Як зупинити відступ і почати жити

Сайт публікує дивовижну статтю Лева Бабаута, спеціаліста з розвитку гарних звичок, творця популярного блогу ZenHabits. У мене був менш орієнтований день вчора — я зробив свою роботу, але я також читаю книги на теми, які я піклуюся про прямо зараз, грала гру iPhone з моїми дітьми, читав пучок статей онлайн, і писав дуже мало чого було заплановано.

Останнім часом цифровий світ відволікав мене. Я думаю, що він ховає нас до певного ступеня.

Сьогодні я зрозумів, що, закривши всі вкладки, які я збираюся читати, зауважив що-небудь, щоб читати пізніше, відключивши гру на моєму телефоні, закривши свою електронну пошту і зайшли перерви.

Нижче наведено довідник для моїх співаків Інтернету. Для тих, хто не має труднощів у боротьбі з спокусами і відволікаючими.

Звичок відволікаючих речей, тому що ми часто навіть не розуміємо, що ми відволікаємо. Нам подобається старий вік, і раптом ми підкорюємо його і безладно.

Але ми не знаємо. Ми постійно працюємо над тим, що ми працюємо над тим, що ми працюємо над тим, що ми працюємо. Зверніть увагу на сайти, які ви відвідуєте, як часто ви подивитеся на свій телефон, скільки часу ви витрачаєте перед екраном.

Коли я хотів стати впізнаваним моїм хірургам диму, я носила олівцем і шматком паперу, на яку я поставив замітку, коли я відчував хірурга диму. Я не забородав собі курити, але я мав зробити замітку першим.

Так я перекачував м'язи розуму, і це дозволило мені вставити своєрідний порожній простір між хірургом і моєї подальшої дії. Цей простір став місцем вибору. Ось де я отримав свою владу.

Щоб побачити, що відбувається, можна зараз вивчити причини. Після того, як на велосипедах і програмування, я зупинився і запитав себе:Яка справа?? Про страх: страх, що я не знаю, що я роблю, і що я збираюся закрутити. Тепер я знаю, що це не важливо, якщо я викрутити або не викручувати. Моє значення як людина не визначається моїми успіхами і невдачами. Так я закрив всі вкладки і вирішив зосередитись на одній програмі і тільки одному велосипеді. Я дізнався, як я піду.

Я часто відволікав фантазії.Я дуже сподіваюсь бути великим програмістом або запуском виграшу велосипеда. Якщо я думаю реалістично, я не встиг. Якщо ви хочете провести цілий рік або два, що приділяють всьому житті.

І, звичайно, ми часто дивилися, тому що ми боїмося пропустити щось. Ми не можемо брати участь у всіх крутих речах, які кожен робить, але ми не хочемо пропустити їх. Ми завжди намагаємося побачити щось онлайн, щось спекотне. І не всі важливі. Важливо бути гармонійним, щоб зробити краще життя людей, щоб допомогти. Зосередитися на найбільш важливій мові можна змінити в світі.

Так ви навчитеся поінформованню і навчитесь причин вашої поведінки. Якщо ні, візьміть прогулянку (за межами) і подумайте про це. Ця стаття буде чекати.

Тепер наступні кроки. Ви можете зробити один, ви можете зробити кілька.

• Закрийте якомога більше вкладок у браузері. Закладка щось, зберегти щось для читання пізніше в Instapaper або Pocket, забути про відпочинок.
  • Подаруйте свої улюблені відволікання протягом декількох годин. Ігри, соціальні медіа, новини. Ви не повинні йти так часто.
  • Напишіть час, коли ви перевіряєте свої електронні листи та інші повідомлення. Так, наприклад, робота з поштою за 20 хвилин в 10 ранку, в 13 годину і в 16 годину. Напишіть цей графік і приклейте до нього.
  • Покрокове від комп'ютера. Прогулянка. Візьміть велосипедну їзду. Візьміть курс. Візьміть дітей до парку.
  • Медитація. Сісти точно за пару хвилин, не відволікаючись на що-небудь, і зверніть увагу на дихання. Повернутися до дихання при відволіканні.
  • Читати його. Паперова книга. Закрийте всі екрани і перевірте себе спокійно.
  • Знайти місце без уяви. Або вимкнути маршрутизатор. Записатися без відволікання. Закрийте всі додатки, крім текстового редактора.
  • Видалення облікових записів соціальних мереж. Я нещодавно повернувся до Facebook для спілкування з родичами під час хвороби батька та смерті батька. Але порушення конфіденційності та все, що вони посилають мене на ходу, і я видали свій обліковий запис знову.
  • Видалити непотрібні програми з телефону. Ігри, соціальні медіа, все, що ви перетворите, коли ви хочете відволікатися.
  • В'яжемо без пристрою в руках. Зверніть увагу на їжу, фактуру, смаки, кольори, здоров'я того, що у вас міститься в тілі.
Звичайно, є багато інших речей. Відпочинок. Працевлаштування розуму протягом всього дня. Відпочинок з екрану на весь день. Можливості нескінченні.

Що важливо для вас, що вам важливо? Соціальні медіа? Новини Що робити? Ігри? Ми намагаємося зробити все, але тоді ми не фокусуємо на все. Не пропустіть своє щастя, якщо ми відкладемо все відразу.

Який бізнес ви хочете реалізувати зараз? Чи можна ви орієнтуватися на це не менше місяця? Якщо ви не знаєте, що це важливо для вас.

Які речі важливі для вас зараз? Виберіть 3-4, принаймні 5. Скільки часу присвячується їм? Чи можете ви економити час на щось інше, щоб зосередитися на? Чи можна ви приділити повну увагу 4 найважливіших речей?

В житті є мої тексти, моя сім'я, моє здоров'я і моя освіта. І ні, я не завжди даю їм повну увагу. Я часто маю на увазі і нагадувати себе від важливих речей.

через Ideanomics.ru/? p=3813