У своїй 51-річчі зважився майже 200 кг, але потім вирішив взяти її руку!

Якщо ви змогли позбутися від зайвих кілограмів, випити всі повідомлення і статті про схуднення і розміщення всіляких магічних дієт на вашій стіні, то на Землі довго не буде шкідливих людей. На жаль, у більшості випадків вам потрібно лише два умови: закрийте рот і вправу. Немає іншого способу.

Клара Вільямс ніколи не був худий - вона бореться з надмірною вагою, поки вона не може пам'ятати. Не так довго, стрілка на її вагах показала нереальну кількість - більше 190 кг.

Але після народження свого онука, Ісаак, Клара зрозумів, що щось довелося змінити. Вона приєдналася до некомерційної організації Lose Weight Mindfully і почала жорстоку боротьбу з зайвими кілограмами.

Вона не сидить на тертях дієти і піддала її тіло до жорстоких випробувань. Клара провела спеціальні вправи в домашніх умовах, а також присвятила багато часу, щоб ходити в свіжому повітрі. Кожного тижня жінка підірвала контроль зважування, і це мотивувало її втратити вагу ще більше. Звісно, крім того, Clara переглянула дієту.

"Підтримка членів групи була настільки сильною, і в деяких випадках вона врятувала життя", - сказав Клара. В кінці Клара знизилася приблизно 110 кг. Тепер її вага не більше 80 кг.

р.

«Щоб зайва вага – це невибагливе коло», – сказав Клара. Чим більше ви стаєте, тим більше ви страждаєте. Чим більше ви страждаєте, тим менше ви переїжджаєте. І, відповідно, ви отримуєте ще більше.

"Я знайшов, що це важко, навіть щоб відступати від дивана, нехай сидить дитину в руках. Я відчував хворий і втомився. Я вирішив поборотися жити повністю. й

На сьогоднішній день майже вся дієта жінок містить білки і корисні вуглеводи. Сальмон, курка, авокадо, нежирний йогурт тепер улюблена повсякденна їжа Clara. Вона намагається триматися від швидкого харчування і дозволяє собі трохи їжі тільки на святах.

Тепер Клара живе без високих кров'яних таблеток - ця проблема пішла з втратою ваги. І найголовніше, покарана мрія жінки прийшла правда: вона може довго ходити з коханим онуком, не трохи втомилася.

Історія втрати ваги є надихаючим. Ми всі знаємо, що їсти зайві кілограми простіше, але не кожен може втратити їх.

: