Я сподіваюся всі блондинки в світі зрозуміти мене.

Всім відомо, що блондинка дуже трудомістка робота. Я сподіваюся всі блондинки в світі зрозуміти мене.
Я вірю, що волосся слід фарбувати тільки в салоні або купити тільки професійну фарбу! Це, звичайно, є мій особиста думка, АЛЕ, якщо ви хочете красиве волосся і ви їх фарбуєте, то придбані фарби маси ринкового типу "Гарн'є" не зроблять волосся красивим (навіть, можуть бути винятки).
Так мій виїзд:
1) Перше, звичайно, масла, такі як: кокосове, масло ши, jojoba, персикове масло, олія виноградного насіння, мигдальне масло, олія авокадо. Я беремо 2-3 види олії і перемішуємо їх, нагріваємо їх в водяній бані, потім додаємо ефірні масла: помаранчевий, ylang - ylang, mandarin, лаванди і т.д. Я додаю не більше 5-7 крапель. Я походжу з маслами не менше 4 годин і перейдіть до місця, як це. З Я живу з чоловіком, я завжди хочу добре виглядати перед тим, що підігніть хвоща, покладіть рушник на подушку і підійдіть до ліжка ідеально;
2 000 р. Уранці я отримую, перейдіть, щоб змити маску, 2 рази мити професійним шампунем, після чого зануріть волосся рушником і нанесіть маску на 10 хвилин, потім покласти на сумку, зверху і рушник і прогрівати феном, щоб маска краще і проникає в глибини волосся. Змиваємо і загортаємо волосся на 5-7 хвилин, щоб надлишок вологи поглинається.
(3) Я завжди сухаю волосся природно. Я спрей волосся з двофазною сироваткою з капюшона (можна використовувати будь-який, наприклад, Gliss Kur, тільки зволожувати волосся і, головне, щоб полегшити розчісування пізніше). Коли волосся злегка висихає, я нанесю незбиране масло (У мене є кілька з них: Матриця, Елесев, Гарнієр і т.д.) На даний момент я користуюсь професійним маслом Matrix, для мене це найкращий. Дівчата, дорогі, купити, бажано, немиті масла тільки від проф., оскільки вони не мають таких шкідливих силіконів, які знаходяться на масовому ринку. Тому що коли я використовував масло Garnier, моє волосся потрібно більше і більше масла, і я наносила все більше і більше масла кожен раз, в кінці волосся повністю втратила вологу і висушується, тому що всі ці силіконові витяжують все з волосся.
(4) Тепер я збираюся розчісувати. У мене є Tangle Teaser hairbrush, вона не дуже різати її волосся і вона гребінець дуже ретельно. Я повністю розчесаю волосся з цим гребінцем, після чого беремо гребінець з натуральними грудками, занурю свою улюблену EM 5 крапель, у мене є помаранчевий, і почати робити ароматизацію і гребінець до повного висихання волосся.
(5) Додатково: кожен день, або кожен день, Я нанесю будь-яку природну олію на кінчики волосся як незбираний, 1-2 краплі і рубати в руки. Волосся замочують і блискучі. Ор незбираний з косметичного догляду.
(6) Я приймаю вітамін Perfectil.
7) Я пишу багато води.
(8) Кожна ніч, незалежно від того, як дивно це може звучати, я отримаю до дзеркала і починає розчесатися дуже ретельно, прасувати їх і розповісти їм, які красиві волосся і т.д.
(9) Волосся в нічний час плетені в легкий хвіст або косичка, щоб волосся не плуталися під час ніч.
10 Я очистила шкіру голови (Я беремо 3 столові ложки солі, додайте ефірні масла 7 крапель, я ніколи не додаємо воду, так як вона написана у всіх джерелах, тому що сіль розчиняється і ефект набагато менше... І тільки на чистому, свіжомоченому волоссі я нанесу на коріння і зробити масаж цим скрабом. Потім дуже крутий ефект, шкіру голови дихає і красиве об'єм.