Симфонія

р.

Точно 26 років тому, один з найуспішніших анімаційних серіалів, Сімпсони, дебютував на Fox. Вона виросла більше одного покоління, і це не дивно, тому що мультфільм чудовий, помірно наївний і пошкоджений смішний.

На день народження Сімпсони Веб-сайт Я вирішив пам'ятати найбільш блискучі фрази улюблених персонажів мультфільму. Ретельно: Є чорний гумор.

• Ми не будемо отримувати гроші. Ви не можете придбати гроші. Ось динозавр. Сімпсони
  • - Homer, ти все ще подобається мені?
    - Нудота.
    - Ви приваблюєте іншим жінкам?
    - Чому мені потрібен чужий торт, коли у мене є власний гупп?

• Щоб бути коханим, ви повинні бути приємними для кожного дня. Щоб послухати, вам не доведеться напружуватися. Сімпсони
  • Мій батько загортає мене перед ліжком, як ніхто інший. І ви знаєте, що? Немає монстра коли-небудь got для мене. Ліза Сімпсон
  • - Ви відрізаєте свої вогні! Як я не їсть без телевізора? Сімпсони

• Фол і гроші частина швидко. Я буду платити багато грошей для кого, хто пояснить це мені. Сімпсони
  • Я знаю, що ви забули, щоб купити мене подарунок, тому мій подарунок для вас є вашим подарунком. Мардж Сімпсон
  • - Скільки коштує?
    до Безкоштовно!
    - Звуки дорогі.

• до Чи правда, що приступи допоможуть дітям?
    - Так, ми всі діти. . й
  • Це дійсно важко здивувати мене... Ой! Синій автомобіль! Сімпсони
  • Скільки цікавих речей ви думаєте! Про те, що я не подбаю про це. Сімпсони
  • Боже мій! Космічні відчуження! Не їсти мене. У мене є дружина, діти. Зареєструватися Сімпсони

• Я не бачу в будь-якому місці, залишаючи будинок. Повернувшись до нас Сімпсони
  • - Марж, ми з'ясуємо тут, багата і починаємо сім'ю!
    - Гомер, ми вже маємо сім'ю!
    до Ми робимо все краще!
  • Хто я шукаю з моїм блискучим? Сімпсони
  • Будьте хворі, Ліза! Ми є жінки, тому ми можемо назавжди! Мардж Сімпсон
  • До спирту! Причина і рішення всіх проблем. Сімпсони

• Я буду робити все для вас... Сімпсони
  • Життя більше, ніж що ми бачимо. Кожен повинен вірити в щось. Мардж Сімпсон

номінальний #image5299910