Найпривабливіша історія любові з усіх японійських крісел

У 2007 році нареченому наречені на весілля. Однак за кілька місяців до запланованої дати, наречена під назвою весільного центру і попросила відкласти церемонію невизначено. Це кілька років. І так, в 2014 році той же хлопець отримав ще один дзвінок, він сказав, що весілля відбудеться. Історія за все це перемістила всю Японію до сліз.

Йогоаші Нишизава і Мая Накахара були великою пара. Вони зустрілися 10 років тому. Через два роки вони вирішили одружитися. Дата весілля була обрана в березні 2007 року. Молодь і батьки готуються до свята і все пішли просто дрібно, аж до того моменту, коли несподівана трагедія раптом вплине на своє життя.

Про три місяці до весілля Мая почала скаржатись на почуття ненависті. Вона почала відчувати ляпаси пам'яті, часто не міг пам'ятати, що вона була виконана протягом дня, і вночі вона зачарувала гучно в її сонці. Коли вона була остаточно прийнята до лікарні, лікарі відразу ж приписали її до психічного протистояння. Дівчина не трималася там довго. Через три дні вона погіршилася і припинила серце. Лікарі зуміли зберегти Мей, але вона ніколи не відновила свідомість: дівчина потрапила в глибоку кому.

252051 р.

Не вдалося зрозуміти, що це викликало або скільки часу він буде тривати. В кінці Йогоаш був змушений називати весільний центр, щоб відкласти весільну дату невизначено. На найближчі кілька місяців, поки Мая залишився в комі, Йогоаші був постійно по її боці. Він побував у ранку, перед роботою, прибув увечері після роботи. Проживаю в ліжку щодня в вихідні дні. Він масажував її, розмовляв її, відіграла свою улюблену музику.

Через п'ять місяців, в результаті незліченних випробувань і тестів, лікарі змогли дізнатися, що збирався. Виявилося, що дівчина мала рак яєчників, що викликала енцефаліт кінцівки. Це аутоімунна хвороба, тобто антитіла, які її тіло робили для боротьби з хворобою, працювала проти її нервової системи, порушує її мозок. Мая підірвала невідкладну операцію і знімала пухлину. Сподіваємось на швидке відновлення. Але пройшов час, один місяць пішов ще один. Очікується на Маі, щоб прокидати, її сім'ю і Йогоаші провів два роки разом. Мая залишився несвідомий...

Одного разу мама Мая сказала Іташі, «Знайди ще одну дівчину». Знайти себе здоровим. Вона була мудрою жінкою і знала там ніякого сенсу в захваті часу і життя для своєї дочки, які ніколи не прокинулися. "Я чекаю." Я просто хочу побачити її посмішку.

Це ще рік і половина. Одного разу Мая нарешті відкриває очі. Але радість сім'ї не довго: дівчина не впізнавала всіх, не реагувала на слова і її улюблену музику. Вона була в цьому стані на інший рік. Істаші трималися до свого часу. Він вірив, що один день його коханий б усвідомити, що він був там, і завжди був там.

Три роки пройшли в антіпіляції цього дива. У день Гісаші запам'ятався весь життя, він використовувався для масажу Маі, коли помітив, що м'яз в її обличчі трохи погострився. Далі знову і знову. А потім, обличчя Мая запалюється з посмішки. Hisashi каже, що він був буквально за щасливий час. Він просто не сидить на стільці. У ці роки він пішов, щоб почекати посмішку коханої, і він чекав його.

Мая почала швидко відновити. Спочатку було важко навчатися ходити знову і освоїти своє тіло, так як останній раз вона переїхала на себе багато років тому. Але дівчина подарувала собі слово - на день весілля вона повинна ходити до самої альтанки. І так, в 2014 році, після 8 років, Іташі знову назвав весільний центр, щоб сказати, що церемонія нарешті відбудеться.

І сталося. 21 грудня 2014 р. Всі лікарі та лікарі, які підтримували Май, були серед гостей. Наречена, разом з батьками, повільно прогулялася до вівтару і після слухання слів про похвалу від матері, сльози з'явилися на очах Мая. Вона загинула і не змогла зупинитися, так як якщо намагатися вжити всіх емоцій, які накопичилися всередині неї протягом 8 років. Важко уявити, що наречена переживає час. Поки він чекав коханого, і нарешті може прийняти її до дружини.

В цілому Мая в комі протягом 6 років. Але любов Хасаші завжди там. Він вірив і чекав. Я хочу бути чоловіком. Я дуже любив її.

Коли ця історія була представлена в японських ЗМІ, вона викликала велику відповідь від людей. Соон, Хасаші та Маі напише книгу про історію.

: рибакі.net