свою позицію, ваша незгода про позицію вашого партнера, голосує ваші потреби, говорить про ваші інтереси та бачення. Ви шукаєте рішення, яке буде задовольняти як з вас. Завжди.
7. Про нас Якщо з яких причин неможливе співробітництво, можна знайти компроміс. Система компенсаційних робіт: «Ви працюєте багато і не вдома багато». Я страждаю від цього, але це буде легше, якщо: (a) один раз на тиждень ви приїжджаєте рано і ми виходимо разом; (b) один вихідний вік ви зможете зустрітися з друзями, покупками і так далі.
Не забувайте, що з рідкісними винятками не варто робити простих концесій, що така поведінка призводить до накопичення внутрішньої незадоволеності і дискомфорту.
Варто підкреслити, що такі кварелі – це ті пари, в яких немає проблем з спілкуванням і в яких є недоторканність (довіра, відкритість, підтримка).
Але якщо ваші коляски більше люблять скандали, ніж цивілізовані люди, не розпадаються.
Тепер ви знаєте, як боротися прямо.www.adme.ru/svoboda-psihologiya/kak-nauchitsya-pravilno-sssoritsya-1129960