Гарбі, шампунь! З повагою!

Гарбі, шампунь! З повагою! (з особистого блогу)

Можливо, багато хто запам'ятається (і хто розповість мам і бабусях), які спиниться в 50-ті роки минулого століття було прийнято для миття волосся один раз на два тижні. Промивання волосся на тижні вважається занадто часто. Я пам'ятаю, коли я пішов до школи, це був ванний день в нашій сім'ї, і ми промиваємо наше волосся один раз на тиждень.

Прибуття сучасних шампунів, звичайно, радості радянської жінки. Вони були настільки ароматними, піноподібними. Просто чарівність, особливо в порівнянні з нашими, пам'ятайте, що в скляних пляшках? Всі вони не піни. Коли я був в школі, я іноді помітив, що в п'ятницю моє волосся не було чистою, але мій мама не дасть мені мити волосся, як часто, як я хотів. Я не знаю чому, але це те, що ми звикли.

І тепер пан Відал Сашка відкрив весь світ для нас. «Так само, як ви хочете, - сказав він, і заохочує жінок купити нові шампуні і кондиціонери. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Завдяки новій інсталяції жінки і чоловіки почали частіше мити волосся, практично щодня, а тому купують шампуні частіше. Це обов'язково «золотий дно»! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Після всього волосся промивають не раз на 1-2 тижні, але 7 разів на тиждень.

Головний наслідок більш частого миття волосся не тільки і не стільки порожніх гаманців. Хоча неприємно розуміти, що хтось на нашому бажанні бути гарним. Основним недоліком сучасного підходу до миття волосся є суттєве погіршення їх стану. Історії про великогабарити з російських сіл, які мали коси, як товсті, так як кулак до старого віку не міфи. Задайте свою сім'ю і подивіться на старі сімейні фотографії.

Нарешті переконаний мене намагатися “живо без шампуню” фото 30-х 40-х років минулого століття. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Тимофія До 1930-х років жінки не використовували шампунь. Було прийнято мити волосся милом один раз на два тижні, а ще раніше, на початку століття волосся промивають один раз на місяць. Але фото тих років не вказують на те, що волосся жінки цього часу якось потрібно більш часто миття. Саме тому ми промиваємо наше волосся щодня, якщо ці жіночі волосся виглядають товстими і блискучими без додаткових засобів для укладання?

Щоденне миття позбавляє волосся натуральних масел, які забезпечують блиск і захист, агресивні хімічні речовини, які складають шампуні тонкі волосся і сушать шкіру голови. Таку проблему, як лупа частково є наслідком частого використання шампунів, попросіть своїх бабуся знову - про лупа в останньому столітті і не чули. Найчастіше ми промиваємо наше волосся, тим більше програємо натуральний шкірний покрив, і ми змушені його виготовити з поновленим вігором, роблячи затрати. Саме тому волосся сучасних жінок стає жирним протягом 24 годин після миття. Колеса закривається: більше жиру - частіше миття, а частіше миття - більше жиру. Крім того, з віком виробництво жиру дещо сповільнюється, і жінки понад 40 отримують грандіозну проблему сухості, яка посилюється щодня миттям голови.

Що таке рішення? Питання, що таке рішення? Не промивайте волосся негігієнічним. Позбавлення тепер сильніше, ніж раніше, і відмовитися від миючих засобів все більше не вийде. Я спробував це: уникаючи придбаних піни шампунів, використовуючи природні рецепти і якомога простіше. Тепер покажіть, що я зробив.

Які домашні рецепти замінять шампуні? Отже, якщо ви віддаєте шампуні, потрібно замінити їх чимось. Я використовую один рецепт, але є багато іншого. Тому я бажко запропонувати вам вибір декількох доступних рецептів:

1,1 км Сода. Ви можете взяти стільки соди, скільки підійде в долоні своєї руки, додати воду і промити коріння волосся з цим грейлем. Довгий засіб можна приготувати. Для цього залити половину склянки соди в пляшки і додати 4 склянки теплої води. Змийте його добре і зберігайте його у ванній кімнаті. Одним з популярних рецептів для миття волосся соди є наступне: масаж шкіри голови з вищезгаданим складом, змивається теплою водою, а змийте натуральним оцтом. Це так званий гіпсовий метод. Вам потрібно чверть склянки оцту, якщо у вас є коротке волосся, і половина склянки, якщо у вас є довге волосся. Волосся не звикають до такої мийки відразу, але приблизно через три-чотири тижнів волосся буде адаптуватися, і ви будете мити волосся не частіше одного разу на тиждень.

2. Сап. Купити рідке мило з органічного косметичного магазину, аптеки або домашнього мила. Змішайте це мило з водою в рівних частинах, але краще використовувати різні трав'яні чайні замість води, вони додадуть відмінний запах. Додайте два чайні ложки олії чайного дерева, вона допомагає позбутися від лупи і навіть вошей. Склад готовий.

3. У Алое Вера. Дуже простий – ніжний масаж алое вера сік в шкіру голови. Цей метод також хороший, тому що він знімає лупа, запобігає випаданню волосся, збільшує потік крові, нормалізує рівень pH.

5. Умань У банці покласти сушені квіти календули (можна приготувати самостійно, або можна купити в аптеці), залити оливкову олію так, щоб вона покривала квіти. Закрийте щільно і зберігайте в темному місці протягом 2 тижнів, протнувши щодня. Після цього процідіть масло, додайте вітамін Е (природний консервант) і використовуйте як звичайний шампунь. Багато людей знають про переваги оливкової олії, але календули додають протизапальні, протигрибкові і антисептичні властивості до цього. 6. Кокосова олія: Відмінний запах і догляд за волоссям надається. Змішайте кокосове масло з трав'яним чаєм, масаж в шкіру голови і добре промийте, волосся буде блискучим і шовковистим.

Особистий досвід:
Давайте мені розповісти про своє життя без шампуню. Експеримент почав наступним чином: три рази на тиждень Я промив волосся сумішшю соди і води (1 столова ложка на 1 склянку води, не бажано збільшити концентрацію соди). Акуратно масажують шкіру голови сумішшю. Я не доторкнувся до довгого волосся. І після всього волосся від коренів до кінчиків промивають розбавленим яблучним оцтом (2 столові ложки оцту на 1-2 склянки води).

Перший тиждень: «Дуже, але я тримаю!»
В першу чергу, як багато блогерів краси попереджають, що волосся пристосовані. Вони навіть, здається, мають більше жиру, ніж звичайний. Я маю на увазі, близько тижня два волоски були дійсно жирнішими. Але проблема була вирішена хвостиком, а також капцями і ручками.

Тиждень два: "Дорожай краще, але ще багато жиру."
Я боївся, що б поганий від мого волосся. Але, здається, що нічого не більше, ніж дельусіон, хоча б я нічого не хотів. І де вона прийде з, я поминув волосся, мило, розчісивши чистий гребінь.

Тиждень три: "Клас! Волосся не так легко, але набагато густіше і не вимагає щоденного прання.
Щоб бути чесною, найважчою частиною є перші кілька днів. Я дуже хотів взяти ароматний і піноподібний шампунь, але я прослужив, а потім він став легше і краще, близько 9-го дня. Іноді я промив їх кожні 3-4 дні з содовою, іноді просто змивається водою, кілька разів з кондиціонером з водою, іноді додали кілька крапель олії чайного дерева або оливкової олії до складу соди.

Тиждень чотири: "Що потрібно!" Тепер є блиск, здоровий вигляд, на дотик - чистий шовк!
Перші зміни я помітив після трьох тижнів цього шампуню abstinence. Дуже приємне волосся на дотик. Так важко, прямо. Волосся також густі. Імовірно, це результат натуральних масел, які зараз залишаються на волоссі, і не змивається при митті. Звичайно, не сухість і не статична електрика і розщеплення кінців, і це очевидний плюс. Перед тим, як було невелика хвиля на волоссі, тепер вони явно важче, і немає хвилясті, тому, можливо, метод може бути рекомендований тим, хто хоче заспокоїти їх неслухняним кучерявим волоссям.
Як тільки я використовую фен, волосся стає помітно гірше, тому тепер я практикую виключно природне сушіння при кімнатній температурі. Можливо, невеликим недоліком є те, що волосся стає дещо темніше, це факт, але це ще можна віднести до результатів натуральних масел.

Два місяці без шампуню: Я ніколи не думав, що це буде настільки великим. Шкіра голови дихає і відпочиває, сам волосся схожа на дитину – м'які і блискучі.

Вам потрібно використовувати для нового волосся. Вони трохи відрізняються. Що таке, шовковистий, важкий, блискучий, злегка жирний на дотик, не той же сенс, як після використання щоденних шампунів. Але мені подобається, я відчуваю, що шкіра, яка краса стала природною, живою.

Чи можу я повернутися до шампуню? Я не знаю, якщо дуже рідкісні випадки. Я можу подорожувати на тиждень без миття волосся. Після того, як я зізнаюся з вами, я використовував шампунь, я дійсно хотів запах квітів. Але я відразу зрозумів, як неправильно я був, тому що я миттєво запам'ятав всі неприємні відчуття: сухість шкіри, свербіж невелика, деякі лупи. Тексти пісень, а це означає: Ще не тільки натуральні інгредієнти радують мене і волосся. Я готовий жити без комерційної реклами шампунів і, можливо, навіть без кондиціонера. Я можу порадувати вас слідувати моїм прикладом. Якщо ви боїтеся з перших "жирних" тижнів - спробуйте життя без шампуню на канікулах, в країні варто!